Şimdi Ara

decathlon'da QUECHUA marka ayakkabı 39,90lira (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
4
Favori
15.611
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de 7-8 ay önce aldım ayakkabının sağlamlığına diyecek yok gerçekten sağlam tabanı sert bisiklet sürmeye de uygun suyu da öyle kolay kolay geçirdiğini görmedim ancak rahatlık arıyorsanız pek yanaşmayın derim . eğer ayağınıza tam oturmadıysa ileride açılır uyar diye düşünmeyin asla ayağın şeklini almıyor. ilk aldığınızda deneyin eğer rahat edemediyseniz bence vazgeçin almaktan...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlb81

Mesleğim gereği sürekli arazideyim...
    Bu ayakkabıyı deneme amaçlı aldım ancak fiyatına göre sağlamlığını ve rahatlığını görünce 2 tane daha aldım..
    Gerçekten fiyatının üzerinde kalitesi var...
    Denemenizi öneririm..

Yanlis alintiladin galiba hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

kalitesi ve rahatlığı nasıldır acaba ?

Quechua iyidir

alınır mı yani, sadece yürüyüş için alacağım

Mahmutt aldin mi

• bende 2. resimdeki rengi olan var fiyatına göre çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

kalitesi ve rahatlığı nasıldır acaba ?

Quechua iyidir

alınır mı yani, sadece yürüyüş için alacağım

Mahmutt aldin mi

aldım tabi hocam ,yukarda yorumum da var

• Bende de var bundan. Tarlada giyerim diye aldım ama 160 liralık pumalardan eksigi yok

• pardon hocam amacım bilgilendirmekti kusura bakma :)
  • aynısı var bende, geçen sene almıştım, ayağı vurmakla kalmıyor ayakkabı hiç hava almıyor zaten. hiç tavsiye etmiyorum. decathlondan her türlü kıyafet alınır ama bu ucuz ayakkabılarından uzak durun derim.
  • bende aldım, bir kaç aydır kullanıyorum, ben memnunum.
  • Bende geçen hafta aldım, tabanı sert plasikten yapılmış ıslak asfaltta sanki buzun üzerinde yürür gibi kayıyor. ama kuru kupkuru yollarda tutunması çok iyi, hafifliği de güzel.

Bir de 140'a çok güzel, sıcak tutan kışlık montlar var, ihtiyacı olan zincir mağazalara gitmeden bir uğrasın.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Ben rahat edeceğine garanti veririm bunların topuklrı eva sistem denen bir sistem var baya rahat yürüyüş sağlamak a fakat yağmurlu günlerde aşırı sulara dalarsan su geçirmezlik özelliği yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoksan

Ben rahat edeceğine garanti veririm bunların topuklrı eva sistem denen bir sistem var baya rahat yürüyüş sağlamak a fakat yağmurlu günlerde aşırı sulara dalarsan su geçirmezlik özelliği yok

Hala var mı decathlon da bu ayakkabı?
  • quote:

aldık giydik bile 4 aydır , daha istanbul'da adam akıllı yağmur görmediğimiz için su testini yapamadık
  • quote:

quote:

aldık giydik bile 4 aydır , daha istanbul'da adam akıllı yağmur görmediğimiz için su testini yapamadık

az yağmurlu havalarda idare ediyor ama sağanak olursa geçirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

quote:

bisiklet sürerken sağanak yağmura yakalandım, ayakkabı su geçiriyor.. tabi en nihayetinde 40liralık bi ayakkabı

kuru havalarda gayet yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: antique

quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

quote:

bisiklet sürerken sağanak yağmura yakalandım, ayakkabı su geçiriyor.. tabi en nihayetinde 40liralık bi ayakkabı

kuru havalarda gayet yeterli

yani 40 liralık ayakkabıdan çok birşey beklenemez ama normal günlük kullanımda gayet iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

Mağazada sürüsüne bereket var bu ayakkabıdan. Ayrıca spor yaparken giymek için bu var, fena ayakkabı değil:

http://www.decathlon.com.tr/Ekiden-50-Erkek-Kosu-Ayakkabisi,PR-97.html

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

Mağazada sürüsüne bereket var bu ayakkabıdan. Ayrıca spor yaparken giymek için bu var, fena ayakkabı değil:

http://www.decathlon.com.tr/Ekiden-50-Erkek-Kosu-Ayakkabisi,PR-97.html

Kışın beyaz gitmez, siyahını almak lazım bunun ya da n11 deki pumayı düşünüyorum ama 41 numara işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: akkopru15

quote:

Orijinalden alıntı: Return of the jedi

teşekkürler bilerek yapmıyorum aslında alışkanlık olsa gerek.
    bir de internette ararken bu ayakkabıyı gördüm 43 numarası kalmış sadece çok daha şık quechua'ya göre http://www..com/TR/tr/shop/selected_category/00015001183997/Sneaker.prod?r=5&c=3&orderby=price&dir=asc&q=fila&st=PRODUCT

güzel ayakkabı; lakin deichmann'dan adidas neo ayakkabı aldım 4 ayda yamuldu,sahtemi satıyorlar yoksa adidas mı bozdu anlamadım

Deichmann pişmanlıktır maalesef bizde yaşadık. .

• Decathlon quechua persenoliyim.ayakkabi guzel ama sezon sonu devami gelmicek.ama benzeri sonra gelebilir.hafif orta dayanikli,su alir.guzel havalarda,baharda giymek icin tasarlanmis

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.