Şimdi Ara

decathlon'da QUECHUA marka ayakkabı 39,90lira (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
4
Favori
15.611
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

kalitesi ve rahatlığı nasıldır acaba ?

Quechua iyidir

alınır mı yani, sadece yürüyüş için alacağım

benim arkadaş sürekli quechua giyiyor. kendisi doğa sporlarıyla uğraşıyor, pazar günü çıkıp 50 kilometre yürüyor mesela. ve nerdeyse tüm ayakkabıları quechua

• quote:

quote:

quote:

quote:

kalitesi ve rahatlığı nasıldır acaba ?

Quechua iyidir

alınır mı yani, sadece yürüyüş için alacağım

benim arkadaş sürekli quechua giyiyor. kendisi doğa sporlarıyla uğraşıyor, pazar günü çıkıp 50 kilometre yürüyor mesela. ve nerdeyse tüm ayakkabıları quechua

pazarcı ruhu mu var arkadaş sen de, almaya niyetim yoktu aldım valla
    mavi olandan aldım , inş pişman olmam

• şimdi ordan geliyorum tarzım deil ama fiyatına dikkat etmedim bir iki tanesini denedim uygun ayakkabılarda ama pek hoş durmadı ayakta
  • aslında trekking ayakkabısı diye satılıyor ama ben sadece bisiklete binerken giymeyi düşünüyorum..
    bu akşam ilk turu gerçekleştirdim, 3 saat aralıksız turladım ayağımı hiç rahatsız etmedi, kokma sıkma da olmadı ama uzun yürüyüşlerdeki performansı nasıldır bilemiyorum
  • Ayakkabı 1 günde geldi. Denedim ve 45 numara ayağıma oturdu. Nike kalıbına göre sipariş vermek doğru olacaktır. Pek gösterişli bir ayakkabı değil, inceden yapışkan izleri falan görünüyor. Tabanı yumuşak falan değil, yeterince kalın. Fiyatının ayakkabısı diyerek bitireyim, alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çohiyimiş

aha bizim şantiyedeki işçilere bunlardan dağıtıyoruz baya benziyo

Boynun devrilsin...

Arkadaşlar ayakkabı 10 numara bir ürün.

İki tane aldım aynı ayakkabıdan; tavsiye ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

quote:

Boynun devrilsin...

şantiyedek işçinin giymesi iyi birşey aslında, zor şartlar altında dayanıklı bir ürün olduğunu gösteriyor

• 2 tanede ben aldım inşallah düzgün çıkar :)
  • quote:

quote:

Boynun devrilsin...

iyi dedin hocam

beyler yeni numaralar stoklara girmiş galiba, gerçekten almaya değer mi sizce? bir de bu kargoyu bedavaya getirme yolu yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

quote:

quote:

Boynun devrilsin...

iyi dedin hocam

beyler yeni numaralar stoklara girmiş galiba, gerçekten almaya değer mi sizce? bir de bu kargoyu bedavaya getirme yolu yok mu?

hocam babamda vardı bu ayakkabı ama bot şeklinde olanı bu kısa olanı bi de bot şeklinde olanı deichmanndan bunun şeklinde 70 tlye ayakkabı aldım 6 ayda dağıldı bu ayakkabı 1 yıl gitti tavsiye ederim tek sorunu su geçiriyor

• güzel hort,site bide stok soksa,güya sitedeki stoklar avmlerden ayrıymış,çalışanlarımı alıyor nedir anlamadım,kış geldi geçiyor polartec ürünler yok
  • Decathlon candır
    ama bu ayakkabı modeli zaten bu fiyattaydı
  • bugün decathlon'da koşu için ayakkabı ararken rastgele görüp azıcık elleyip bıraktığım ayakkabı. Bu fiyata bir ayakkabı daha vardı ona göre bu süper tabi ama böyle bir sade geldi çok da içime sinmedi bıraktım. Koşu için iyi olur muydu ki acaba şimdi şüpheye düştüm bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Return of the jedi

bugün decathlon'da koşu için ayakkabı ararken rastgele görüp azıcık elleyip bıraktığım ayakkabı. Bu fiyata bir ayakkabı daha vardı ona göre bu süper tabi ama böyle bir sade geldi çok da içime sinmedi bıraktım. Koşu için iyi olur muydu ki acaba şimdi şüpheye düştüm bak.

ekşi sözlük üslubunu sevdim hocam,sıcak fırsatlarda eksik olanda bu,11.11 n11 konusunda gülmekten karnım ağrımıştı ondan başka uzun süredir güldüğümü hatırlamam(nekadar uğur böceği görseli varsa eklenmişti,altalta treesome vs)birisi alıntıyla espiri yapar alıntılanan vay sen kimsin,velhasıl sizsiz buralar çekilmez

• 5 ağustostan beri bisiklet turlarında kullanıyorum, en ufak bir şikayetim olmadı.. eylül ayında şortla turlarken feci bi sağanak yağmura yakalandım, bacaklarımdan akan sular ayakkabının içinde doldu, iki gün balkonda kurumaya bıraktım en ufak bir açılma bozulma olmadı, hala ilk günkü gibi sağlam ve temiz durumda..

tavsiye ederim
  • akkopru15 A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bilerek yapmıyorum aslında alışkanlık olsa gerek.
    bir de internette ararken bu ayakkabıyı gördüm 43 numarası kalmış sadece çok daha şık quechua'ya göre http://www.deichmann.com/TR/tr/shop/selected_category/00015001183997/Sneaker.prod?r=5&c=3&orderby=price&dir=asc&q=fila&st=PRODUCT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return of the jedi -- 23 Kasım 2013; 14:51:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Return of the jedi

teşekkürler bilerek yapmıyorum aslında alışkanlık olsa gerek.
    bir de internette ararken bu ayakkabıyı gördüm 43 numarası kalmış sadece çok daha şık quechua'ya göre http://www..com/TR/tr/shop/selected_category/00015001183997/Sneaker.prod?r=5&c=3&orderby=price&dir=asc&q=fila&st=PRODUCT

güzel ayakkabı; lakin deichmann'dan adidas neo ayakkabı aldım 4 ayda yamuldu,sahtemi satıyorlar yoksa adidas mı bozdu anlamadım

• Mesleğim gereği sürekli arazideyim...
    Bu ayakkabıyı deneme amaçlı aldım ancak fiyatına göre sağlamlığını ve rahatlığını görünce 2 tane daha aldım..
    Gerçekten fiyatının üzerinde kalitesi var...
    Denemenizi öneririm..
  • Fiyatlar genel de bu sevide zaten. Geçen sene bu zamanlar da bu ayakkabının bogazlı bot şeklinde olanı vardı. Arazi yürüyüşlerinde falan bilek burkulmasını önlemesi için o tipleri öneririm
  • bu konu sayesinde bu markayla tanıştım , ağustos ayından beridir hergün giyiyorum, o kadar rahat , 4 ay oldu nerdeyse , fiyatına göre çok iyi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.