Binbaşı
31 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme
Toplam: 89 (Bu ay: 0)
Gönderileri

.

Merhaba arkadaşlar aşağıdaki 2 monitör arasında kaldım. Oyun oynamıyorum. Devre tasarımları ve yazılım ile meşgulüm ve günde 10-15 saat bilgisayar başındayım. Tavsiyeniz ne olurdu ?

http://www.hepsiburada.com/lg-29um68-p-29-5ms-hdmi-display-full-hd-ultra-wide-ips-monitor-p-BD805407?magaza=Hepsiburadahttp://www.hepsiburada.com/benq-ew2750zl-27-4ms-eye-care-amva-e2e-analog-hdmi-full-hd-led-monitor-p-BD805064
En düşük fiyat arkadaşlar bu fiyata daha da bulamazsınız. 50/10 $ Gift ve 5 dolar mobil indirimleri için amazon ana konusuna bakın. Ayrıca ödemeyi enpara dolar hesabından yaparsanız kur ne ise onu ödersiniz. amazonun kur farkından dolayı oluşan kaybınız olmaz. kolay gelsin

http://www.amazon.com/gp/product/B00OAJ412U?keywords=850%20evo&qid=1448670352&ref_=sr_1_1&s=pc&sr=1-1
Konu neden sürekli siliniyor ?? . Hayır aylardır duran bir konu. Binlerce hit almış bir konu. Neden şimdi silmek icap etti ? Açıklama yapmadan otomatik geri bildirim göndermeden v.s pat diye ortadan kaldırıyor konuyu. Silen yönetici lütfen bir açıklasın. Kafasına göre iş yapmasın. Babasının forumu değil burası.
Ürün doldurulabilir tonere sahip siyah beyaz bir yazıcıdır. Geçtiğimiz günlerde bimlerde SP111 109 TL den satışa sunuldu. Diğer E-Ticaret firmalarından da temin edilebilir. Bu konunun amacı uygun bölümde(yazcılar bölümü) yazıcı ile alakalı sarf malzemeri dram toner tozu ve toner v.b hakkında yardım ve paylaşım yapmaktır.
RICOH Lazer yazıcı 109 TL Bime gelecek. Diğer konu vardı ama uçurmuşlar. Ne diyorsunuz almaya değer mi. Marka kaliteli ama ürün hakkında bilgim yok.

Edit: ürünler gelmiştir son sayfalara bakınız. Refil ürün yani dolum yapılıyor. dolum kapağı vs mevcut.

Edit2: Ürünü satın alan arkadaşları ana konuya bekliyoruz. Uygun bölümde sarf malzemeleri ile alakalı bilgi ve paylaşımda bulunmaktayız.

RICOH ANA KONU;

http://forum.donanimhaber.com/m_110408273/tm.htm


Yenimahalle civarlarında varmı bildiğiniz önerebileceğiniz salon. Öyle abuk subuk hocalar olmamalı yanlız. Amatör de olsa senede 2-3 madalya kazandıran bir hoca bulunması gerekiyor en azından. Milli geçmişi olsa fena olmaz.
Şehirde işim bitene kadar duracağım tahmini 1 ay.
Arkadaşlar 3210 diye bir numaradan 'sımsıcak video paketiniz aktifleştirilmiştir' şeklinde bir mesaj geldi ve 1 haftalık ücret olarak da 14 lira kesmişler.

Dedim ulan tamam erkeğiz belki bir ara girmişizdir diye düşündüm.
Ama yok eminim girmediğime. Herifcağızleri aradım siz üye oldunuz dediler birde utanmadan bana telefonumun IP adersini ve markasını ve bir tarih söyleyecek kadar yüzsüz çıktılar. Halbuki eminim üye olmadığıma. Üye olmak bir yana o tarihde öyle bir siteye girmediğime eminim . Neyse dedim içimden kapadım telefonu ama kuduruyorum tabi. Sonra aradım ey mi yaman bey mi yaman. Bir güzel BTK dan ve bol sıfırlı cezalarından bahsettim. Ve o sinirle telefonu kapattım yüzüne . Aradan 2 saniye sonra aradı Hasan Bey kusura bakmayın paranızı iade ediyoruz dediler.

Güleyim mi ağlayım mı bilemedim arkadaş . Ulan buna resmen danışıklı dövüş denir. Bu bir suçtur. Ve ülkemizde daha ceza veren çıkmamış demekki. 14 lira ile 3 gün geçinen aileler var bu ülkede. Parası pulu batsın birde insanı enayi yerine koyuyorlar arkadaş !
Hakkında
Konum: Ankara,Yenimahalle
Meslek: Elektrik-Elektronik Mühendisi
İlgi Alanları: Muay Thai, Fitness, Bodybuilding
Hakkımda:
===ALIŞVERİŞ HACMİ===
Phatter: Asus 3650 VISION: 9600gt Pcdünyası: Msi g31 lga775 1906nedir: Asus4650 Pcdünyası: Asus 945 ibraxi 3D gözlük Zırdelifisek: 1 GB Ram vektor1987: Gigabyte G31 ewerpower: 2 gb veritech bttl_shbz : 8800 gt PolatAlemdar23: tv kartı ultrAslan10: HDD ve power hookee: Asus Fx 6200 M@U: Asus 4650 dirkpitt19788: 750gb HDD Miquel: 16dbi Yagi Tahir40: 1000mw Wireless, mwolf86: 250GB Seagate, Marlbor0: ZYXEL Wireless, marine-gear: HP F4180 Yazıcı Kartuş Mürekkep Seti, Tahir40: 1500mw Wireless, FAZLIKAYA: Samsung M8800pixon tahir40: 2000mw Wireless
--------------------------
3 yıl önce saymayı bıraktığımdan beri yaptığım diğer alışverişler. Toplamda 100+++ (10.000TL+)
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Mesaj Sayısı: 1.106
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.374
İkinci El Bölümü Mesajları: 751
Konularının görüntülenme sayısı: 21.511 (Bu ay: 546)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 265 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.