Şimdi Ara

decathlon'da QUECHUA marka ayakkabı 39,90lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
4
Favori
15.559
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce mağazadaydım, hemen denedim çok rahat diye hemen aldım.. iki renk var, siyah ve mavi..
    özellikle bisiklet binerken kullanmak için aldım, bu fiyata bu ayakkabı kaçmaz..

DECATHLON sayfası (TIKLA)

NOT: ben linki güncelledim ama adamlar da fiyatı güncellemişler, 55lira yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 20 Haziran 2015; 15:48:46 >

• aha bizim şantiyedeki işçilere bunlardan dağıtıyoruz baya benziyo
  • kalitesi ve rahatlığı nasıldır acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

kalitesi ve rahatlığı nasıldır acaba ?

Quechua iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

kalitesi ve rahatlığı nasıldır acaba ?

Quechua iyidir

alınır mı yani, sadece yürüyüş için alacağım

• hocam ayakkabın kalıbı nasıl diğer ayakkabılara göre.misal nike 43.5 giyiyorum. bunda kaç numara alsam olur
  • Çok güzel ayakkabı hava alıyor rüzgarı ayağınızda hissediyorsunuz püfür püfür ben alırken şüpeyle almıştım nolcak 40 lira ayakkabbı bi kaç ay giyeriz demiştim ama baya güzel cıktı
    kalıp sorusuna gelince ben nike 41 giyiyorum 41 numara cuk diye oldu bu ayakkabıda da ama buçuk olayını bilmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: çohiyimiş

aha bizim şantiyedeki işçilere bunlardan dağıtıyoruz baya benziyo

Mekap giymiyorlar mı? Siyah olanı baya şık duruyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoft

Çok güzel ayakkabı hava alıyor rüzgarı ayağınızda hissediyorsunuz püfür püfür ben alırken şüpeyle almıştım nolcak 40 lira ayakkabbı bi kaç ay giyeriz demiştim ama baya güzel cıktı
    kalıp sorusuna gelince ben nike 41 giyiyorum 41 numara cuk diye oldu bu ayakkabıda da ama buçuk olayını bilmem

Sizin lafınıza uydum ve Nike kalıbına göre 45 numara ayakkabı siparişi geçtim. Hayırlısı.
  • bende 1 ay önce almıştım,o zamanda galiba aynı fiyattı. çok rahat bir ayakkabı,ayakta neredeyse hissedilmiyor,çok da şık duruyor ama tam bir yaz ayakkabısı değil, ayağı sıcak tutuyor. ilkbahar ve sonbahar için daha uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 5 Ağustos 2013; 15:10:42 >
  • Arkadaşlar ben de böyle bir ayakkabı arıyordum, NB vardı önceden böyle delikli ama arkasında karton gibi bir kısım içten yırtılıp ayağımı kesmeye başlamıştı. Ürün gayet güzel gözüküyor, fiyatı da bir ayakkabı için çok iyi ama önden açılma olur mu acaba ? Kullanan arkadaşlar yorumlaırnız nedir ? İyi olursa bugün hemen gidip alayım bi çift
  • Aynı ayakkabıyı mart ayında italya roma'daki bir decathlondan 15 Euroya almıştım. aynısı burada da varmış demekki.ayağı biraz sıcak tutuyor pek yazlık işi değil yani ama çok sağlam ve rahat.
  • Normal fiyat.yani hep böyle fiyatı orada

ben alıcaktım sonra vazgeçtim.kötü çıkar diye.kullananlar biraz daha iyi diye bahsederse gidip alıcam
  • Günlük işler için iyi pislenme korkusu olmadan kullanılabilir ben bisiklete binerken kullanıyorum tek kötü yanı ayağı kokutması tabi bu parayada kaliteli deri rahatlığı olmaz
  • Ben abip bakip almiyorum du bakalim bi gaza gelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: freezzer

Günlük işler için iyi pislenme korkusu olmadan kullanılabilir ben bisiklete binerken kullanıyorum tek kötü yanı ayağı kokutması tabi bu parayada kaliteli deri rahatlığı olmaz

aynen bunu tarlada çalışırken ve ya balığa giderken falan kullanacaksın acımayacaksın yani ..
  • Öncelikle ayakkabı zaten uzun zamandır bu fiyata satılıyordu. Hatta bir miktar daha pahalı olan boğazlı bir modeli de vardı.

Sağlam bir ayakkabı lakin pek rahat değil. Taban kısmı zemini çok hissettiriyor.
    Ben de bir dönem bisiklete binerken kullanmıştım. Uzun yürüyüşlerde yorucu ve rahatsız gelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adepex -- 5 Ağustos 2013; 18:01:31 >
  • Bizim ayak no gene kalmamış :D
  • Tırmanış için kullanılabilir mi acep

• Ben de 1 ay önce bunu aldım.
    Çok sağlam ve rahat, kesinlikle tavsiye ederim.

http://www.decathlon.com.tr/Arpenaz-50-Erkek-Doga-Yuruyusu-Sandaleti,PR-8142.html

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.