Ben oyunun Türkçe geleceğini düşünüyorum Ps Türkiye kapansa bile gelen exc oyunlar Türkçe geldi genellikle.Ds2'de önemli bir oyun ilk oyunda Türkçe gelmişti Türkçe olmaması üzer gerçekten. |
Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU (19. sayfa)

-
-
Yapımı sevmeniz çok başka bir şey. Kimsenin bununla ilgili bir sorunu yok. Teknik olarak olarak yürüme simülasyonu. Bu apaçık gerçek. Bundan yola çıkaracak konuyu sevgi-nefret düzlemde değerlendirmenin anlamı yok.
Teknik olarak marjinal mi? Özgün mü? Evet öyle. Ayrıyetten oyun değil. Oynanış yok. Bunu anlatmaya çalışıyorum.
Bu kadar bariz, basit bir şey için sinirlenmeye değmez. Akabinde benim yorumlarım etrafında şekillenen yorumlara bakın. Doğrudan alıntılayıp yanıt bile verememişler. Trajikomik yani.
Oyun başlıkları 7/24 ilgili oyunlar hakkında övgü dizebileceğiniz yer değil. Burası forum. Negatif yorumlar gelecek. İsteseniz de istemeseniz de.
Özel mesajdan bir birilerinizle konuşabilir, sabahtan akşama kadar övebilirsiniz mesela. Lakin burası forum üyelerine açık bir alan. Spesifik salt tek tip mesajlar yazılmasını beklemeyin. Yeri bu tarz platformlar değil.
Sözlerim genele.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
gül geç hocam niyeti farklı onun 😉 oyunu sevmeyen kötülüyen adam sabahtan beri konudan çıkamıyor 🤣🤣 fıkra bu kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Baya detaylı ve çok kaliteli yapmışlar hocam. Çok hoşuma gitti
benimde çok hoşuma gitti, 250€ fiyatı var türkiye'ye gelecekmi acaba 🤔
bi önceki sürümü satın almıştım overgame 'den
açıkcası overgame satarsa satar diye düşünüyorum önsipariş günü bir sorup bilgi alacağım
-
Bir insan rahatsız olduğu bir konuya girip arada arada yürüme simülasyonu diye yazma gereği duyar alan oynayan memnunsa seni ne geriyor , seni rahatsız ediyor belli ki bu konu
oyun 'un bir tanımı var mı ki bunun oyun olup olmadığına karar veriyorsun.
Oyunu oynamak istemiyor olabilirsin , oyun ilgini çekmiyor da olabilir, oyun senin için bir anlam ifade etmiyor hatta oyun olarak görmüyor da olabilirsin fakat bu kadar seni rahatsız eden ne ki bu konuya gelip niye yazma gereği duyarsın oda psikolojiye giriyor maalesef
merak etme bu forumda tek değilsin çok var böyle
bu tarz arkadaşları Blokluyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 11 Mart 2025; 19:53:32 > -
Vs konusunu körler ve sağırlar birbirini ağırlar moduna geçirdiler.Yoksa şimdide buralaramı saracaklar
Diğer yürüme simülasyonu denilen oyunlarda yürümek bildiğiniz yürümek genelde. DS'de bu oyun ve deneyim haline getirilebilmiş. Ve oldukça da keyif veriyor. Kojima değil başka biri olsa bunu beceremezdi muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 12 Mart 2025; 10:59:46 > -
Bu oyuna yürüme sim diyorlar ama ben her yere menzili arttırılmış kamyon ile gidiyordum karlı dağın en tepesine bile. Oyunun %90 nında hiç yürümemişimdir.
-
Bu oyuna yürüme sim diyenler hep antiler. Oyunun dünyasına girip oyunun hakkını verdiğinizde oyunun ne denli harika bir oyun olduğunu anlayacaksınız. Tabi eğer sığ bir rekabetçi oyun, Souls oyunu veya MMO RPC oyuncusu falan değilseniz..
-
-
Off ne güzel de pişiyor öyle
Yürümekten başka hangi mekanik var farklı bir oyun mu oynuyorsunuz death stranding diye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu bir gameplay odaklı oyun değil ki hikaye, deneyim ve atmosfer odaklı bir oyun. Oyun çok boyutlu bir şey, bu da bu tür olanından. Gameplay eleştirisi yapınca Hellblade'e oyun değil diyenlerle aynı çizgide gibi oluyoruz. O da mesela farklı bir deneyim, güzel bir seri. Bu tarz farklı çizgideki oyunlar biraz hitap konusuna geliyor. Kişiye hitap ediyordur ama kendi içinde beğenmediği, kötü bulduğu şeyler olabilir o ayrı. Yani şunu demek istiyorum evet gameplay bolluğu sunan bir oyun değil zaten öyle bir iddiası olduğunu da sanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 12 Mart 2025; 19:56:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunların ana konularında böyle alakasız ve oyun beğenmeyen kişilerin çirkin yorumlarını okumak zorunda mıyız? Beğenmeyenler, beğendikleri oyunların konularına yazabilir. Rica ediyorum ana konuların temiz kalmasını sağlayın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 12 Mart 2025; 20:5:17 > -
Yürümekten Başka ;
- Motor Sürüş,
- Araba yada benzeri araçlar,
- Zip-line,
- Boss Savaşları,
- Silahlı çatışmalar,
- Yeni elektrikli mızrak,
- Belki gösterilmeyen bazı şeyler.
Sadece Yürümekten başka denilmesi abes kaçıyor artık. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 12 Mart 2025; 20:32:25 > -
İlk oyunda zip-line olayı çok iyiydi,belli bi saatten sonra ayağım yere basmamıştı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X