Şimdi Ara

Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.981
Cevap
45
Favori
101.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: önceki 1...48...949596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bu oyunda yaya hiçbirşeysin. Bir yerden sonra halat ve merdivenin hiçbir anlamı kalmıyor. Karlı alana geldikten sonra zaten kamyonete zincirli teker de takınca dağ bayır en dik yokuşları bile dolanabiliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam ben bu oyunda yürümeyi sevdiğim için hiçbir şekilde araba kullanmadım. karlı bölümleri de geçtim, bitirmeye yakınım :)

Orijinalden alıntı: formw3

hocam ben bu oyunda yürümeyi sevdiğim için hiçbir şekilde araba kullanmadım. karlı bölümleri de geçtim, bitirmeye yakınım :)

Valla tebrik ederim hocam, arabayla ben 100 saatte platinledim, kullanmasaydım herhalde 300-400 saatte biterdi. Gerçi ana hikayeden gitmişseniz daha az sürer tabi ki :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Finaldeki cutscene de aşırı uzundu ne zaman bitecek diye bekledim. Aradaki ufak yürüyüşleri çıkartırsak 2 saat civarı cutscene izlettirdi heralde  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 31 Temmuz 2025; 10:28:43 >

Orijinalden alıntı: evo_4

Of be platini aldım sonunda. Lolipop kardeşlerin son görevi illallah ettirdi. Allah'ın künekleri. Ciddi anlamda tüm Avustralya'yı sırtımda taşımış kadar yordu oyun beni.
    Tebrikler hocam :) Harbiden beni de acayip yordu oyun sonlara doğru, arkasında Last of us part 2 kronolojik modu bitirdim şimdi de South Park oynuyorum, rahatladım valla. O manyak ikili ile Adventurer denen sürekli kurtarılmayı bekleyen mal delirtiyor 😂

Teşekkürler dostum, bende seni tebrik ederim. Zorlu bir maratondu. Bir ara pes etme noktasına gelsem de sonunda kaptım platini. Topitoplar tüm haritayı saatlerce dolandırdı, 3.seferde sakin sakin 2 dakika kala bitirdim son görevlerini. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 31 Temmuz 2025; 14:4:44 >

Orijinalden alıntı: evo_4

Teşekkürler dostum, bende seni tebrik ederim. Zorlu bir maratondu. Bir ara pes etme noktasına gelsem de sonunda kaptım platini. Topitoplar tüm haritayı saatlerce dolandırdı, 3.seferde sakin sakin 2 dakika kala bitirdim son görevlerini. 

Aynen o neydi ya 45 dakika süre vermişler dedim rahat yapılır ama yok harita bitmiyor, yolları yapmıştım iyi ki de ordan ben de hallettim 😂

• Oynanış ikinci oyunda hem daha iyi olmuş hem kolaylaşmış. Ufak şeyler olsa da uğraştıran bir çok şey bu oyunda çok rahatlamış. Mesela kargoyu otomatik düzenlemek veya kullanılan şeyleri bırakmak için menüye girmek yerine direkt tuşa atamak, her ayardan sonra x'e basılı tutmak vs oyunu hantallaştırıyordu. Veya araç kullanırken kristalleri toparlayabilmek vs bunun gibi birçok şey pratikleşmiş.

Yan görevleri hiç yapmıyorum, ilk oyunda da yapmamıştım ama ana görevlerde aksiyon artmış. İnsanlarla veya mechlerle daha çok savaşa giriyorsun ama bt'lerin ilk oyundaki heyecanı azalmış çünkü rahat öldürebiliyorsun artık. İlk oyunda onun bir gerilimi, bilinmezliği vardı.

o eşleştiğiniz insanlara göre değişiyor sanırım. ben de bazı yolları komple başka kullanıcılar yapmıştı, bazılarına hiç dokunmamışlardı baya bir malzeme yığmak zorunda kaldım. ama tüm yolları tamamladım. bir de o bölgeyi ağa dahil etmeden yola malzeme koymayın. yoksa çok fazla malzeme istiyor. ağa dahi olunca hemen maliyetler düşüyor.

• İlk oyunu indirip bunu da satın alacaktım ama oyunda Türkçe dilin olmadığını mağazadan satın alma kısmında fark ettim, ilk oyuna Türkçe dili koyup ikinci oyunu es geçmek çok şaşırttı beni Sony kendi oyunlarına genelde Türkçe dil desteğini koyuyordu geldiğimiz nokta cidden üzüntü verici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreYldiz -- 19 Ağustos 2025; 9:47:24 >

• Intergalactic_1907 kullanıcısına yanıt

Açık ara önde götürüyor, başka seviye boyutun oyunuydu (Expedition 33 daha oynamadım)

Orijinalden alıntı: Dictattor

Açık ara önde götürüyor, başka seviye boyutun oyunuydu (Expedition 33 daha oynamadım)

Benim hala favorim Kingdome Come 2, o oyundan aldığım zevk bambaşkaydı. Death Stranding 2 ikinci sıramda, Expedition 33 üçüncü.

IGNyoutube
    Don't miss the Special Bonus Rewards Trailer for Death Stranding 2: On the Beach, the latest installment in the action-adventure management walking simulation strand game developed by Kojima Productions. As players embark on their journey across Australia, players can encounter the VTuber Usada Pekora and by completing deliveries for her, a special reward will be available. Eliminate Armed Survivalists in Peko style in Death Stranding 2: On the Beach, available now for PlayStation 5 (PS5). #IGN #DeathStranding2 #Kojima
    https://www.youtube.com/watch?v=fydHksdmj5E
  • Hangi mantıkla bu oyunu Türkçe yapmamışlar arkadaşlar oyun zevkini ciddi baltalıyor..acaba ileride Türkçe dil eklenir mi sanmam ama..Ps5 pro da performans modunda oynuyorum diğeri ile farkı yok ekstra 60 fps çok keyifli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartacus55 -- 8 Eylül 2025; 13:44:15 >

Oyunu sırf bu yüzden almadım, almayacağım. İlk oyundaki satışların düşük olması sebebi ile türkçe eklenmemiş sanırım forumdan biri yazmıştı.

Yapay zeka çağındayız saçma sapan işler hala dil konuşuyoruz ne maliyeti varmış arkadaş oraya farklı dil entegre etmenin hiç mi maliyeti karşılamıyor anlamadım ki

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.