Şimdi Ara

>>Dead Space 2<< OYUN ÇIKTI!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
1
Favori
16.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: feybul

Fear kadar etkili mi yav,karanlıkta fear tırstırdı beni de

Baya etkili hemde. Oyunu bitirdikten sonrada tam tekmil ikinci oyuna hazır olacaksın
  • Sağolasın bir deneyeyim,meraklandım iyice
  • quote:

Sağolasın bir deneyeyim,meraklandım iyice

Rica ederim. Kesinlikle pişman olmayacaksın
  • oyunu almayıp birisinden kiralayın bence. kendinizi verdiğiniz takdirde maksimum bir haftada bitebilecek bir oyun. ama ikincisinden önce muhakkak oynamanızı tavsiye ederim. ben arkadaşımdan alıp oynayıp bitirip geri vermiştim. halen tadı damağımda. herhangi bir online modu veya başka bir modu olmamasına rağmen kendini sıkmadan baştan tekrar oynatıyor.
  • bu oyun bence çok abartılıyor.. gerilimmiş falan... atmosfer tamam iyi guzelde bizim isaac ti sanırım o elemandı beni sadece geren.. sırf kontrollerin hantallığı adamı geriyor oyunda sağdan yaratık geliyor onu öldür arkandan bir tane daha gelsin arkaya donmeye çalış.. adamı geren kontrolleriydi oyunun.. condemned veya fear bundan çok daha gerilim dozu yuksek oyunlar bana kalırsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

bu oyun bence çok abartılıyor.. gerilimmiş falan... atmosfer tamam iyi guzelde bizim isaac ti sanırım o elemandı beni sadece geren.. sırf kontrollerin hantallığı adamı geriyor oyunda sağdan yaratık geliyor onu öldür arkandan bir tane daha gelsin arkaya donmeye çalış.. adamı geren kontrolleriydi oyunun.. condemned veya fear bundan çok daha gerilim dozu yuksek oyunlar bana kalırsa

Hocam dediğin noktaların bir kısmına katılıyorum.. Kaba taslak bakarsak eğer, oyunda tipik korku öğeleri mevcut , bir anda karşına çıkma sahneleri veya arkadan atlama sahneleri gibi.. Ama oyunun özellikle ilk 2-3 saatlik kısmı, herhalde şuan piyasadaki bir çok ciddi korku filmine taş çıkartır. Kaldı ki, bunu genelde korku filmlerini gülerek izleyen biri olarak söylüyorum, belirtmiş olayım baştan. İlk oynayışımda karanlık bir odanın kapısına girmeden, kapıda 5-6 saniyede olsa soluklandığımı hatırlıyorum. O an ki müzik, atmosfer ve gerilim havası anlatılmaz yaşanır düzeyde.

Zaten Dead Space'in bu neslin en kaliteli oyunlarından bir tanesi olma sebebide budur. Kendine ait müthiş bir atmosferi var, genelde kendine has değilde, başka oyunlara benzer bir atmosfere sahip oyunlar oynadık. Umarım bunu 2.oyuna taşıyabilirler ki, resimlere ve videolara baktığım zaman fazlasıyla gerileceğiz gibime geliyor..

• Dead Space ilk oyunu şu aralar pc de oynuyorum ve şunu söyleyebilirim ki çok başarılı bir oyun, Dead Space ile birlikte Gears Of War u kurdum ama gerek grafik motoru gerekse senaryosuz oluşu beni soğuttu ama yine TPS olan bu dead space ismindeki oyun beni benden aldı. Tam anlamı ile arşivlik ve kesinlikle oynanması gereken bir başyapıt TPS denince aklıma 3 oyun gelir biri Dead Space diğeri Uncharted bir diğeri ise Mass Effect tir. Ötesi yalan
  • kusura bakmayın konu ile alakası yok ama şu f.e.a.r dan tek ben zerre kadar korkmadım herhalde
    quote:

Fear kadar etkili mi yav,karanlıkta fear tırstırdı beni de
  • İlk oyundaki büyük korku öğeleri ve aksiyona karşın, sukünetini bozmayan kahramanımız Isac Clarke'nin dönüşü yaklaşıyor. İkinci oyunda çok farklı özellikleri, yeni zırhı ve sesine şahit olacağımız Isac'ın kontrolünü tekrar alacağımız Dead Space 2'nin kapak tasarımı da belli oldu.

Çıkış tarihi kesin belli olmasada önümüzdeki seneye sarkacağına kesin gözü ile bakılan Dead Space 2 için yeni bir videonun haftaya yayınlanacağı açıklanmıştı. Oyunun kapak tasarımı dışında, Dead Space 2'nin E3 sunumunda da yer alacak olan bazı özel görüntü ve videoların önümüzdeki hafta yayınlanacak olan yeni GT TV programında yer alacağı da açıklandı.

Twitter hesabından açıklama yapan programın sunucusu Geoff Keighley oyunun ilk HD videosunun rogramlarında yayınlanacağını belirtti. Dead Space 2'nin kapak tasarımlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

>>Dead Space 2<< OYUN ÇIKTI!!!!

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dead_Space_2nin_Kapak_Tasarimi-6911.htm

• Dead Space 2'de Online Multiplayer Onaylandı

İlk Dead Space oyunu beklentilerin çok üstünde bir oyun olarak karşımıza çıkmıştı. Tamamen tek kişilik bir senaryoya sahip oyunun multiplayer özellikler içermemesini açıkçası oyuncular hiç sorun etmemişti. Yine de arkadaşımızla beraber bir maceraya dalmanın zevki bambaşkadır.

Geçen yıl Dead Space'in geliştiricisi Visceral Games, Online Bölüm Tasarımcısı aradığına dair ilan yayınlamıştı ve bunun sonucunda bazı söylentiler ortaya çıkmıştı. Sonunda bu söylentilerin gerçek olduğu bizzat EA Ceo'su John Riccitiello tarafından onaylandı.

Riccitiello, Dead Space 2 ile ilgili olarak "Bazı yenilikçi online multiplayer oynanış öğelerine sahip"sözleriyle oyunun hayranlarını sevindirecek bir bilgiyi açıkladı.

Ayrıca Dead Space'e kişisel olarak da hayran olduğunu söyleyen John Riccitiello Dead Space 2'nin ilk oyundan daha güzel olacağını da vurguladı. Oyunun daha fazla aksiyon içereceğinin açıklanması ilk oyunu seven bazı oyunuları tedirgin etse de Visceral Games'e güvenimiz tam.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dead_Space_2de_Online_Multiplayer_Onaylandi-7026.htm

• SIngle yonu agir basan bir oyunun MULTI icermesi demek SINGle in icine edecekleri anlamina gelir,.,. Bu cok acik bir sey.
  • Dead Space 2 E3 2010: Exclusive Debut Gameplay;

http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-dead-space-2/101173
  • Multisini co-op tarzi birsey yapicaklar sanirim yoksa competition tarzi multi pek gitmez bu oyuna,bu oyunu RE gibi aksiyona cevirecekler diye cok korkuyordum ama bu yeni video dan gordugum kadari ile atmosfer ilk oyunla ayni cizgide olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

SIngle yonu agir basan bir oyunun MULTI icermesi demek SINGle in icine edecekleri anlamina gelir,.,. Bu cok acik bir sey.

Bu kadar önyargılı olma bence.Aynısı Uncharted 2 için de yazılmıştı.
  • Bir oyunda ana senaryo Co-op olması oyunun single'nın kötü olmasını değil tam tersi o oyunun çok daha zevkli ve daha uzun ömürlü olması sağlar.

http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-dead-space-2/700377
    http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-dead-space-2/700375

• Tabi oyunun yapisi da buna musade etmeli.Ve hikayede tek kahrman varsa yapimci bize senaryoyu ana karakterler bag kurmamizi istiyorsa co-op uygun dusmeyebilir yapilmayabilir..PS2de PS1 de kac co-op oyun oynadik?!
  • ilk oyunu 7-8 kez bitirdim hala satmadım dursun arşivde..aynı sekilde bu oyunda öyle kalacak..
  • Visceral Games iyi ki varsın sende olmasan bu nesilde korku oyunlarına hasret kalacaktık.
  • Dead Space Serisi Sulandırılmayacak

Dead Space ile gönlümüzde taht kuran ve yeni neslin en iyi oyunlarından birisini yapan Visceral Games'ten serinin hayranlarını sevindirecek bir açıklama daha geldi.

Şu ana kadar Dead Space ve Dead Space: Extraction ile karşımıza çıkan serinin 2. oyunu gelecek yıl piyasaya çıkacak. Visceral Games ise temkinli davranıyor. Her ne kadar seriye büyük ilgi olsa da bu ismi taşıyan çok sayıda oyun yapıp seriyi sulandırmak niyetinde değil.

Visceral Games'ten Steve Papoutsis "100.000 tane Dead Space yapmayı istiyoruz. Şunu söyleyebilirim ki bu muhteşem olurdu. Yine de, bilirsiniz, gerçekten de istediğimiz son şey seriyi sulandırmak." sözleriyle seriyi sevenleri rahatlattı.

Bildiğiniz gibi bi çok ünlü seri ilk birkaç oyunları ile adını duyurduktan sonra bu ünden yararlanıp rezil oyunlarla karşımıza çıkıyor ve hala yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başarabiliyor. Dead Space'in onlardan birisi olmayacağını duymak sevindirici.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dead_Space_Serisi_Sulandirilmayacak-7406.htm

• Yeni Ekran Görüntüleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 22 Temmuz 2010; 1:23:21 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.