Şimdi Ara

>>Dead Space 2<< OYUN ÇIKTI!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
1
Favori
16.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NecronLord

Survivol horror oyunları resident evil 5 ve dead space sayesinde tekrar kıpırdanmaya başladı.Umarım ds2 çıtayı daha da yükseğe taşır.

Resident Evil 5, Survival Horror değilki Action/TPS türünde eğer Resident Evil 5 korku oyunuysa artık Dead Space "korkunun" ta kendi olur.
  • Yeni ekran görüntüleri

TıKlayın!!!
  • Silent Hill cakmasi olmus çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluet

Silent Hill cakmasi olmus çöp

format at duzelır
  • oyun ciktiginda universitede olacagim kendi odamda kendi basima dead space 2
    korkmaya deger ama oyun harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

format at duzelır

ne alaka?
  • Ya şimdi Hilf Life 10 numara oyun ama gel gör ki o canavarlar yok mu ah fena oluyorum çok Bu oyunda da canavarlar yine aynı kalmış gibi hele o arkadan bıçaklı yok mu beni deli ediyor ... Şu oyunun canavarlarına bie el atın DOOM gibi canavarlar görmek istiyorum çok mu şey istedim bu nesilde artık yapın bi zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ps3Slim_

Ya şimdi Hilf Life 10 numara oyun ama gel gör ki o canavarlar yok mu ah fena oluyorum çok Bu oyunda da canavarlar yine aynı kalmış gibi hele o arkadan bıçaklı yok mu beni deli ediyor ... Şu oyunun canavarlarına bie el atın DOOM gibi canavarlar görmek istiyorum çok mu şey istedim bu nesilde artık yapın bi zahmet

espri bir yana The Thing , Event Horizon bu iki filmi seyrettin mi sen?
  • quote:

quote:

Ya şimdi Hilf Life 10 numara oyun ama gel gör ki o canavarlar yok mu ah fena oluyorum çok Bu oyunda da canavarlar yine aynı kalmış gibi hele o arkadan bıçaklı yok mu beni deli ediyor ... Şu oyunun canavarlarına bie el atın DOOM gibi canavarlar görmek istiyorum çok mu şey istedim bu nesilde artık yapın bi zahmet

espri bir yana The Thing , Event Horizon bu iki filmi seyrettin mi sen?

İZlemedim

• The Thing bir klasiktir ayrıca izleyici piskolojik olarak etkiliyor lem acaba kim moduna giriyorsun. Event Horizon'da bence çok kaliteli bir yapımdı. Ben şu filmleri bir daha izleyeyim canım çekti valla

Kurt Russell;
    Artık kim insan kim değil , hiç bilmiyorum. Herkes birbirini suçluyor ve kimsenin kimseye güveni kalmadı. Buradan kurtulabilecek miyiz , bilmiyorum. Çok soğuk ve üşüyorum…”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 3 Ocak 2010; 3:35:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

The Thing bir klasiktir ayrıca izleyici piskolojik olarak etkiliyor lem acaba kim moduna giriyorsun. Event Horizon'da bence çok kaliteli bir yapımdı. Ben şu filmleri bir daha izleyeyim canım çekti valla

Kurt Russell;
    Artık kim insan kim değil , hiç bilmiyorum. Herkes birbirini suçluyor ve kimsenin kimseye güveni kalmadı. Buradan kurtulabilecek miyiz , bilmiyorum. Çok soğuk ve üşüyorum��

Aynen

The Thing kadar olmasada Pandorum uda tavsiye ederim mutlaka izle.

http://www.imdb.com/title/tt1188729/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

The Thing bir klasiktir ayrıca izleyici piskolojik olarak etkiliyor lem acaba kim moduna giriyorsun. Event Horizon'da bence çok kaliteli bir yapımdı. Ben şu filmleri bir daha izleyeyim canım çekti valla

Kurt Russell;
    Artık kim insan kim değil , hiç bilmiyorum. Herkes birbirini suçluyor ve kimsenin kimseye güveni kalmadı. Buradan kurtulabilecek miyiz , bilmiyorum. Çok soğuk ve üşüyorum��

Aynen

The Thing kadar olmasada Pandorum uda tavsiye ederim mutlaka izle.

http://www.imdb.com/title/tt1188729/

Pandorum'u izledim korku sineması sevdalısı biri olarak kaçırmam ama Pandorum korku türünde olsada korku filmi değildi. The Thing gibi yapımlar maalesef artık yapılamıyor. Adamlar o zamanlar neler yapmıs suanki imkanlar çok daha geniş ama yok yapamıyorlar.

The Thing'in orjinal Bluray'i var mıdır acaba varsa arsive koymak lazım

• Yalniz konuyu neden filmlere getirdim biliyor musun?Aynen senin dedigin sey yuzunden nerde o eski kalite filmler derken Dead Space ilac gibi gelmisti , film olmasada bayaa gerdi beni.

Suan ki nesilden bir The Thing,Evil Dead,Alien 1 gibi filmler hic bekleme

Simdiki korku filmleri korku degil de daha cok komedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 3 Ocak 2010; 3:56:30 >
  • İlk oyun daha fazla kendini oynatmayacak kadar germişti ve bırakmıştım.. Buna muhtemelen hiç başlamam.. O gerilimin üzerine işe gitmek feci bir şey..
  • İlki bayağı güzeldi ama bir noktadan sonra sıkmaya başladı. 2. yi pc de oynamak varmış demek, artık açılabildiği kadar açarız detayları :)
  • quote:

quote:

quote:

format at duzelır

ne alaka?

Alakaya maydanoz Bu neslin en iyi korku oyunu Dead Space SH mi kaldı?

• quote:

O zaman da oyuna Doom çakması diyeceksin

• Noolur şu tost makinası görünümlü kaskından kurtulsun artık. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannibalz

quote:

quote:

quote:

format at duzelır

ne alaka?

Alakaya maydanoz Bu neslin en iyi korku oyunu Dead Space SH mi kaldı?

arkadasim biz orada ironi olsun diye espri yaptik dead space hakkindaki yorumlarim belli zaten topicde hemen sazanlamayin herseye

• quote:

Orijinalden alıntı: .DragonFly.

quote:

O zaman da oyuna Doom çakması diyeceksin

Aynı canavar mı konsun dedim ? Aynı kalitede olsun anlamında söyledim ! Sonuçta her oyunda canavar var yeter ki aynısı olmasın (Birebir şekli animasyonları boyutu) ... Hilf Life grafikleri ve fizikleri ile efsane olmuş bir oyun ama gel gör ki canavarlar bana göre tam bir hayal kırıklığı , doom da canavarlar çok kaliteli kalite açısından doom gibi olsaydı hilf life daha da bir efsane olurdu sen bunların hepsinden been doom dan alın çalın aynısını koyun lafını çıkardıysan seni de tebrik ediyor ,forum hayatında başarılar diliyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.