hayatda zaten hersey birbirinin cakmasi degil mi ne var bunda.bizlerde anne babalarimizin cakmalariyiz
Bluet aslında bu iki filmi yazman bence oyun açısındanda alakalı çünkü Dead Space'a bakarsak hem Event Horizon hemde The Thing'den benzeşmelere görebiliriz. Ortam için Event Horizon yaratıklar için hafiften The Thing diyebiliriz diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
Bluet aslında bu iki filmi yazman bence oyun açısındanda alakalı çünkü Dead Space'a bakarsak hem Event Horizon hemde The Thing'den benzeşmelere görebiliriz. Ortam için Event Horizon yaratıklar için hafiften The Thing diyebiliriz diye düşünüyorum.
evet dostum cok iyi tespit etmissin bravo
The Thing in oyunuda var bu arada onuda bitirmistim zamaninda tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: bluet
quote:
Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
evet dostum cok iyi tespit etmissin bravo
The Thing in oyunuda var bu arada onuda bitirmistim zamaninda tavsiye ederim.
Onu adam gibi oynamak birtürlü kısmet olmadı bana
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Cannibalz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
quote:
Silent Hill cakmasi olmus çöp
format at duzelır
ne alaka?
Alakaya maydanoz Bu neslin en iyi korku oyunu Dead Space SH mi kaldı?
arkadasim biz orada ironi olsun diye espri yaptik dead space hakkindaki yorumlarim belli zaten topicde hemen sazanlamayin herseye
ok.
Dead Space 2 Hazır Olduğunda Çıkacak
Computer and Video Games sitesi Visceral Games ile yaptığı söyleşide oyunun çıkış tarihine yönelik sorular yöneltti. Aldıkları cevap ise "Oyun hazır olduğunda çıkacak" oldu.
EA Games'in yapım ekibinin arkasında sonuna kadar durduğunu da belirten Visceral Games'ten Steve Papoutsis, yapım ekibi olarak oyunun tam anlamı ile hazır olduğunu ve yüksek standart sunduğunu belirlediklerinde oyunun çıkış tarihinin duyurulacağını belirtti.
Steve Papoutsis ayrıca orjinal Dead Space'in devam oyununda aynı kalitede ve özgünlükte oyun yapmaya çalıştıklarını da sözlerine ekledi.
Çok daha geniş mekanları ile dikkat çeken ve geçtiğimiz ay resmi duyurusu yapılan oyun hakkında daha fazla bilgiye bu sene kavuşacağız.
Aslinda sacma ama bir o kadar da oyuncu dostu bir aciklama.Neden derseniz oyunun cikis tarihi oyun hazir olunca belirlenmis olucak demek cok amatorce bir laf.Koskoca bilisim firmasisin senin estimate in ,deadline nin yok mu,plan program yapmiyor musun diye sorasim geliyor bir yanda da once tarih verip sonra yetismeyince ertelelip oyuncuyu kandirmamalari da hosuma gitti acikcasi.
Aslina EA bu aralar yalani dolani birakip gercekleri soylemeye basladi galina,gecenlerde korsan oyunlarla ilgili cok acik konusmuslardi
Visceral Games, Dead Space 2 için " korkudan daha çok aksiyon önplanda " olacak şeklinde açıklamada bulundu
Bu resimleri ilk kez gördüm, çok çok iyi gözüküyor. Sağ olasın resimler için Murat abi.
Yapımcılar başta 2. oyunun Aksiyon olacağını söylemişti ama, son videolarına ve resimlerine bakıyorum da ilk oyundaki gerici atmosfer ve bir çok korku öğesi korunmuş ve fazlasıyla geliştirilmiş. Zamanında neden böyle bir açıklama yaptılar hala anlam veremedim. Yani korku oyunlarına kıt bir dönemde, tek hakim Dead Space oyunuyken, 2.oyunu aksiyon yapmak hiç mantıklı bir iş değil. Bu bakımdan oyunun özünü kaybetmemesi güzel..
quote:
Orijinalden alıntı: ICOSolidEye
Bu resimleri ilk kez gördüm, çok çok iyi gözüküyor. Sağ olasın resimler için Murat abi.
Yapımcılar başta 2. oyunun Aksiyon olacağını söylemişti ama, son videolarına ve resimlerine bakıyorum da ilk oyundaki gerici atmosfer ve bir çok korku öğesi korunmuş ve fazlasıyla geliştirilmiş. Zamanında neden böyle bir açıklama yaptılar hala anlam veremedim. Yani korku oyunlarına kıt bir dönemde, tek hakim Dead Space oyunuyken, 2.oyunu aksiyon yapmak hiç mantıklı bir iş değil. Bu bakımdan oyunun özünü kaybetmemesi güzel..
Rica ederim kardeşim
Dediğin gibi yapımcılar ikinci oyun için aksiyonu daha önplana çıkarmayı düşünüyordu ama sonradan vazgeçtiler son gelen açıklamalar ise oyunun müthiş derecede gerilim içereceği yönünde.
Yapımcılar eğer oyunu "aksiyon ağırlık" yapmaktan vazgeçmeseydi yapacakları en büyük hatayı yapar ve bir klasiği mahvederlerdi.
Birazcık ALAN WAKE katabilseler içine ne biçim bisey olurdu acaba Alan Wake turunde tekmi olacak oynamak için xbox360 almak sartmı olacak ....
evet hocam maalesef xbox almak şart
quote:
Orijinalden alıntı: BERGX
Birazcık ALAN WAKE katabilseler içine ne biçim bisey olurdu acaba Alan Wake turunde tekmi olacak oynamak için xbox360 almak sartmı olacak ....
Daha 1. oyunu oynamadım 2.si çıkıyor yavvv
@BERGX;
Oyun Ps3 içinde çıkıyor. İllaki Xbox 360 almanı gerektirecek bir durum yok.
@feybul;
Birinci oyunun fiyatı bildiğim kadarıyla baya düştü. Kap birtane oyna ve bitir, o atmosferi ne olursa olsun yaşa
Yaz tatilinde alcam hayırlısıyla
quote:
Orijinalden alıntı: feybul
Yaz tatilinde alcam hayırlısıyla
Karanlıkta oynamanı tavsiye ederim
Fear kadar etkili mi yav,karanlıkta fear tırstırdı beni de