Şimdi Ara

>>Dead Space 2<< OYUN ÇIKTI!!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
1
Favori
17.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. resimde ki yaratigin detaylari muazzam olmus.
    Bu oyunun Dante yi yapanlarin elinden ciktigini bilmek insani cok sasirtiyor :) (Dante grafik anlamda bence tam bir faciaydi ozellikle duvarin icinde gomulu kafa hissi vermek icin yapilan 2d effektler mide bulandirdi_)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

2. resimde ki yaratigin detaylari muazzam olmus.
    Bu oyunun Dante yi yapanlarin elinden ciktigini bilmek insani cok sasirtiyor :) (Dante grafik anlamda bence tam bir faciaydi ozellikle duvarin icinde gomulu kafa hissi vermek icin yapilan 2d effektler mide bulandirdi_)

1. ve 2. resimdeki yaratığı mükemmel tasarlamışlar benimde dikkatimi çekti. Bu oyun bu grafiklerle birçok oyuncuya kalp krizi geçirtir.
  • dead space de belli süre sonra kendini tekrar etme ve sıkılma hissi sizdede oldumu? ben oyunun başlarındayım ondanmı? sıkıldım yaw.mekanlar sanki aynı gibi?
  • Uzay gemisindesin hocam..
    Yani ormak selale agac dag falan gormek imkansiz anca gorebielcegin seyler uzay gemisinde ne ise o.. yer cekimi olmayan yerler de ki parcalanmis vucut ve su damlalari falan mutis onlari gorunce fikrin degisir belki
  • quote:

Uzay gemisindesin hocam..
    Yani ormak selale agac dag falan gormek imkansiz anca gorebielcegin seyler uzay gemisinde ne ise o.. yer cekimi olmayan yerler de ki parcalanmis vucut ve su damlalari falan mutis onlari gorunce fikrin degisir belki

grafik olarak güzelde hocam yani beni cezbeden tek şey silahları upgrade etmek için oynuyorum. bu canavarlar hep aynımı yoksa daha başka canavarlar olacakmı?
  • quote:

katılıyorum grafıkler gercekten cok guzel
  • Grafikler çok gelişmiş yau. Çok güzel görünüyor ilk oyuna göre. Helal valla ilk defa bir devam oyununda (aradaki süre bu kadar kısayken) bu kadar güzel grafik gelişmesi görüyorum. PC'ye de gecikmez umarım. Çerezlik bir oyun olsa da güzel vakit geçirttiriyor bu oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

güzel haber bence nex gen in yeni resident evil i death space dir eski resident evillerde ne varsa bu oyunda onu aynen yaşatıyor çok iyi bir oyun olmasına rağmen fazla ilgi uyandırmayan kaliteli bir oyun 2.side güzel olacaktır çıkmasını merakla bekliyoruz

Survival Horror türünün yeni kralı artık Dead Space.

Evet evet yeni kral Dead Space oyunu pc de oynuyorum ve beni benden aldı diyebilirim. Yeğenleri oynattım zıplıyarak oynuyorlar korkudan, yeni kral Dead Space o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: isimsizpost

quote:

quote:

güzel haber bence nex gen in yeni resident evil i death space dir eski resident evillerde ne varsa bu oyunda onu aynen yaşatıyor çok iyi bir oyun olmasına rağmen fazla ilgi uyandırmayan kaliteli bir oyun 2.side güzel olacaktır çıkmasını merakla bekliyoruz

Evet evet yeni kral Dead Space oyunu pc de oynuyorum ve beni benden aldı diyebilirim. Yeğenleri oynattım zıplıyarak oynuyorlar korkudan, yeni kral Dead Space o kadar.

Ama bu Dead Space'in başarısından ziyade, Fatal Frame'in Xbox 360 ve PS3'e çıkmayışından kaynaklanıyor tabii

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

quote:

quote:

Ama bu Dead Space'in başarısından ziyade, Fatal Frame'in Xbox 360 ve PS3'e çıkmayışından kaynaklanıyor tabii

Fatal frame ile dead space türleri zaten farklı ki, clock tower ile belki kıyaslanabilir. (korku olarak aynı ama oynanış farklı)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam tabiki Fatal Frame gibi Survival Horror türünün en sağlam yapımlarından birisinin bu nesilde önplana çıkmamasının Dead Space'in türün liderliğini eline almasında çok büyük rolu var ama Fatal Frame çıksaydıda Dead Space kesinlikle "Survival Horror" türünün klasikleri içine adını yazdırdı.

• Dead Space 2, Ps3 kontrol şeması

>>Dead Space 2<< OYUN ÇIKTI!!!!
  • Kosmanin yine L2 de olmasi hic hosuma gitmedi.
    Keske Resident Evil serisinde oldugu gibi X yada [] olsaymis..
    Isin kotu yani birde kendimiz atayamiyoruz istedigimiz tusa
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

quote:

quote:

quote:

Fatal frame ile dead space türleri zaten farklı ki, clock tower ile belki kıyaslanabilir. (korku olarak aynı ama oynanış farklı)

Türleri aynı, konseptleri farklı sadece. Ama DS2'de türleri de farklılaşabilir, aksiyon yapacaz iyice dedi yapımcılar.

@Sephiroth, zaten pek fazla kaliteli survival yok. DS kaliteli yapılıyor. Ama Fatal Frame gelmedi ya çok koydu bu bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 22 Temmuz 2010; 21:43:12 >

• @Dante;

Fatal Frame yapıldıda sadece Wii için geliştirdirdiler üstüne birde Garez'in oyununuda yaptılar onunda videolarını falan izledim baya sağlama benziyor. Bu oyunları aslında Ps3 ve Xbox 360 grafikleri kalitesiyle sunsalardı harbiden kopardık.
  • Grafikler hakikaten çok iyi

"Dead Space 2 is another title that have been revealed to use the PS3 as lead platform as well."

Bu durumla bi ilgisi olabilir mi acaba,ilk defa bi multiplatform oyununda PS3 lead platform,bi bakarsınız 360 geri düşmeye başlıyor,hayat bu,yada kaçınılmaz son mu desek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 23 Temmuz 2010; 0:53:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Grafikler hakikaten çok iyi

"Dead Space 2 is another title that have been revealed to use the PS3 as lead platform as well."

Bu durumla bi ilgisi olabilir mi acaba,ilk defa bi multiplatform oyununda PS3 lead platform,bi bakarsınız 360 geri düşmeye başlıyor,hayat bu,yada kaçınılmaz son mu desek

Visceral Games, ikinci oyunda yerinde saymak yerine kendilerini dahada geliştirmişler ve bu beni çok mutlu etti. Visceral Games için "ikinci oyunda daha ileri gidecekler" diye forumda hep yazıyordum ve şimdilik beni utandırmadılar, oyunda çıksın herşey tamam ise hepsine balık kraker ısmarlayacağım

• quote:

Evet, Dante's Inferno'nun grafikleri bazı açılardan zayıftı, ama "Cehennem atmosferini" vermede son derece başarılıydı. Ki grafiklerindeki bazı zayıf noktalar karşılığında, oyun sabit 60 FPS'de çalışıyordu (PS3'te, bazı yoğun efektlerin ekranı yakından kapladığı istisnalar hariç, oyunun 60 FPS altına indiğini hissetmedim). Bu tarzdaki oyunlara 60 FPS iyi gidiyor bence. Bu amaçla grafikleri zayıflatmışlardır, hem grafikle daha az uğraşmaları gerekeceği için ekstra kazanç olmuştur yapımcılara. Ki patlama efektleri gibilerini teknik açıdan da bayağı beğendim ben.
    Ha diyeceksin, "duvara gömülü kafa efekti en azından 3D olsaydı oyun sabit 60 FPS'de çalışmayacak mıydı?" Orasını bilemem.
    Neyse, Dante's Inferno grafiksel açıdan da gayet yeterli bir oyun bence. Biraz abartıyorsunuz gibi, oynamayanlarda önyargı oluşuyor sonra.

Dead Space'e gelirsek... İlkini PC'de oynamıştım. "Ne oyundu be" dediğim efsanelerden biri. Öyle çok korkutan tarzda olmasa da, özellikle başlardaki gerilim ve son bölümlerindeki o gerilimli hava olmak üzere, her anıyla kaliteli bir yapımdı. İkincisini bekliyoruz, belki konsolda oynarız bu sefer. Hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 23 Temmuz 2010; 5:48:17 >

• ps3 e çıkmasını sabırsızlıkla beklediğim ilk oyun Özellikle sadece konsolda(ps3) oyun oynayan biri olarak sağlam korku oyunlarının hemen hemen hiç olmamasından dolayı bu oyun bana ilaç gibi gelmiş, gönlümde taht kurmuştu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Grafikler hakikaten çok iyi

Visceral Games, ikinci oyunda yerinde saymak yerine kendilerini dahada geliştirmişler ve bu beni çok mutlu etti. Visceral Games için "ikinci oyunda daha ileri gidecekler" diye forumda hep yazıyordum ve şimdilik beni utandırmadılar, oyunda çıksın herşey tamam ise hepsine balık kraker ısmarlayacağım

Kesinlikle ileri gitmişler hem grafik hemde aksiyon anlamında,yalnız ben yine geri gideceğim ve oynarken sesi kapatacağım ya da %10-20lere düşüreceğm ilk oyundaki gibi,kalbim dayanmıyor artık böyle oyunlara

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.