Şimdi Ara

>>Dead Space 2<< OYUN ÇIKTI!!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
387
Cevap
1
Favori
16.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cz

quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

2. resimde ki yaratigin detaylari muazzam olmus.
    Bu oyunun Dante yi yapanlarin elinden ciktigini bilmek insani cok sasirtiyor :) (Dante grafik anlamda bence tam bir faciaydi ozellikle duvarin icinde gomulu kafa hissi vermek icin yapilan 2d effektler mide bulandirdi_)

Evet, Dante's Inferno'nun grafikleri bazı açılardan zayıftı, ama "Cehennem atmosferini" vermede son derece başarılıydı. Ki grafiklerindeki bazı zayıf noktalar karşılığında, oyun sabit 60 FPS'de çalışıyordu (PS3'te, bazı yoğun efektlerin ekranı yakından kapladığı istisnalar hariç, oyunun 60 FPS altına indiğini hissetmedim). Bu tarzdaki oyunlara 60 FPS iyi gidiyor bence. Bu amaçla grafikleri zayıflatmışlardır, hem grafikle daha az uğraşmaları gerekeceği için ekstra kazanç olmuştur yapımcılara. Ki patlama efektleri gibilerini teknik açıdan da bayağı beğendim ben.
    Ha diyeceksin, "duvara gömülü kafa efekti en azından 3D olsaydı oyun sabit 60 FPS'de çalışmayacak mıydı?" Orasını bilemem.
    Neyse, Dante's Inferno grafiksel açıdan da gayet yeterli bir oyun bence. Biraz abartıyorsunuz gibi, oynamayanlarda önyargı oluşuyor sonra.

Dead Space'e gelirsek... İlkini PC'de oynamıştım. "Ne oyundu be" dediğim efsanelerden biri. Öyle çok korkutan tarzda olmasa da, özellikle başlardaki gerilim ve son bölümlerindeki o gerilimli hava olmak üzere, her anıyla kaliteli bir yapımdı. İkincisini bekliyoruz, belki konsolda oynarız bu sefer. Hayırlısı.

Hocam ne oldu bilmiyorum bu oyun turunu cok sevmeme ve bu oyunu (DANTE) beklememe ragmen oyunun otalarinda falan iyice sogudum..
    Bulmaca yok, yaratiklar bastan sagma ve BENCE cok az cesitlilik arz ediyorlardi. Ozellikle dante ye (karaktere hic mi hic isinamadim. Bir kratos kimse beklemiyor tabiki ama Lord of shadow da ki gabriel bilde danteye 10 basar.

• Dead Space 2 İçin Hayranlara Özel Video !

Visceral Games daha önce yaptığı gibi Dead Space 2 için yayınlayacakları yeni videoda yine önceliği oyunun hayranlarına vereceklerini duyurdu.

E3'de yayınlanan "The Puker" isimli tanıtım videosunda da aynı uygulamayı gerçekleştiren ve önce oyunun hayranlarına gösteren yapımcı ekip, yeni yayınlayacakları videoyu öncelikle resmi Dead Space sitesine kaydını yaptırmış olanlara gönderecekler. Sadece e-mail adresinizi belirtmeniz ise bu kayıt işlemi için yeterli oluyor.

18 ağustos tarihinde mail adreslerine postalanacak olan ve daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış bu videonun ise Necromorph'lar ile alakalı olması muhtemel görünüyor. Sizi bilmem ama ben sıramı aldım!

ALINTIDIR BÖLÜM SONU CANAVARI

Kayıt Linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali_80 -- 14 Ağustos 2010; 14:35:15 >

• İlk oyunu daha yeni bitirdim ben Pc de oynadım grafikler gayet iyiydi , oyunun atmosferi de çok güzel yalnız bana göre kötü olan tarafları

- İğrenç Resident Evil 4,5 kamerası nefret ediyorum bu kameradan , o kadar kullanışsız ki bir odaya girdiğinde sağa sola bakmak için çaba harcıyorsun , hızlı bir şekilde kaçamıyorsun , koşarken ateş etmek mümkün değil sabit duracaksın veya yürüyeceksin bunlar çok zorluyor adamı hiç sevmedim bu yönünü . Böyle olacağına Fps olsun daha iyiydi her ne kadar bu türden bunalsam da .

Oyunda korku unsuru dediğiniz kadar yok bence 5.1 ses sistemiyle 1920x1080 full detayda oynadım oyunu . İlkten kendimi bile hazırlamıştım korkacağım diye fakat o kadar da değilmiş oyunda sizi tek korkutan şey (korkutmak değil de daha ziyade irkilten) önünüze birşeylerin fırlaması. Bir de aniden zırr diye giren telsiz konuşmaları . Ben o koridorlarda yürürken önüme tavşan dahi fırlasa irkilirim zaten , bu aniden böö diye fırlayıp da korkutma olayını aşmaları gerek artık korkutucu olmuyor . Zaten bazı yerlerde grup halinde saldırı başlayınca korku ögesi tamamen bitiyor aksiyona dönüyor oyun .

Bana göre artık yaratıklarla , canavarlarla korku ögesi olmuyor çünkü düşünsenize insanlar bu duruma iyice alışmış türü , şekli ne olursa olsun yaratıklar pek korkunç gelmiyor bunda filmlerin falan da çok büyük rolü var tabii .

Oyun biraz zor ama bu zorluğun tek nedeni yukarıda bahsettiğim kamera açıları çok çok kötü bana göre .

Ayrıca son canavarı da ne kadar kolay yapmışlar 1 dk bile sürmedi öldürmem biraz daha zahmetli olsaymış keşke .

Oyun tabi ki kötü değil atmosfer olsun o karanlık ortamlar , yalnızlık hissi , grafikler , seneryonun aktarımı falan gayet güzel fakat bana göre yukarıda yazdığım gibi korku ögesi çok fazla abartılmış . Karşıma çıkacak şeyi 3 mermide yere serebiliyorum zaten 2 bacağa bir kola iş bitti

Oyuna puanım 7 , kamera açıları , son canavarın kolaylığı ve abartılan korku unsurlarından 3 puan kırdım. Fakat 2. oyunu ilk çıktığı gün alacağım

• Tamam oyun bir silent hill kadar korkutmuyor ama genede başarılıydı bence korkutma konusunda. Şahsi fikrim oyunda yanlızlık hissi çok iyi yansıtılmıştı. Çıkmasını beklediğim oyunlar listesinde ilk sırada
  • Yeni Ekran Görüntüleri

>>Dead Space 2<< OYUN ÇIKTI!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 18 Ağustos 2010; 1:13:00 >

• Ov ye men. Ov yee.
  • EA Patronu: "Dead Space 2 Çok Korkunç"

Dead Space 2 dopdolu bilgiler ile gelmeye devam ediyor. EA patronu John Riccitiello'dan da oyun için güvence geldi.

Dün gece bir röportaj veren EA CEO'su Dead Space 2 için olan heyecanını gizleyemedi. Dead Space 2'yi baştan sona yeni bitirdiğini söyleyen Riccitiello, ilk oyunun aksiyona odaklanmasından dolayı hayranlarının korktuğunu bildiğini ancak devam oyununun ilkinden çok daha 'korkunç' olduğunu söyledi. Ha, bu arada, CEO'lar kendi bünyesinde yapılan bir oyun için çıkış tarihini beklemek zorunda değiller ve istedikleri zaman oynayabilirler. Eminim bu nokta kafanıza takılmış olmalı.

18 yaş damgası yiyen Dead Space 2'de herhangi bir sansür uygulaması olmayacağı belirtilmişti. EA CEO'su ile aynı düşünceyi paylaşıp oyunun çok korkunç olduğu kararına varabilecek miyiz acaba?

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-EA_Patronu_Dead_Space_2_Cok_Korkunc-11450.htm

• Oyunun Ps3 versiyonunda disc de daha evvel Wii için çıkmış olan "Dead Space extraction" oyunu da move destekli olarak mevcut olucak. Ps3 sahipleri için bir sebep daha Dead Space 2 yi satın almak için :)
  • ilki baymisti beni iyidi ama ikinci sefer oynatmadi kendini bana. bu arada videodaki grafiklerin ps3 te olacagindan supheliyim.
  • ilki cok iyiydi buda oyle olur umarım
  • Visceral Games: "Isaac Artık Ayak İşçisi Değil"

Dead Space'de verilen görevleri harfiyen yerine getirmeye çalıştığımız Isaac ile tabir-i caizse "ayak işleri" ile uğraşıyorduk. Ancak devam yapımında roller değişeceğe benziyor.

Gamerzines'a özel bir röportaj veren Dead Space 2 ekibinin baş yapımcısı Steve Papoutsis, ikinci oyundan bu yana Isaac'te nelerin değişeceği ile ilgili açıklamalar yaptı:

"Devam oyununda en çok hissettirmek istediklerimizden biri Isaac'in artık ayak işleri ile uğraşmayacağı. Artık ona söylenenleri gözü kapalı yapan biri olmayacak."

"Bunu en çok Isaac konuşmaya başlayınca hissedeceksiniz, o artık pasif bir şekilde komutları izleyen biri olmayacak, aksine cevapları kovalayan veya kendi amaçlarını kendi belirleyen biri olacak. Çok fazla detaya da inmek istemiyorum, yoksa 'Spoiler' kasabasına giriş yapmış olacağım, burası da uzak durmam gereken bir yer."

Visceral Games, Dead Space 2'deki senaryoyu kişisel meselelere dökecek gibi görünüyor. Harika olup olmayacağını oyun çıkınca göreceğiz. Dead Space 2, Xbox 360, PS3 ve PC için Ocak ayının sonlarında çıkışını yapacak.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Visceral_Games_Isaac_Artik_Ayak_iscisi_Degil-11596.htm

• Oyun çok güzel olacak kesin, ama oynayamıyorum böyle korku temalı oyunları
  • Elimde dead space var daha bailamadım GT5 oynamaktan. Yorumları görünce direk oyunu açasım geliyor.
  • Dead Space 2 Demosu Geliyor !

Dead Space 2'yi çıkışından önce test edebileceğimiz kesinleşti. EA, ilk oyunda olduğu gibi ikinci oyun için de demo duyurusu yaptı.

21 Aralık'ta çıkacağı belirtilen demo için başka bir bilgi maalesef verilmedi. Demo ile ilgili yeni bilgilerin önümüzdeki saatlerde gelmesi bekleniyor. Bizimle kalın!

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dead_Space_2_Demosu_Geliyor_-11635.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil92

oyun ciktiginda universitede olacagim kendi odamda kendi basima dead space 2
    korkmaya deger ama oyun harika

sansa oda arkadasim var kormaya gerek yok :3
  • Çıksın direk çıktğı gün almayı planlıyorum çok seviyorum bu oyunu 1 oyunu 2 defa bitirmiştim bir kolay birde zorda üstelik düm giysilerinide açmıştım süperdi oyun cidden 2.oyundan çok ümitliyim gerçekten.
  • Müthiş bir video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 9 Aralık 2010; 17:58:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Müthiş bir video

Aman Tanrım.
  • Dead Space 2 collector's edition. Led ışıklı plazma silahına dikkat. Ancak bu silah sadece PS3 Amerika versiyonunda var. PS3 Avrupa versiyonuna ise Wii için çıkan Dead Space Extraction oyunu dahil edilmiş.

Bir adette multiplayer videosu ekliyorum. Necromorph olarak oynamak ilginç olacak.

• Oyunda multiplayer trophy/achievement'ı yok. Yaşasın Single Player, kahrolsun çakma Dead Space 2 multisi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.