kesin ben yenerim. şaka bi yana onlar kanka yaa kavga ederlermi
işte gerçek cevabım: Daywalker diyorum ben. kesin yani...
valla gönlüm angeldan yana herifte mangall gibi yürek var hele o son bölümde son sahnede hadi işimize bakalım tribi yok mu kopuyorum gerçi val(fredd) hepsini yerya neyse
yok abi daywalker ın karizması yeter...
daywalker ismi yeter
angel döver.şampiyon denmiyo ya boşu boşuna.daywalker sümüklenir ağlar bide.
hade be daywalkerin gozugu yeter.. Ama ikiside dlikanli adamlar kapissalar kapissalar or**pu buffy icin kapisilr...Ondada angel buralarin agasi beniim triplerinden alir gider..Ama buffyynin son bolumunde buffy angeli opmesine ragmen...spike hala onu sevmeyedevam etti ve son sozler beni bitirdi..SPike olemezdi oldu... SPIKE OLMEMELIYDI!!! Geri doner bence.... :D Bide buyynin son sezonu gibisinden bisiler duydum ama bilmiyorum yani..
Tabii kullanılan silahlarda önem kazanıyor. kılıçla daywalker diyorum ama yumruk yumruğa ikiside bayağı hırpalanır sanırım...
berabere biter
abi tabiki Daywalker
"Burcileyle Cüneyt Arkın dövüşürse kim yener?" diye bi soru sormuştum babama ,azarlamıştı beni.
quote:
Orjinalden alıntı: pSyCo
hade be daywalkerin gozugu yeter.. Ama ikiside dlikanli adamlar kapissalar kapissalar or**pu buffy icin kapisilr...Ondada angel buralarin agasi beniim triplerinden alir gider..Ama buffyynin son bolumunde buffy angeli opmesine ragmen...spike hala onu sevmeyedevam etti ve son sozler beni bitirdi..SPike olemezdi oldu... SPIKE OLMEMELIYDI!!! Geri doner bence.... :D Bide buyynin son sezonu gibisinden bisiler duydum ama bilmiyorum yani..
spike zaten ölmüyor son sezonda angel da o boynuna taktığı tılsımda spike cık merak etme
bence de Daywalker
Maç gündüz yapılırsa daywalker döver gece yapılırsa da daywalker döver. Çünküm angel anlamıyor dövüşten gerçekte ama daywalker anlıyor. Yer yane ahahahaha
Daywalkerıda sevmem Angelıda sevmem. Bir vampiri pataklamak öyle herkesin işi değildir daywalker neyse de Angel ı kabullenemedim :) Tabi WoD dünyasına bağlı kalarak konuşuyorum veya bu yaratıklar hakkında bildiklerime bağlı kalarak.Böyle ucube ,sefil şeyler değil bunlar.Bu film ve dizilerde böyle saçma bir şeyi gerçekleştirdiği için protesto ediyorum :)
Day Walker olayı bitirir.
Daywalker diyenler Angel'ın 5. sezonunu daha seyretmediler tabi ki...