Şimdi Ara

Daum Pot Player Multimedya Oynatıcısı (Güncelleme 24.10.2017) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.018
Cevap
52
Favori
124.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çift altyazı seçeneği var mı bu programda? Yani altta İngilizce, üstte Türkçe altyazı kullanma şansımız var mı aynı anda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Çift altyazı seçeneği var mı bu programda? Yani altta İngilizce, üstte Türkçe altyazı kullanma şansımız var mı aynı anda?

İkinci altyazı seçeneği var programda.
    Subtitles > Add/Select Languages > 2nd Subtitle
  • Intruder kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, hemen indiriyorum öyleyse.
  • Arkadaşlar bir dizi indirdim vlc de falan çalışırken pot'da çalışmıyor. ses ve altyazı var ama görüntü yok. sorun ne olabilir acaba

Daum Pot Player Multimedya Oynatıcısı (Güncelleme 24.10.2017)
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var. Ben de potplayer kullanıyorum ama win7 ve win8.1 de görüntü farklılığı oluyor. Hiç ayar yapmıyorum direk kurup film açıyorum ve görüntüler inanılmaz farklı oluyor. Win7 de çamur gibi bir görüntü varken win8.1 de çok keskin ve net görüntü ortaya çıkıyor. dediğim gibi hiç bir ayar yapmıyorum. sizce bu sorun nedendir. örnek resim aşağıdaki gibidir.

İlk resim win7 ikincisi win8.1

Daum Pot Player Multimedya Oynatıcısı (Güncelleme 24.10.2017)Daum Pot Player Multimedya Oynatıcısı (Güncelleme 24.10.2017)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF9559B5B -- 21 Ocak 2015; 21:37:45 >

• Win 8.1'de LAV video codecer, filtrelerden seçtiğim halde videoyu oynattığımda filtreler bölümünde çıkmıyor. LAV Splitter falan çıkıyor. Nedenini bilen var mı? Win 7'de yoktu bu olay.

Edit: Win 8.1'de Pot kullanmak resmen işkence. Win 7'de kullandığım ayarları kullanıyorum karıncalı berbat bir görüntü ortaya çıkıyor. Win 8.1 kullanan biri bana ayarlarını ve Pot ile ne kullandığını yazabilir mi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSpecter -- 24 Ocak 2015; 21:09:49 >
  • Pot Player açıkken sağ klik yapıp;

Video --> Video İşleyicisi (Renderer) --> WMR9 Renderless'ı seçin, filmi kapayın tekrar açın büyük ihtimal görüntü gelmiş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake LaMotta -- 26 Ocak 2015; 0:56:58 >
  • Arkadaslar bende soyle bir sorun var. Video bittikten sonra‚ yeniden basliyor.

Ben stop'ta kalmasini istiyorum MPC'deki gibi.

O kadar ayarlarini kurcaladim yapamadim.

Nasil yapacagim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ tık > Playback > Repeat Playback > Disable
  • Disable'da. Oha.

• Simdi bi daha tikladim kapali diye bi uyari geldi bi bakayim. saolun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabia007 -- 4 Şubat 2015; 4:24:38 >
  • Video oynatimini tekrarla secenegi kapali olmasina ragmen ....koydugumun programi hala video bittikten sonra yeniden baslatiyor.

Yahu boyle g.tten bir problem olabilir mi ya?!!!!!!

Yardim edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabia007 -- 4 Şubat 2015; 4:55:43 >
  • Diğer bir sorum oynatim esnasinda mous'u saga kaydirdigimiz da bir arac cubugu cizgisiyle karsilasiyorum.

Bunun gorunmemesini nasil saglayabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Professor.Charles.Xavier

Diğer bir sorum oynatim esnasinda mous'u saga kaydirdigimiz da bir arac cubugu cizgisiyle karsilasiyorum.

Bunun gorunmemesini nasil saglayabilirim?

en sağ altta playlist butonu var.. ona sağ tıklayarak ve/veya sol tıklayarak istediğinize göre dahili harici ayarlayabilirsiniz
  • videolar arası gezerken (tam ekran değil) oynatım çerçevesi büyüklüğünün değişmemesini nasıl ayarlayabilirim.
    orjinal kaynak en boy oranını çerçeveye sığması şeklinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rightintwo

videolar arası gezerken (tam ekran değil) oynatım çerçevesi büyüklüğünün değişmemesini nasıl ayarlayabilirim.
    orjinal kaynak en boy oranını çerçeveye sığması şeklinde.

Oynatım ayarlarından manual'i seçin, istediğiniz çözünürlüğü yazın.
  • gom player bile daha iyi arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

gom player bile daha iyi arkadaş

Yok artık daha neler sen ayar yapmamışsındır onun için böyle yorum yapman normal abartısız en iyi görüntü kalitesini veren player kesinlikle bana göre
  • HD videolarda en iyi görüntü kalitesi Splash Player'dadır. Fakat, 720p ve 1080p haricindeki tüm videolarda Pot Player iyidir.
  • Seradonin kullanıcısına yanıt
    Elimde birçok 1080p film mevcut hepsinde Potplayer bariz şekilde daha iyi gerek renkler olsun gerekse titremeler olsun potplayer'dan önce bende en iyisi Splash Player'dır diyordum ama öyle değilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.