Şimdi Ara

Daum Pot Player Multimedya Oynatıcısı (Güncelleme 24.10.2017) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.018
Cevap
52
Favori
124.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CON VAYNE

Daum PotPlayer v1.6.49479 Stable (x32-x64) + Tema + Reg Dosyalari:

http://www.mediafire.com/download/8x3cbews9dccjwk/Daum_PotPlayer_v1.6.49479_Stable_(x32-x64)_+_Skins.rar

Yukarıdaki reg dosyalarından farklı ne var bunda 38 mb fazla geldi bana
  • potplayer oynatma esnasında kasma yaşayan veya eqoalizer aktif ettiğinde ses ve görüntüde kasma yaşıyorsanız, Audio/output speakers kısmını kontrol edin 6.1 yada 7.1 seçeneklerinde olabilir. onu 2.0 stereo ya alın. sorun düzelecektir.
  • http://www.videohelp.com/download/PotPlayerSetup-1.6.51382.exe

Arkadaşlar, PotPlayer'ı Türkçeye çevirdim. Yeni sürüme Türkçe dil seçeneği eklendi. Çeviri %75-80 oranındadır. Kısa zamanda çeviriyi %100'e ulaştırmayı düşünüyorum. Ancak programın 4700 satırlık bir çeviri dosyası var, haliyle zaman alıyor. Biraz sabrınızı rica ediyorum.

PotPlayer'ın yer kısıtlamaları nedeniyle ayarlar ekranında bazı cümleleri kısaltmak zorunda kaldım. Buna yapacak bir şey yok şu an. Onun dışında çeviride gördüğünüz eksiklikleri buradan bildirebilirsiniz. Umarım herkes beğenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E0AECD5C0 -- 9 Aralık 2014; 15:41:49 >

• Ayarlara bir göz attım splash tan azda olsa daha iyi duruyo iyisi varken kullanalım hocam takip
  • eline sağlık
  • arkadaşlar altyazılarda türkçe harfler bozuk çıkıyor.Nasıl düzeltebilirim ???
    edit:hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 24 Aralık 2014; 14:56:37 >
  • pot player ve madvr çözücünün eski bir sürümünü kullanıyordum bir süredir, sürekli güncellemekten sıkılıp yeni sürümleri takip etmeyi bırakmıştım herneyse geçen gün pcye format attım tabi yeni sürümleri indirip kurdum gel görki farklı ayarlar desemde madvr acayip kasıyor ne yaptıysam olmadı 2-3 sene önceki ayarlarıma geri döndüm tekrar vmr9 renderless geçtim tabi gpu çözücü (dxva) yalan oldu ama evr ilede istediğim kaliteyi alamıyorum

edit: sorunu çözdüm madvr ayarlarından kaynaklanıyormuş farklı ayar denemiştim olmamıştı ama bu sefer direk default ayarlara getirdim denedim sorunsuz çalıştı daha sonra chroma upscaling, image upscaling, image downscaling ayarlarını değiştirdim birde fullscreen exclusive mode ayarını kapattım başkada hiç bir ayara dokunmadım şimdi sorunsuz çalışıyor tekrardan pot+lav+madvr'in keyfini çıkarıyorum

Benim gibi kasma sorunu yaşayan varsa ilk sayfadaki madvr ayarlarını kullamasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 26 Aralık 2014; 3:42:15 >

• edit: mesaj 2 kere gitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 25 Aralık 2014; 17:10:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

pot player ve madvr çözücünün eski bir sürümünü kullanıyordum bir süredir, sürekli güncellemekten sıkılıp yeni sürümleri takip etmeyi bırakmıştım herneyse geçen gün pcye format attım tabi yeni sürümleri indirip kurdum gel görki farklı ayarlar desemde madvr acayip kasıyor ne yaptıysam olmadı 2-3 sene önceki ayarlarıma geri döndüm tekrar vmr9 renderless geçtim tabi gpu çözücü (dxva) yalan oldu ama evr ilede istediğim kaliteyi alamıyorum

edit: sorunu çözdüm madvr ayarlarından kaynaklanıyormuş farklı ayar denemiştim olmamıştı ama bu sefer direk default ayarlara getirdim denedim sorunsuz çalıştı daha sonra chroma upscaling, image upscaling, image downscaling ayarlarını değiştirdim birde fullscreen exclusive mode ayarını kapattım başkada hiç bir ayara dokunmadım şimdi sorunsuz çalışıyor tekrardan pot+lav+madvr'in keyfini çıkarıyorum

Benim gibi kasma sorunu yaşayan varsa ilk sayfadaki madvr ayarlarını kullamasın

Mad ve lav kurmak şart mı?

64 bit kullanınca sorun çıkıyormuş doğru mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• máwci kullanıcısına yanıt
    Madvr yada lav kullanmanız şart değil tabiki potplayer içinde gelen codeclerde bütün video formatlarını destekliyor biraz daha iyi görüntü kalitesi almak için madvr lav kullanıyoruz şart değil dediğim gibi kişisel tercihinize kalmış

64bit potplayer'da Lav filters çalışır 64bit desteği var tabi kurulum sırasında 64bitleri seçmeniz gerek ancak madvr'nin 64bit desteği olmadığı için 64bit potplayerda çalışmaz
  • quote:

Madvr yada lav kullanmanız şart değil tabiki potplayer içinde gelen codeclerde bütün video formatlarını destekliyor biraz daha iyi görüntü kalitesi almak için madvr lav kullanıyoruz şart değil dediğim gibi kişisel tercihinize kalmış

64bit potplayer'da Lav filters çalışır 64bit desteği var tabi kurulum sırasında 64bitleri seçmeniz gerek ancak madvr'nin 64bit desteği olmadığı için 64bit potplayerda çalışmaz

Benim sistem 64 bit. Pot Pleyer+Madvr+Lav kullandığımda laptop acayip ısınıyor ve bir süre sonra filmler izlenemeyecek düzeyde donmaya başlıyor. Ne önerirsiniz bana? 32 Bit Pot mu 64 Bit Pot mu?
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    64 bit potplayerde madvr çalışıyormuki? çalışmıyor diye biliyorum son güncellemeler ile desteği gelmişse bilemem tabi.
  • arkadaşlar, potplayerde slowmotion tuşu hangisiydi unuttum birtürlü bulamadım. z,x,c kademe ayarlarını kastetmiyorum. bastığımda .04 .05 hızlarında direk slowmotion oynatıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeNTiLMeN

64 bit potplayerde madvr çalışıyormuki? çalışmıyor diye biliyorum son güncellemeler ile desteği gelmişse bilemem tabi.

Çalışmıyor hocam. Ben 32 Bit olanı kullanıyordum. Ama 64 Bit kurdum şimdi. LAV ile beraber kullanacağım.
  • 64bit potplayerda madvr çalışmıyor madvr + lav kullanmak istiyorsanız 32bit potplayer kullanmalısınız, ısınması ile ilgili olarak 720p 1080p mkv videolar işlemciye yük bindiriyor ısınması ve videoların donması muhtemelen bu sebeptendir gpu decoding yaparak işlemci üzerindeki yükü azaltabilirsiniz ilk sayfalarda ayarları var amd için dxva nvidia için cuvid desteği kullanarak yapabilirsiniz İntel işlemcilere entegre gpu HD Graphics içinde Intel quicksync kullanabilirsiniz hepsinin anltımı ilk sayfada olması lazım.

kendi bilgisayarımdan örnek gösteriyim 1080p videoda gpu decoding ile %6-8 arası bi işlemci kullanımı ile çalıştırıyor çift çekirdekli 3.nesil (ivybridge) i5 işlemci kullanıyorum

Daum Pot Player Multimedya Oynatıcısı (Güncelleme 24.10.2017)

• quote:

64bit potplayerda madvr çalışmıyor madvr + lav kullanmak istiyorsanız 32bit potplayer kullanmalısınız, ısınması ile ilgili olarak 720p 1080p mkv videolar işlemciye yük bindiriyor ısınması ve videoların donması muhtemelen bu sebeptendir gpu decoding yaparak işlemci üzerindeki yükü azaltabilirsiniz ilk sayfalarda ayarları var amd için dxva nvidia için cuvid desteği kullanarak yapabilirsiniz İntel işlemcilere entegre gpu HD Graphics içinde Intel quicksync kullanabilirsiniz hepsinin anltımı ilk sayfada olması lazım.

kendi bilgisayarımdan örnek gösteriyim 1080p videoda gpu decoding ile %6-8 arası bi işlemci kullanımı ile çalıştırıyor çift çekirdekli 3.nesil (ivybridge) i5 işlemci kullanıyorum

Daum Pot Player Multimedya Oynatıcısı (Güncelleme 24.10.2017)

https://potplayer.daum.net/

O zaman burdan indiriyorum 32 Bit. Madvr olmadan olmuyor.

• Gpu decoding için madvr yada evr kullanmak gerekiyor her video çözücü desteklemiyor, illa 64bit kullanmak istiyorsanız madvr yerine evr'de tercih edebilirsiniz.
  • quote:

Gpu decoding için madvr yada evr kullanmak gerekiyor her video çözücü desteklemiyor, illa 64bit kullanmak istiyorsanız madvr yerine evr'de tercih edebilirsiniz.

EVR için link verir misiniz?
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    kuruluma gerek yok hocam potplayer içinde var zaten Preferences (F5) - Video - Video Renderer - EVR custom present'ı seçmeniz yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.