Şimdi Ara

Daum Pot Player Multimedya Oynatıcısı (Güncelleme 24.10.2017) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.018
Cevap
52
Favori
124.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar son versiyonu yükledim ama" true hd" sesleri alamadım.Filitrelerden seçip sağtarafa almam lazım sanırım ama yapamadım.
    yardımcı olursanız sevinirim.

• https://store.donanimhaber.com/dc/5c/ec/dc5cec964369bc580d4e8715b5659dd8.PNG

Arkadaşlar DVXA yı seçemiyorum,VİDEO ana sayfada ki bu kutuyu nasıl seçebilirim?
    Daum Pot Player Multimedya Oynatıcısı (Güncelleme 24.10.2017)[album][/album]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukari -- 6 Eylül 2015; 22:07:34 >

• Güncelleme gelmiş yeni sürüm nasıl kullanan var mı?
  • Arkadaşlar Allah'ını seven biri yardım etsin!!!! Şu Allah'ın belası çalma listesi ayarını bir türlü kapatamadım!!!!!

Ne kadar kapatsam da otomatikman herhangi bir bölüm bittikten sonra bir sonrakine geçiş yapıyor Allah'ın belası!!!!!

Ben video sona erdiğinde öylece kalmasını istiyorum programın.

Programı iyi bilen adamlar, sizlere sesleniyorum, yardımınıza ihtiyacım var!!!!
  • Arkadaşlar son sürüm için görüntüyü en iyi şekilde almak için bi ayar var mı?
  • cevabı bulabildinmi usta. hangi ayarmış playlisti devre dışı bırakan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeNTiLMeN

cevabı bulabildinmi usta. hangi ayarmış playlisti devre dışı bırakan.

Tesadüfen buldum. Pot player programında playlist i kalıcı olarak devre dışı bırakan bi ayar yok.

Diyelim ki bir dizi izleyeceksin ve dizi 10 bölümden oluşuyor. O 10 bölümü tek bi klasörün içine atma.

Ayrı ayrı klasörlerde topla.

Sorun çözülüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok hocam olurmu öyle şey, sen bulamamışsındır. bittiğinde sonraki dosyaya auto geçme yada durma ayarı illaki vardır.
  • quote:

yok hocam olurmu öyle şey, sen bulamamışsındır. bittiğinde sonraki dosyaya auto geçme yada durma ayarı illaki vardır.

Yok hocam. Açıklayayım. Örneğin bir dizi izliyorsunuz ve birinci bölümdesiniz. Ayarlardan çalma listesi elemanları listesine gelip tümünü kaldır derseniz, video sona erdikten sonra bir sonraki dosyaya geçmiyor, lakin dizinin ikinci bölümünü açtığınızda, aynı liste, elemanlarıyla beraber yine mevcut bulunuyor ve yine çalma listesi elemanlarına gelip tümünü kaldır seçeneğini seçmeniz gerekiyor.

Öte yandan, çalma listesini kapatmanız da mümkün. Fakat bu sadece listenin film izlerken ekrandaki görünürlüğünü kapatıyor. Kalıcı bir işlev ortaya koymuyor.

Aynı klasörde toplanmış on bölümlük dizinin herhangi bir bölümünün sona ermesinin ardından, yeni bir bölüme geçmeyip stopta kalmasını sağlamıyor, yukarıda yer verdiğim istisnai durumlar hariç. Varsa bir babayiğit, yapsın da görelim!

Zaten dosyanın sona erip stopta kalması özelliğinin Pot Player'da bulunmaması, film izlerken sizi etkileyecek bir husus değil. Çünkü film izlerken ikinci bir dosyaya geçemeyeceği için zaten rahat ediyorsunuz.

Dizi izlerken de etkilemez, ne yapacaksınız? Dizinin ilk sezonunun klasörü içerisindeki ögeleri de klasörlendireceksiniz birer birer.

Ben bu konuyu tüm vaktimi feda ederek araştırdım, aynı klasörde toplanmış birden fazla video dosyasından herhangi birinin açılıp, video sona erdiğinde bir sonraki video ya geçişin engellenmesi, tek seferde uygulanabilecek bir yöntemle sonlandırılabilecek bir şey değil kesinlikle. Her dosyada güncel kalan çalma listesine gelip ''tüm öğeleri kaldır'' demeniz gerek.

Son olarak, ben de Episode1, Episode2, Episode3 gibi kuralcı bir isimlendirme takıntısı var. Belki bunları sıralı liste olarak algılayıp otomatik bir çalma listesi oluşturuyor olabilir Pot Player.

Şu takdirde söyleyebiliriz ki maddelendirmeci isimlendirme yapmazsak, birinci bölüme a, ikinci bölüme b dersek, belkide bir çalma listesi tasarımı yapılmaz program tarafından.

Ve sorun çözülür, ama denemedim, bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabia007 -- 4 Aralık 2015; 5:23:28 >

• usta ben biara bunu bi araştırıcam, neticeyi sana bildiririm.
  • quote:

usta ben biara bunu bi araştırıcam, neticeyi sana bildiririm.

Araştır. Muhtemelen bulamayacaksın. İngilizcen iyiyse Daum'un program üretici-geliştiricilerinin official/resmi sitelerinde başlık açıp sual et.

Yüzde beş belki şansın vardır, bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabia007 -- 5 Aralık 2015; 3:29:38 >
  • şu şekilde seçtiğimde sadece açtığım dosyayı ekliyor..
    klasördeki diğerlerini eklemiyor..

Version 1.5.45955 - Beta

son sürüm değil hali ile..

ama zerre bahsettiğiniz sıkıntıyı yaşatmadı
    Daum Pot Player Multimedya Oynatıcısı (Güncelleme 24.10.2017)

• Şimdi komik bir şey söyleyeceğim. Bende de aynısı seçili.

Ama problem bende mevcut.

Ben tüm game of thrones serisini izlerken bu sıkıntı var idi. Şu aralar dizi seyretmediğimden, tekil dosyalarla meşgul olduğumdan, doğal olarak bu sıkıntı ile karşılaşmıyorum.

Örneğin, Sezon 1 klasörünün içerisine attığım tüm video dosyalarını sırasıyla 1,2,3,4,5 diye numaralandırmış idim.

Bölüm 1'i açtım diyelim. İmkanlar şunlar idi. Çalma listesinin görünürlüğünü kapatabilirsin, çalma listesi tepsisini açıp, o 10 elemanlık listedeki tüm elemanları kaldırabilirsin..... Çünkü 1. sezon 10 bölümdü... her ne ise... imkanlar bunlar idi.... Ve sorun çözülüyordu, video biter bitmez stopta kalıyordu, ama son derece berbat bir çözüm bu.

Yani, bölüm 2'yi açtığınızda da çalma listesi tepsisinde (yeniden oraya gelmiş) 10 bölümlük listeyi kapatman icab ediyordu, yani bu resmen hamballık, bir çözüm değil, her bölümde yapman lazım....

Bende sizdeki ayar Pot'u yüklediğimden beri var olagelmiş bir ayar.

Haliyle sizde bir sorun olmamasına şaşırdım, yalnız, bende, sorunun oluştuğu arka planı ve şartları açıkladım.

Şartların ve arka planın aynı olması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabia007 -- 6 Aralık 2015; 3:11:53 >

• ben bu sorunla hiç karşılaşmadım zira bu şekilde bir çalışma şekline ihtiyaç duymadım..
    dolayısı ile sizin sorunuzu okuduktan sonra ilk defa o ayarı seçtim ve işe yaradı.

seri halde isimlendirilmiş diğer dosyaları önceleri ve sonraları dahil klasördeki tümünü eklerken, o ayar ile eklemez oldu..

lakin bende şu sıkıntı mevcut.. dosya ismi sadece
    1.avi
    2.avi
    3.avi
    4.avi
    5.avi

olanları eklemiyor otomatik olarak diğerlerini eklemiyor

belksi sizde de işe yarayabilir.. istediğiniz şekilde çalışma adına bu şekilde isimlendirmek

ama dediğim gibi versiyon farkı mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKM

ben bu sorunla hiç karşılaşmadım zira bu şekilde bir çalışma şekline ihtiyaç duymadım..
    dolayısı ile sizin sorunuzu okuduktan sonra ilk defa o ayarı seçtim ve işe yaradı.

seri halde isimlendirilmiş diğer dosyaları önceleri ve sonraları dahil klasördeki tümünü eklerken, o ayar ile eklemez oldu..

lakin bende şu sıkıntı mevcut.. dosya ismi sadece
    1.avi
    2.avi
    3.avi
    4.avi
    5.avi

olanları eklemiyor otomatik olarak diğerlerini eklemiyor

belksi sizde de işe yarayabilir.. istediğiniz şekilde çalışma adına bu şekilde isimlendirmek

ama dediğim gibi versiyon farkı mevcut.

Söylediklerinizden hiçbir şey anlamadım.

Neyse ya önemli bi' konu değildi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabia007 -- 7 Aralık 2015; 3:37:40 >

• Skin desteği gibi ,videoların simgelerinde değişiklik yapabiliyor muyuz, Gom ve Km Player'a göre iconlar bana göre çok kötü, hatta dosya uzantıları yazmasa daha iyi olurdu? Sırf splah daki gibi video ön izleme özelliği için Pot'a bugün geçtim (yeni keşfettim) ve çok pişman oldum, bugüne kadar geçmediğim için tabi ... Ama dediğim gibi sadece video dosyalarının simgelerini beğenmedim, bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • http://potplayer.pl/app.php/dl_ext/?view=detail&df_id=75

İconPack klasörünün içine at, potplayer danda dosya yapılandırmasına gir istediğini seç. Gom playerın ikonlarının da dosyası olacak nette ama şimdi bulamadım.
  • Beyler pot playerda goruntuyu,sesi güzelleştirmek için ince ayar nasil cekeriz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostdawis -- 4 Ocak 2016; 16:32:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben Potplayer ilk kullanmaya başladığım zaman teyzemin oğlu da aynı şeyi söylemişti. Bir dosyayı oynattıktan sonra bir diğerine geçmesin, dursun istiyordu. Sonra ben de o olayı sevdim ve o ayarı bulmuştum. Ve teyzemin oğluna da aynı şekilde ayarlatıp, kendi ayarlarımı REG dosyası şeklinde kaydetmiştim.
    O gün bu gündür ne zaman kursam, o REG dosyasını regisrty ye giriyorum ve tüm ayarlarım geliyor.
    Bende bir video oynatımından sonra başka bir tanesini oynatmıyor. İsterse o klasörde 100 dosya olsun.
    İsterseniz REG dosyasını bir yere yükleyebilirim.

Son 1 haftadır tek şikayetim var. O da tam ekran yapınca sağda çıkan playlist'i kapatamıyorum. Eskiden o liste çıkınca listenin dikey sütununda olan oka tıklayınca kapanıyor ve bir daha açılmıyordu.
    Yeni sürümde ise kapanıyor ama yeni bir video açınca tekrar çıkıyor. Allah aşkına birisi kurcalasın bulsun şu lanet şey nasıl kapatılacak...

• OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Bende şikayetini ettiğiniz durum stabil. Yani çalma listesi hep kapalı. Ben uğraşmıştım bu sorunu
    çözmek için ama ne yaptım hatırlamıyorum tam.

Öte yandan reg dosyaları pek çalışan şeyler değil. Yani sizde çalışır ama siz yüklersiniz donanım haber'e ben download ederim
    çift tıklarım ama hiçbir şey olmaz. Mesela ideal daum ayarları vardı yine bir forumda. Reg koymuşlardı. Ben yükledim çift tıkladım hiçbir şey
    değişmedi.

Lakin bu başka bir problem. Siz bir sonraki dosyaya geçişi engellemişsiniz neticede. Bu güzel bir olay.

Ama ilginçtir ki ben de çok uzun bir süredir sonraki dosyaya geçme problemi olmuyor.

Sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabia007 -- 16 Ocak 2016; 6:20:32 >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.