Şimdi Ara

DARTY de 19.90 a kahve makinesi. kargo ücretsiz :) ÜRÜN SATIŞTAN KALDIRILDI. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
1
Favori
15.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar makinenin kullanımı ve kahve yapımıyla ilgili bir rehber hazırladım göz atarsanız sorularınıza cevap bulacaksınız

buradan;

http://forum.donanimhaber.com/m_52382437/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52466562

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi what_tha -- 14 Eylül 2011; 12:13:35 >

Orijinalden alıntı: thall

Arkadaşlar çoğunluğunuz hangi ürünü aldı...

şuan 19,90 olan PROLİNE KCME modeli oyuncak gibi geldi bana hatta görevli kızda aceleniz yok ise şuan 49,90 dan satılan PROLINE TCF12 modeli almamı önerdi.

peki PROLINE TCF12 modeli de 19,90'a satıldı mı?

TCF 12 modeli 29.90 a satıldı. ve bunu ilk olarak bu başlık altında duyurdum. daha sonra küçük olan indirime girdi. bende başlığı buna göre değiştirdim. bir çok arkadaş 29.90 lık modelden aldı. bende de 29.90 lık model var. aradaki fark küçük olan 870 watt ve su haznesi 2 fincan daha az. diğeri 1000 watt.

en iyi fikri küçük olandan alıp kullananlar verebilir. tahminen ikiside aynı işi yapar diye düşünüyorum.

• Web sitesinden siparişin durumunu bir öğrenebilsek ve teslim alabilsek kafamızda soru işareti kalmayacak ama acaip bir sipariş takip sayfasına sahip. Sipariş yürüyor mu duruyor mu gönderildi mi gönderilmedi mi belli değil. :)

Orijinalden alıntı: niyatovic

bir haftadır bekliyoruz bakalım gelecek inşallah...

arkadaslar kucugu buyugune gore oyuncak gibi ama aynı isi kucugude goruyor arkadaslar... buyuk olmadiği icin karsilastiramiom... 50 tl verilmez... ha 30 olsadı alın derdim ama 20 ve 50 tl baya fark var
  • bu cihazdan 3 adet aldık gayet memnunuz.Gece yatmadan makinenin kahvesini ve suyunu hazır halde bırakıp alarmını kuruyorum,sabah ayarladığım saatte kahveyi sorunsuz bir şekilde yapıyor.Bu fiyata bu cihaz cidden bedava...

Kahve Dünyasından bir filtre kahve aldım. Adam elinde garip bir cihazla yaptı verdi. Kahvenin içinde pütür pütür posa var resmen

Cihaza güzel kahve bulmak lazım şimdi. Aslında onu da ebay'den falan mı alsam acaba. Orada içtiklerim çok iyiydi.

Kahve yapımı bittikten sonra alttan ısıtmaya devam ediyor, buraya kadar normal. Ama yaklaşık bir saat sonra falan alet kendiliğinden kapanıyor, ışığı sönüyor ve kahve soğumaya başlıyor. Sizde de böyle mi oluyor acaba, normal midir? Ben kapatana kadar ısıtmaya devam etmesi gerekir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

ARKADAŞLAR DİKKAT ! ! !
    Bugün cihazın elektrik ölçümünü denemek istedim,kaynatma ve ısıtma fonksiyonlarında sorun yok ortalama 1000w elektrik çekiyor anlık olarak,fakat cihazı kapatsanız dahi bu 1000w elektrik sürekli olarak çekilmeye devam ediyor.
    Auto konumunda da,on konumundada,OFF! konumunda da sürekli olarak elektrik çekmeye devam ediyor,hemde tam yük altında çektiği kadar 1000w!
    Şuan bu cihaz 15 gündür benim evimde ve 15 gündür fişe takılı eğer sürekli 1000w çektiyse(bilmeyenler için 1000w bir midi fırının çektiği elektrik kadardır) vay gelecek elektrik faturasının haline!
    Biraz önce darty'nin teknik servisi ile görüştüm,oradaki çalışan bu ürünlerin birçoğunun sorunlu olduğunu ağzından kaçırdı,yani büyük ihtimal sorunlu ürünleri ucuz fiyata millete dağıttılar.
    Ama ben bu işin peşini bırakmayacağım,gelecek elektrik faturasından sonra darty'nin cihazın yaktığı elektrik bedelini ödemesini isteyeceğim,ödemez ise yasal yollara başvracağım.

Eğer dediğiniz gibiyse yani kapalı durumda 1000 watt çekiyorsa cihazın bir yerlerinin ısınması gerekmezmi? yani bu kadar güç bir şekilde açığa çıkmalı mantık olarak. açıkçası kafam karıştı

• teknik olarak bu mümkün görünmüyor sanırım başka bir sorun var, içinde su yokken o kadar tüketemez, tüketirse bikaç dakika içinde zaten yangın çıkar...
  • bir daha darty internet mağazasından alışveriş yapmam. 8 gün oldu hala göndermediler makinemi. birde sipariş takibinde gönderildi diyor ama kargo takipte kayıt bulunumadı diyor. belli ki hala kargoya vermemişler.
    Nasıl bir yönetim tarzıdır ve yaklaşımıdır bu ?
    Bu başlığı okuyup konuya ilişkin tüketicilerin kafasında olaşabilecek bir soruya TEKNİK olarak açıklama getirmem kimi rahatsız ettiğini merak ettim !!!!
    K750i
    Nikon Coolpix L4
  • quote:

Orijinalden alıntı:
    gunesindostu

bu makineyle neler yapabiliriz...z.zz.z

kuru pilav yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktheblack -- 16 Eylül 2011; 9:58:22 >

Orijinalden alıntı: baboli97

quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

ARKADAŞLAR DİKKAT ! ! !
    Bugün cihazın elektrik ölçümünü denemek istedim,kaynatma ve ısıtma fonksiyonlarında sorun yok ortalama 1000w elektrik çekiyor anlık olarak,fakat cihazı kapatsanız dahi bu 1000w elektrik sürekli olarak çekilmeye devam ediyor.
    Auto konumunda da,on konumundada,OFF! konumunda da sürekli olarak elektrik çekmeye devam ediyor,hemde tam yük altında çektiği kadar 1000w!
    Şuan bu cihaz 15 gündür benim evimde ve 15 gündür fişe takılı eğer sürekli 1000w çektiyse(bilmeyenler için 1000w bir midi fırının çektiği elektrik kadardır) vay gelecek elektrik faturasının haline!
    Biraz önce darty'nin teknik servisi ile görüştüm,oradaki çalışan bu ürünlerin birçoğunun sorunlu olduğunu ağzından kaçırdı,yani büyük ihtimal sorunlu ürünleri ucuz fiyata millete dağıttılar.
    Ama ben bu işin peşini bırakmayacağım,gelecek elektrik faturasından sonra darty'nin cihazın yaktığı elektrik bedelini ödemesini isteyeceğim,ödemez ise yasal yollara başvracağım.

Eğer dediğiniz gibiyse yani kapalı durumda 1000 watt çekiyorsa cihazın bir yerlerinin ısınması gerekmezmi? yani bu kadar güç bir şekilde açığa çıkmalı mantık olarak. açıkçası kafam karıştı

Belki sadece senin cihaz sorunludur, böyle bir şey olması mantıksız, eğer bu cihazlarında hepsinde böyle bir durum varsa, DARTY büyük bir darbe alır, uluslararası bir firma DARTY, sanmıyorum böyle bir hata yapsın. Cihaz çalışırken çok elektrik yakıyor olabilir ama kapalıyken 1000w elektrik çekmesi pek mantıklı değil...

• @cruise06

Ben KCME (19.90TL) modelini ölçtüm. Fişe taktığınızda boşta iken 1.0XX W çekiyor Yani en fazla 1.1 Watt diyebiliriz. Çalışırken ortalama 660-670 Watt civarında (olması gereken 850Watt). Suyu cam hazneye aktardıktan sonra cihaz 1.1 W bekleme moduna dönüyor. Sonra 3-5 dk'da bir suyu cam haznede sıcak tutmak için 5 saniye falan 660 Watt oluyor sonra tekrar 1.1 Watt tüketiyor.

Bu arada ölçüm için tchibo nun cihazını kullandım. Bu cihazda Watt göstergesinde rakamdan sonra nokta ve 3 hane daha var bu sizi yanıltmış olabilir diye düşünüyorum.

Bu arada tüm plastik malzeme PP (polypropolene). Kahve konulan kısım komple çıkabiliyor, temizlik açısından çok iyi. Fiyat/performans olarak alınaibilir bir cihaz

• Artık alınamaz çünkü satıştan kalkmış. Sanırım stok bitirmek için yapılan bir satıştı. Neyseki kaptım hemen bir tane. Alamayanlara geçmiş olsun.

Dün gece yapılan açıklamalar silinmiş malesef. Cihaz boşta dururken 1000 W çekiyor diyen adamın mesajı duruyor, bizim mesajlar silinmiş.
    DH yönetiminin bir tarafları iyice kalktı.
    Ve fikirler kurşun geçirmez!..
  • Ucuz görüp alan, sonra da "lan ben filtre kahve içmem ki, niye aldım bunu" diyen varsa alabilirim. Arkadaşım istiyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.