Yakın Zamanda Yurtdışına Çıkacaklar
Merhabalar;
Yakın zamanda yurtdışına çıkacak kimse var mıdır gezi için? Alttaki uygulamamızı deneyebilecek iOS kullanıcıları için promo code vereceğim. Uygulama kredi sistemine göre çalışmakta. Verdiğim kodla krediyi hesabınıza yükleyip kullanabiliyorsunuz. Hem yapay zeka ile o şehir hakkında detaylı bilgi alabiliyorsunuz hem translation ve harita kısmı bulunmakta. Hem de gezdiğiniz şehirdeki tarihi yerler ve müzedeki heykel/resimleri taradığınız Uygulamadaki 8 dilden hangisini kullanıyorsanız ona göre detaylı bilgi alabiliyorsunuz. Uygulamada Türkçe dil seçeneği bulunmakta. Yapay Zeka gerektiren alanlar için internet gerekli ancak şehir önerileri hakkında bir kere indirirseniz tekrar güncelleme yapmazsanız internetsizde kullanabiliyorsunuz. Ek olarak tara ve keşfet bölümü içinde daha sonra çektiğiniz resimleri galeriden seçerekte kaldığınız yerdeki wifiden veya gittiğiniz kafeden de internete bağlanarak kullanabilirsiniz. Bütçe tanımlama ve kullanımı, Haritalar ve Checklist kısmı internet gerektirmiyor. Uygulamayı yurtdışında kullanan yabancılar var şu an test sürecinde. Bir de kendi vatandaşımız test edebilirse çok sevinirim. kullanım kolaylığı efektifliği vs. konusunda. Tüm görüş önerileriniz içinde minnettar olurum.
Corolla 2024 yakıt deposu problemi
|
Antalya - Mersin Yolu
Herkese selamlar.
Antalya Mersin güzergahındaki yol şu an ne durumdadır. Akdeniz Sahil yolu projesinin hepsi bitmedi ama özellikle hatırlatma açısından sormak istiyorum. Yol hala çok tehlikeli ise, Antalya - Konya - Tarsus üzerinden kilometre uzatarak geçeceğim.
Haftasonu yola çıkacağım son durum hakkında bilgi alabilirsem çok sevinirim.
3 Güzergah var kullanacağım. Google Maps'ten aldığım bilgilere göre kilometreler ve süre şu şekilde. Hangi yolu tercih etmeliyim 2 çocuklu bir aile olarak.
- Antalya - Konya - Tarsus - Mersin Yol bakımından en düz yol ama kilometre uzatıyor.
- Antalya - Karaman- Silifke - Mersin - Bu bölgede gezi planımda cennet cehennem ve kız kalesi olduğu için tercih etmek istiyorum ama daha önce yol durumunu bilmediğim bir güzergah .Nasıldır acaba?
- Sahil yolundan Antalya - Mersin En son 2000'de otobüsle 3 veya 4 nolu koltukta seyahet etmiştim Üniversite zamanımda. Gece uyumadığım tek yolculuktu. Hala böyle mi sormak istedim.

Corsa 1.3 enjoy klima sorunu
|
İngiltere Vizesi Hakkında
|
Motorine Zam
|
Ödüllü Tahmin Yarışması Dalın İçeri
|
Ödüllü Tahmin Yarışması Dalın İçeri
|
Ödüllü Tahmin Yarışması
|
Nerede: Forum ana sayfasına bakıyor.
Son Giriş: 7 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.420
İkinci El Bölümü Mesajları: 663
Konularının görüntülenme sayısı: 38.220 (Bu ay: 984)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 151 (Bu hafta: 3)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic