Şimdi Ara

DARTY de 19.90 a kahve makinesi. kargo ücretsiz :) ÜRÜN SATIŞTAN KALDIRILDI. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
1
Favori
15.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arandur

Jacops falan ne yazık ki vasat filtre kahve üretiyor. Benim bir önerim de Mehmet Efendi Filtre kahve çeşitleri. Hem lezzetli hem ucuz (250 gr 6 TL falan) İstanbulda merkezlerinden alırsanız bu fiyata, diğer yerlerde 1 TL falan daha pahalı olabilir. Süper marketlerde bulunur. Tavsiyem colombian olanıyla başlamanız ve filtre kahve kağıdıyla kullanmanız. Tchibo'dan daha lezzetlidir, o kadarını söylesem yeter herhalde

DARTY de 19.90 a kahve makinesi. kargo ücretsiz :) ÜRÜN SATIŞTAN KALDIRILDI.

ataşehir'de ya da yakınlarda nerede var ? sitesine girdim ama şubeleri göstermiyor, internetten de hepsiburada aracılığıyla alınıyor ama fiyatı 8.19 tl + kargo
    http://www.hepsiburada.com/liste/Department.aspx?CategoryID=28001811&sp=brand%3Dmehmetefendi
    eğer yakınlarda varsa kendim alırım 2-3 paket daha uyguna gelir, şube listesini neden sitelerine koymazlar hayret

• Eminönü taraflarında yerleri var, oradan almıştım. 5,5 liraya falan gelmişti sanırım. Adres: TAHMİS SOKAK 66 EMİNÖNÜ 34116 İSTANBUL. Kipa merketlerinde de 6,5 lira falandı kutusu.

Orijinalden alıntı: arandur

Jacops falan ne yazık ki vasat filtre kahve üretiyor. Benim bir önerim de Mehmet Efendi Filtre kahve çeşitleri. Hem lezzetli hem ucuz (250 gr 6 TL falan) İstanbulda merkezlerinden alırsanız bu fiyata, diğer yerlerde 1 TL falan daha pahalı olabilir. Süper marketlerde bulunur. Tavsiyem colombian olanıyla başlamanız ve filtre kahve kağıdıyla kullanmanız. Tchibo'dan daha lezzetlidir, o kadarını söylesem yeter herhalde

bulunduğum yerdeki a101 bim vb marketlerde yok. İnternetten sipariş verebileceğimiz bir yer yok mu? Hepsiburada da var o da ürün göndermiyordu en son 1 ay bekleyip siparişimi iptal etmiştim.

• Daha önce hepsiburada sitesinden almıştım, benim yaşadığım şehirde de satılmıyor (Zonguldak) Büyük süpermarketlere bakmalısınız. Metro olsun, kipa olsun vs.
  • ortadaki colombia pictures olanını bu akşam metro dan aldım 500 gr 15 tl fiyatı vardı düzeltme ( 13.75 tl )aslında araştırmadan aldım iyimi ettim bilmiyorum ama ilk kez deneyecegim. yanlız daha önce kullanmadıgım için bilmiyorum, önce alt rafta büyük boy olanı vardı baktım 35 tl gibi bir fiyatı var " ülen dedim 20 tl ye makinasını aldık kahvesine 2 kat para vermeyelim " ilk etapta diye ufak olanını aldım : büyük olanı elledim bildigin çekirdek li taneli idi, eve geldim 500gr lık paketi açtım kokusu çok güzel ancak tane degil ögütülmüş halde türk kahvesi görünüşündeydi .dart makinasını arkadaşım dan alacagım henüz deneyemedim dogru ürünü alıp almadıgımı bilmiyorum .sadece üzerinde filtre kahve yazıyor mehmet efendi hazırlamış vss.

13.75 tl 500 gr filtre colombia(mehmet efendi). kdv dahil. METRO dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedoman34 -- 11 Eylül 2011; 0:26:40 >

• Mağazadan alan varmı, fiyat gayet güzel.
  • internet stoklarında yok; ancak bugün Balçova 5M migrostaki Darty'den aldım makinayı 19.90'a. Rafta 10-15 tane vardı. Daha önce de yine Proline marka beyaz olan kahve makinasını almıştım. Siyah olanı yazlığa koydum. Alet, görünüş olarak benim aldğım beyaza çok benziyor. Digital ekranın ne iş yaptıgını merak edenlere anlatayım. Ekranda saati önce ayarlıyorsunuz. Sonra diyelim ki sabah uyandıgınızda kahveiz hazır olsun, mis gibi kahve kokusuyla uyanayım derseniz, aletin bu ekranını ayarlıyorsunuz. Mesela saat 08:00'e kurup içine de kahvenizi aksamdan yerleştirirseniz, yarın saat 8 de kahve makinası çalışmaya başlıyor. Güzel bir özellik. Tadını zaten biliyordum. Kettle fiyatına bedava alet :)
    K750i
    Nikon Coolpix L4
  • Yeniden 19.90 a stoklarda. kahveyi içip uyanmak için önce bu fırsata uyanmak lazım
  • sipariş verilemiyor çünkü sistem problemi var, aşırı uzun süren queryler reuqestler, aynı ipye giden ssl bağlantısı, en alakasız saatte çaptan düşen server.. türkiyede sanal mağazacılık helal valla..
  • Bunların işleri dala vere. 07/09/2011 de sipariş ettim. Sayfasında gönderildi diyor. Gelmeyince 4448880 ı aradım. Tedarik sürecinde daha gönderilmedi diyor. Ne zaman gönderilecek dedim o konuda bilgi veremem dedi. Anlıyacağınız iş yılan hikayesine döndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenokulu

Bunların işleri dala vere. 07/09/2011 de sipariş ettim. Sayfasında gönderildi diyor. Gelmeyince 4448880 ı aradım. Tedarik sürecinde daha gönderilmedi diyor. Ne zaman gönderilecek dedim o konuda bilgi veremem dedi. Anlıyacağınız iş yılan hikayesine döndü.

aynen bende aynı tarihte sipariş vermiştim 5 gündür gönderildi yazıyor gelen giden yok, bu aralar bu darty ye bişeyler oluyor eskiden en sağlamlarındandı, x5 te aldık bakalım neler olacak ona da gönderildi yazmışlar...

www.ahmcol.com PSN: hazirzop
    Est Sularus Oth Mithas
  • Laaan, çok pis kazık yedim laaan... Aynısını 15 gün kadar önce gittim elimle aldım Darty'den. Aldığım fiyatı söylemeyeceğim ama 2 paket kahve ve 2 paket filtre bedavaya gelirdi.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• arkadaslar bu 19.90 lık urun hakkında ne dusunuyorsunuz... 29 lukla kalite olarak aynımı .. bu aksam gidip dartyden alacağım urunu musteri hizmetlerine sordum magazada var dedi.... dusuncenizi yazarsanız sevinirim.

1. sorum içine içindeki su bitince otomatik olarak makinenin ışığı sonuyormu... yakmayalım aleti sonra.ben korkumdan su azalınca fişini cektim aletin....
    2.sorum.. içine ne kadar kahve koyuyorsunuz bi olcek dediğiniz neye gore...fincan dediğiniz neye gore...

1 tatlı kaşığına bir su kucuk kulplu nescafe içmek için bardaklari var onlardan mi mesela...

mesela su bardaklardanmi
    http://www.akgunzuccaciye.com/products/28/paabahe-97768-paabahe-marmara-cam-fincan-6-li-takim_28.html

sorularima bi arkadas cevap verirse sevinirim kardes

• Hemen vereyim tarifini Ben öncelikle gün boyunca içiyorum demlediğim kahveyi. Genellikle suyu maksimuma kadar doldurup, göz kararı ya da 5 çorba kaşığı kadar diyeyim Jacops Monarch Filtre kahve koyup bu şekilde demliyorum. Fincan baz almıyorum yani ben, tüm demliği demliyorum diyebiliriz
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• Tüm gün kaynayan filtre kahve tadını kaybeder. 1 saatten fazla bekletmenizi önermem arkadaşlar. Hatta mümkünse çekirdek satın alıp 2-3 içmelik çekin kahveyi, taze taze tüketin. Çekilmiş kahve çabuk tadını kaybeder.

şuan 19,90 olan PROLİNE KCME modeli oyuncak gibi geldi bana hatta görevli kızda aceleniz yok ise şuan 49,90 dan satılan PROLINE TCF12 modeli almamı önerdi.

peki PROLINE TCF12 modeli de 19,90'a satıldı mı?

Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!

Sular yükselince, balıklar karıncaları yer,Sular çekilince de karıncalar balıkları...
    Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir! Çünkü, kimin kimi yiyeceğine "SUYUN AKIŞI" karar verir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

arkadaslar 19.90 urunu satın aldım mehmet efendi filtre kahve yapıp içtim ama bi kaç sorum var...

1. sorum içine içindeki su bitince otomatik olarak makinenin ışığı sonuyormu... yakmayalım aleti sonra.ben korkumdan su azalınca fişini cektim aletin....
    2.sorum.. içine ne kadar kahve koyuyorsunuz bi olcek dediğiniz neye gore...fincan dediğiniz neye gore...

1 tatlı kaşığına bir su kucuk kulplu nescafe içmek için bardaklari var onlardan mi mesela...

mesela su bardaklardanmi
    http://www.akgunzuccaciye.com/products/28/paabahe-97768-paabahe-marmara-cam-fincan-6-li-takim_28.html

sorularima bi arkadas cevap verirse sevinirim kardes

1. sorunun cevabı: içindeki su bitince otomatik olarak durmuyor. o yüzden kahve yapmayı bitirene kadar başında beklemek gerekiyor. bu işi yapan bir çok alette bu böyle. bazı markalarda bahsettiğin özellik var ama.

2.sorunun cevabı: ben 2 fincan kahve yapmak için su tankını 4 e kadar doldurup kendi ölçeği ile 2 ölçek kahve koyuyorum. makineyi çalıştırıp sürahisinin nikelajlı alt kısmının üst seviyesine gelince (yani yaklaşık olarak sürahide görülen 4 seviyesinin yarısı) makineyi kapatıyorum. böylece 2 fincan kahve hazırlamış oluyorum. fincanlar orta büyüklükle oluyor. öyle büyük kupalar için az gelecektir. benimkiler orta büyüklükte fincanlar.

su tankının seviyesiyle sürahiye akan su arasında bayağı fark oluyor. yukarıda anlattığım gibi yapınca son olarak su tankında az bir su kalıyor. umarım yardımcı olabilmişimdir.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.