Şimdi Ara

DARTY de 19.90 a kahve makinesi. kargo ücretsiz :) ÜRÜN SATIŞTAN KALDIRILDI. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
1
Favori
15.849
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vindobona

03.09.2011 tarihinde vermişim, istanbul ataşehir de ikamet ediyoruz, bugün öğlen geldi ürün, şu an ilk kahvemi yapıyorum, jacobs bulabildim markette ancak tchibo'dan filtre kahve alana kadar idare edicez. ilk kullanımdan önce 4 kere su ile çalıştırdım, bakalım değermiymiş. not: filtre kahve de pahalıymış ya

Yorumlarınızı bekliyorum. Benim de ürünüm şu an yanımda duruyor. Ne tür kahve kullandınız? Espresso tarzı mı Filtre mi.

Aldım birtane, bilmiyorum iyimidir kötümüdür, kullanmasam bile hediye ederim birine...

Başlığı açan arkadaş, başılığı 19.90 olarak değiştirebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 7 Eylül 2011; 17:31:25 >

makinayı bilen arkadaşlardan yorum bekliyoruz

2010 grand scenic 1.5dci privilage +(cam tavan,xenon,navigasyon)
  • Başlığı değiştirdim ama başka bir arkadaş açmış zaten yeni bi başlık

neyse alanlara hayırlı olsun. benim cihazda bugün geldi. yaptım güzel bi filtre kahve içtim. keyfim yerine geldi. umarım diğer alan arkadaşlarda memnun kalmıştır.
  • 1990 ve 2990 arasindaki fark nedir arkadaslar

Orijinalden alıntı: gunesindostu

1990 ve 2990 arasindaki fark nedir arkadaslar

quote:

Orijinalden alıntı: endero

benim fransa sayfalarından görebildiğim burada pahalı olan yani KCME modeli 1.25 lt ve 800 watt, burada ucuz olan yani TCF12 modeli 1.5 lt ve 1000 watt. yani bu kampanyalı olan daha iyi bir cihaz çünkü hem su kapasitesi yüksek hem de suyu daha hızlı ısıtmasına yarayacak şekilde watt değeri fazla.

nitekim fransa sayfalarında; burada 30 lira olan 27 euro iken, burada 35 lira olan 20 euro. 35 lira olanı 35 lira, 30 lira olanı ise eski fiyatıyla 50 lira şeklinde düşünürsek taşlar yerine oturuyor.

http://www.darty.com/nav/achat/petit_electromenager/expresso_cafetiere-cafetiere/cafetiere/proline_tcf_12_timer_inox.html

http://www.darty.com/nav/achat/petit_electromenager/expresso_cafetiere-cafetiere/cafetiere/proline_kcme_timer.html

• varmidaha yorum yapcak bu 19.90 lık hakkıdnaa

Darty'e yarın uğrayacağım, kalacağını hiç zannetmiyorum ama...

Bu arada neden bu kadar indirimde bu cihaz?
  • arkadaşlar forum için cihazla ilgili ufak bir kullanma rehberi hazırladım resimli, şurdan ulaşabilirsiniz;

http://forum.donanimhaber.com/m_52382437/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52466562

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi what_tha -- 7 Eylül 2011; 22:26:17 >

19,90 !lık fiyatı ve kargonun bedava olması yönüyle çok sıcak bir fırsat..
    Üstelik şık da..

yalnız butür ürünler kargoda zarar görebilir, mutlaka kargo görevlisinin yanında kontrol edip kırıka almamakyada tutanak tutturmak lazım.

DARTY de 19.90 a kahve makinesi. kargo ücretsiz :) ÜRÜN SATIŞTAN KALDIRILDI.

Sony 46NX710 3D LED + Samsung C6900 3D Bluray Player
    Turkcell T20 Namı diğer Huawei
    Lütfen PM atmayınız zira yetişilecek gibi değil..
  • 20 lira gerçekten çok uygun arkadaşlar uyduruk su ısıticisi alsanız bile 20 lira zaten, hiç olmadı cam demliğini kullanırsınız
    Bana ilginç geldi açıkcası bu fiyata satmaları,
    Çok uydurmasyon bir şey degilse, fiyat çok iyi

"There's Only Room For One Snake.. And One Boss!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Geçersiz kart diyor. 3 tane kart denedim yok.

Hocam bende de aynı sorun vardı,son kez şansımı sanal kart ile deneyeyim dedim ve oldu siz de bir deneyin isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Geçersiz kart diyor. 3 tane kart denedim yok.

kampanyalar güzel oluyor ama sitenin savunulacak bir tarafı yok

Sony 46NX710 3D LED + Samsung C6900 3D Bluray Player
    Turkcell T20 Namı diğer Huawei
    Lütfen PM atmayınız zira yetişilecek gibi değil..
  • kaptım bitane.
    kargo bedava olunca daha bi cazip geldi :)
    ben sanal kartla aldım bi sorun çıkmadı.
  • Arkadaşlar cahiliyetime verin bir soru soracağım. Tamamen yabancısıyım bu makinaların. Bildiğin türk kahvesini bu makinenin bir yerine mi koyuyorsun da alta damlayarak kahve mi oluyor? Şekeri vs. nasıl oluyor? Nescafe falan yapılıyor mu? Yani kabaca çalışma prensibi nedir? Birisi anlatabilir mi bir zahmet?

Aslında uygun fiyata çekirdeği öğütüp taze taze kahveyi pişirecek aletler satılsa süper olacak ama ateş pahası bunlar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.