Şimdi Ara

DARTY de 19.90 a kahve makinesi. kargo ücretsiz :) ÜRÜN SATIŞTAN KALDIRILDI. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
1
Favori
15.845
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • günde bir iki bardak içenler için gereksiz bir cihaz, huni benzeri bir düzenek ve filtre yardımıyla makineye gerek kalmadan kendi kahvenizi yapabilirsiniz.. zaten bu cihazlarda kahve belketildiği için eğer hızlı bir şekilde tüketmeyeceksiniz tadı kaçıyor..

türk kahvesi tamamen başka bişey, daha ince çekilir ve pişirilerek yapılır.. filtre kahve ile alakası yok, bu cihazlarla denemeyin onun için.. türk kahvesi bence daha iyidir ama hem yapması zahmetli hem de fazla içemiyorsunuz... filtre biraz fast food işi, hızlıca yapıp bol bol içme imkanınız var..

Orijinalden alıntı: krocker09

Kargoya verilleli kaç gün oldu (güya),ne gelen var ne giden,anlaşıldı bu darty den ilk ve son alışverişim olacak.
    Ayıp yani hem gönderildi diyor hem de sayfanın aşağısında yurtiçi kargo kayıt bulunamadı yazıyor,belli ki göndermemişsiniz salak mıyız biz

Ben de Darty'den çarşamba kampanyası ile kulaklık + uzatma kablosu almıştım. Kulaklık ertesi gün elimdeydi ama kablo kargoda denildiği halde kaydı bulunamıyordu. Sonra mail attım bunlara ve hemen kargoya verdiler ürünü ve geldi. Bekletmeden mail atarak sipariş numarası ve diğer bilgileri verin derim.
  • Normal DARTY'nin kendi sistemine mail atıp bilgileri vermiştim. Ayrıca donanımhaber'de özelden mesaj atıp Darty temsilcisi olduğunu belirten
    http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memID=681008

bu üyeye bilgileri özelden yazmıştım, o ise firmaya iletmişti. bana ilk yazdığı mesaj şu idi:

Merhaba,

Ben Soner Tamer. Darty'nin Sosyal Medya Uzmanı olarak çalışmaktayım. Forum üzerinde Çarşamba indirimleri kampanyası dahilinde ürün aldığınızı okudum. Şu sıralar bayram öncesi yoğun olduğum için size henüz geri dönüş yapabiliyorum kusura bakmayın.

Öncelikle ürününüzü iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Alışveriş sürecinde bir sıkıntı yaşıyorsanız (kargo, ödeme vb...) ya da satın alım sonrasında ürünle ilgili bir sorun yaşarsanız benimle forum üzerinden, Facebook sayfamızda bulunan 'Müşteri Hizmetleri' sekmesi üzerinden ya da [email protected] adresi üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Bu saydığım hesapların yönetimiyle ben ilgilenmekteyim. Konuyla da doğrudan ben ilgileniyor olacağım. Sizden ricam, yazdığınız e-posta iletilerinde benimle iletişim adresinizi paylaşmanız. Böylece size daha hızlı geri dönüş yapabiliriz.

İyi çalışmalar ve iyi günler dilerim.

Soner Tamer

Sonra benim ona yanıtım:

benim kulaklık 1 günde geldi ama aynı anda aldığım uzatma kablosu gelmedi. hatta kargo kaydı gözükmüyor. sipariş no: W038923

Son olarak Soner beyin yanıtı:

Merhaba,

Şikayetinizi iletiyorum ilgili müşteri hizmetlerine.
    Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.

Bence bu üyeye ulaşın. tekrar vereyim üyenin linkini

http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memID=681008

• 49.90 a cikmis fiyati.

19.90 olan ufağı magazada gormustum cok kotuydu, açılıp kapanan kahve konan ust plastik hazne pet şişe gibi esniyor o derece kotu plastigi var.
  • Mail attım cevap bile vermediler,ama neyseki şimdi geldi makinem,eski fiyatına göre kalitesi de eş seviyede gibi ama kesinlikle sinbo dan falan kaliteli malzemesi,50 TL lik bir kahve makinası aldık yani 30 liraya,kullanmadan bunları rahatlıkla söyleyebilirim

Hemen suyla çalıştırdıktan sonra kahve yapıp,yorumumu yazarım.
  • Kargoyla ilgili e-mail attım az önce, [email protected] adresine.
    5 dak sonra döndüler, kargo takip numaramı verdikleri bir mail ile.
    3 gün içinde gelmiş kargom, ne bi mesaj ne de not bırakmayan kargo görevlisine sevgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

çok kahve içenler ve işyerleri haricinde gereksiz bir ürün.
    ucuz diye de almak zorunda hissetmeyin kendinizi....

+1
  • Öhömm, şu an kayfemi yudumluyorum, sadece evin içine yaydığı koku bile paraya değer desem abartmış olur muyum acep
  • uhu uhu uhu gidicem dartye 50 de olsa alicam:)))) birde filtre kahve:) arkadaslar filtre kahveyi nerden aliyorsunuz..tchiboda varmı

Orijinalden alıntı: arandur

Her bir tchibo kahvesi farklı aromalarda oluyor. Bence 50'şer gramlık bol çeşitli al kahveleri, böylece hem kahveleri tanırsın, hem de kahveni bayatlamadan taze içersin sürekli.

link? Fiyatlar çok yüksek. 250gr 10tl. 250gr ile 4 sürahi yapsan 12 bardak çıkar(kupa) bardağı 1tl'ye gelir sadece kahvenin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jacops falan ne yazık ki vasat filtre kahve üretiyor. Benim bir önerim de Mehmet Efendi Filtre kahve çeşitleri. Hem lezzetli hem ucuz (250 gr 6 TL falan) İstanbulda merkezlerinden alırsanız bu fiyata, diğer yerlerde 1 TL falan daha pahalı olabilir. Süper marketlerde bulunur. Tavsiyem colombian olanıyla başlamanız ve filtre kahve kağıdıyla kullanmanız. Tchibo'dan daha lezzetlidir, o kadarını söylesem yeter herhalde

• Kahveyi öğütülmüş almıyorsunuz umarım,çekirdek kahve çekildikten 15 DK sonra bayat kahvedir haberiniz ola
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.