Şimdi Ara

DARTY de 19.90 a kahve makinesi. kargo ücretsiz :) ÜRÜN SATIŞTAN KALDIRILDI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
1
Favori
15.849
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AŞAĞIDA LİNKİNİ VERDİĞİM ÜRÜN İNDİRİMDE. BU CİHAZI BİLMİYORUM AÇIKÇASI. AMA GEÇENLERDE BİR ÜST MODELİ KAMPANYADAYDI. ONDAN ALDIM VE KULLANIYORUM. GAYETTE MEMNUNUM. BU İSE DAHA KÜÇÜĞÜ. ÜSTELİK KETTLE FİYATINA. TERCİH SİZİN

http://www.darty.com.tr/e_commerce/KAHVE-MAK-NES-/PROLINE/KCME-KAHVE-MAK-NES--p-42021-c-65.htm

DARTY de 19.90 a kahve makinesi. kargo ücretsiz :) ÜRÜN SATIŞTAN KALDIRILDI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baboli97 -- 16 Eylül 2011; 19:29:29 >

• _____________________________
    | AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG Gammix D10 32 GB DDR4 (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | AFOX GeForce RTX2060 SUPER 8GB@1,65GHz-14,0Gbps | | Philips 27" 273E3LHSB/00 1ms | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|

| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD |

• bu makineyle neler yapabiliriz...z.zz.z

Orijinalden alıntı: baboli97

Başlıktada yazdığım gibi ürün 29.90 a ve kargo ücretsiz. bir hafta kadar önce işyerim için 49.90 a mağazadan satın almıştım. cihazdan memnun kaldığım için ilgilenenlere haber vermek istedim.
    bu arada bi tanede eve aldım. world card a peşin fiyatına 8 taksitle :)

http://www.darty.com.tr/e_commerce/KAHVE-MAK-NES-/SINBO/SCM-2916-CEL-K-CEZVE-p-34158-c-65.htm

bundan var.

yaklaşk 1 yıldır.

sizce hangisi daha iyi ?

• valla sinbo için plastik kokusu var diye okumuştum hepsiburadanın yorumlarında.

plastik kokusu demişken bu cihazdada dikkat edilecek önemli bir püf noktası var. kullanma klavuzunda ilk defa kullanmadan önce 2-3 sefer tam dolu suyla boşa çalıştırın yazıyo. bende öyle yaptım. ne bir plastik kokusu ne bi şey olmadı sonra. gayet güzel filtre kahvemi yapıp içiyorum şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

bu makineyle neler yapabiliriz...z.zz.z

bir gün darty nin bir fırsatını yazacağımı söyleselerdi inanmazdım. çünkü bir çok ürün gözgöre göre piyasadan pahalı satılıyor darty de.

neyse konuya gelyim. cihaz filtre kahve yapmak için sadece. ama türk aklıyla çayda denedim. onuda yaptı. fakat çayı biraz çok koymak lazımki biraz sonuç alalım. kısacası sadece filtre kahve yapmak için üretilmiş bir cihaz. ben kullanıyorum ve gayet memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    po alınır
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sadece netten alımlara özel bir kampanya mı bu yoksa mağazalarda da geçerli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: attorney-at-law

sadece netten alımlara özel bir kampanya mı bu yoksa mağazalarda da geçerli mi?

valla bilmiyorum mağazalardada geçerlimi heretic olsaydı bilirdi

ama kolayı var arayın müşteri hizmetlerini öğrenin mağazada aynı fiyatamı.
  • gayet memnunum. zevkine uygun bir filtre kahve buldunmu gerisi kolay. bu tür cihazların hepsi aynı işi yapıyor. fazla para vererek alanların bir takım ek özellikler arayanlar olduğunu düşünüyorum.
  • bu fiyata elektrikli cezve satıyorlar. bence çok uygun. ben de kaptım bir tane. haberdar eden arkadaşa teşekkürler.

Başlıktada yazdığım gibi ürün 29.90 a ve kargo ücretsiz. bir hafta kadar önce işyerim için 49.90 a mağazadan satın almıştım. cihazdan memnun kaldığım için ilgilenenlere haber vermek istedim.

Cihazın kendi filtresi var mıdır yoksa kağıt filtre mi kullanıyoruz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

quote:

kendi filtresi var. kahve ölçek kaşığıda var. ama istersen çıkartıp kağıtta kullanabilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

quote:

kendi filtresi var. kahve ölçek kaşığıda var. ama istersen çıkartıp kağıtta kullanabilirsin.

Teşekkürler hızlı cevap için

• Hımm filtre kahveyi hiç denemedim Ağırmı oluyor normal kahveye göre?

aramızda alan var... tadı nasıl kahvenin?

sonra mı eklemek lazım ?

GALATASA|RA|Y
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

bunlara süt tozu vs ekleyebilio uyuz ?

sonra mı eklemek lazım ?

Evet sorulara cevap bekliyoruz :D
    ps4!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.