Şimdi Ara

DARTY de 19.90 a kahve makinesi. kargo ücretsiz :) ÜRÜN SATIŞTAN KALDIRILDI. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
1
Favori
15.844
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wolfien

2. Yukarıda fotoğrafı verilen makineler moccha ve espresso (King marka) makineleridir. Filtre kahve makinesi değiller ve filtre kahve yapmazlar. (Espresso makinesindeki potu filtre zannetmeyin.)

Hocam benim King marka makinamın demir filtresi filtre kahve yapmaya yaramıyormu yani?

DARTY de 19.90 a kahve makinesi. kargo ücretsiz :) ÜRÜN SATIŞTAN KALDIRILDI.

Orijinalden alıntı: Poyri

quote:

2. Yukarıda fotoğrafı verilen makineler moccha ve espresso (King marka) makineleridir. Filtre kahve makinesi değiller ve filtre kahve yapmazlar. (Espresso makinesindeki potu filtre zannetmeyin.)

Hocam benim King marka makinamın demir filtresi filtre kahve yapmaya yaramıyormu yani?

Hayır, o parçanın adı pot. O cihaz espresso yapmak için, filtre kahve için değil. O pota da filtre kahvedekine benzer şekilde kahve konuyor ve pot da bir nevi filtre. Fakat üreilen kahve espresso. (Espresso yüksek basınç altında üretilir, filtre kahve ise sadece kaynamaya yakın sıcak su ile.)

Piyasada her ikisini aynı anda yapan birkaç makine var :

http://www.esse.com.tr/ProductDetails.aspx?ProductID=22919

Ancak bunların espresso'ları çok başarılı olmuyor(muş).

• quote:

quote:

quote:

Hayır, o parçanın adı pot. O cihaz espresso yapmak için, filtre kahve için değil. O pota da filtre kahvedekine benzer şekilde kahve konuyor ve pot da bir nevi filtre. Fakat üreilen kahve espresso. (Espresso yüksek basınç altında üretilir, filtre kahve ise sadece kaynamaya yakın sıcak su ile.)

Piyasada her ikisini aynı anda yapan birkaç makine var :

http://www.esse.com.tr/ProductDetails.aspx?ProductID=22919

Ancak bunların espresso'ları çok başarılı olmuyor(muş).

ben o pot denilen alete filtre kahvede koyup içiyorum. yanlışmı yapıyorum :)

• quote:

Evet yanlış :) Tabii sonuçta her ikisi de kahve olduğu için, çıkan ürün içilebilir oluyordur ama ideal bir espresso olmaz. Ayrıca makineyi de bozabilir.

Filtre kahve ayarında değil, espresso makinesi ayarında çekilmesi lazım kahvenin.

quote:

Evet yanlış :) Tabii sonuçta her ikisi de kahve olduğu için, çıkan ürün içilebilir oluyordur ama ideal bir espresso olmaz. Ayrıca makineyi de bozabilir.

Filtre kahve ayarında değil, espresso makinesi ayarında çekilmesi lazım kahvenin.

Sonuç olarak : Alacağım filtre kahveyi espresso makinası ayarında çektirirsem az da olsa içeceğim kahvenin kalitesini arttırabilirim? mi .

(Filtre kahveyi değil, kahveyi :) Kahve kahvedir, filtre kahve makinesi için farklı kalınlıkta, espresso için farklı kalınlıkta çekilir.)
  • Poyri espresso bizim türk kahvesi kadar küçük fincanlarda ya da bardakta içilen yağı ve kreması çıkarılmış yoğun bir kahvedir. Sulu olmaz filtre kahve gibi. Makine iyi ise (mesela ev için en iyilerden biri Rancilio Silvia gibi ) sıcak çikolata kıvamında yoğun çıkarması lazım.

DARTY de 19.90 a kahve makinesi. kargo ücretsiz :) ÜRÜN SATIŞTAN KALDIRILDI.

Baristasepeti çok güzel hizmet veriyor ama fiyatları %23 kadar arttırmışlar, dolar bile o kadar artmadı. Fiyatlar da düşmedi dolara endeksli olarak , şikayet mesajları yazdım cevap veren bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 6 Eylül 2011; 14:45:15 >

• türk kahvesi olmadığını öğrenince tekrar paketledim üstündeki emniyet şeridini alttan bantladım kapalı ürün diye hemen değiştirdiler normal elektrikli cezve aldım
  • ClickandCollect siparişime 4 gündür cevap gelmeyince, ben de Quaker arkadaşın tekrar stoklara girdi mesajı üzerine internet sitesi üzerinden sipariş verdim. Bakalım nasıl çıkacak.

ürün kargoya verildi deniyor. ne gelen var ne giden. ne de takip numarası.

Aynen hocam,gönderildi diyor ama kayıt bulunamadı diyor altta kargo takipte.EMail attım bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

quote:

ürün kargoya verildi deniyor. ne gelen var ne giden. ne de takip numarası.

Aynen hocam,gönderildi diyor ama kayıt bulunamadı diyor altta kargo takipte.EMail attım bakalım...

+1

gelen cevabı bizimle paylaşır mısın?
  • bana az önce geldi, şimdi suyla doldurdum ilk çalıştırmayı yapıyorum daha sonra 2 kere daha sadece suyla çalıştırıcam. kahve konusunda tavsiye istiyorum mümkün linkle beraber, tschibo dan falan. 30 lira içinde iyi makina gibi görünüyor, ilk kez denicez bakalım nasıl çıkıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

bana az önce geldi, şimdi suyla doldurdum ilk çalıştırmayı yapıyorum daha sonra 2 kere daha sadece suyla çalıştırıcam. kahve konusunda tavsiye istiyorum mümkün linkle beraber, tschibo dan falan. 30 lira içinde iyi makina gibi görünüyor, ilk kez denicez bakalım nasıl çıkıcak

http://forum.donanimhaber.com/m_52382437/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52443142

Burada cevap bulabilirsin.

bana az önce geldi, şimdi suyla doldurdum ilk çalıştırmayı yapıyorum daha sonra 2 kere daha sadece suyla çalıştırıcam. kahve konusunda tavsiye istiyorum mümkün linkle beraber, tschibo dan falan. 30 lira içinde iyi makina gibi görünüyor, ilk kez denicez bakalım nasıl çıkıcak

siparişinizi ne zaman vermiştiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

quote:

siparişinizi ne zaman vermiştiniz?

03.09.2011 tarihinde vermişim, istanbul ataşehir de ikamet ediyoruz, bugün öğlen geldi ürün, şu an ilk kahvemi yapıyorum, jacobs bulabildim markette ancak tchibo'dan filtre kahve alana kadar idare edicez. ilk kullanımdan önce 4 kere su ile çalıştırdım, bakalım değermiymiş. not: filtre kahve de pahalıymış ya

• Evet benimki de bugün elime ulaştı. 4 Kere su ile nasıl çalıştırıyoruz detaylı bilgi alabilirmiyim :)
    Eve gidinde deneyeceğim artık.

günde 1 yada 2 büyük boy fincan içimi için kullanılacak ürünü kullanırken sadece tadı ile degil aynı zamanda köpüğü ile göze, kokusu ile buruna da hitap etme imkanı veren bir başka cihaz tavsiye ederseniz bende edinmek istiyorum. rakam biraz daha yukarılara çıkabilir.

PHILIPS HD7740 için düşünceleriniz nedir ?? dışarıda cafede alıp içtigimiz lezzeti verir mi ?? yada aynı lezzeti keyfi yaşatacak alternatif daha makul rakamlı bir alet seçenegi önerebilirmisiniz ??

http://www.darty.com.tr/e_commerce/KAHVE-MAK-NES-/PHILIPS/HD7740-O-UTUCULU-KAHVE-MAK-NES--p-53266-c-65.htm

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turakmug -- 7 Eylül 2011; 16:18:49 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.