Bildirim
Darth Vader mı? Obi-Wan Kenobi mi? (7. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Darth Vader. -
quote:
Orijinalden alıntı: RollingStar
Darth Vader.
+1 -
alın size darth vader
-
quote:
Orijinalden alıntı: slyman_b
-
quote:
Orijinalden alıntı: thomas_anderson
quote:
bir force push luk işleri var
-
3.filmin sonunda obi-wan anakini haşamat ettiğinde anakinin çaresiz,kolları bacakları gitmiş ve gözleri yaşlı bir şekilde " I hate youuu " diye böğürmesini hayatım boyunca unutmayacağım -
quote:
Orijinalden alıntı: damien-omen
3.filmin sonunda obi-wan anakini haşamat ettiğinde anakinin çaresiz,kolları bacakları gitmiş ve gözleri yaşlı bir şekilde " I hate youuu " diye böğürmesini hayatım boyunca unutmayacağım
bahsettiğin sahnede Anakin delikanlı gibi aşağıda olmasına rağmen saldırmıştı, kaçmamıştı..
tırsıp kaçmak şu şekilde oluyor:
-
-
Ne Vader ne de Obi. En kralları Darth Maul ile Mace Windu'ydu. Pisi pisine gittiler. Maul, Obi Wan'ın ustasını yendikten sonra zafer sarhoşluğuna dalmasa Anakin filan hiç olmayacaktı. Bir süre galaksiye Palpatine ile hükmettikten sonra onuda öldürüp imparatorluğun başıan geçerdi belki. Keza Mace Windu. Palpatine'nin işini bitirmişti. Anakin geldi işi bozuldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: delton
Ne Vader ne de Obi. En kralları Darth Maul ile Mace Windu'ydu. Pisi pisine gittiler. Maul, Obi Wan'ın ustasını yendikten sonra zafer sarhoşluğuna dalmasa Anakin filan hiç olmayacaktı. Bir süre galaksiye Palpatine ile hükmettikten sonra onuda öldürüp imparatorluğun başıan geçerdi belki. Keza Mace Windu. Palpatine'nin işini bitirmişti. Anakin geldi işi bozuldu.
Anakin nasıl olmayacaktı? Anakin'i yaratan kişi Darth Plagueis zaten, yani Sidious'un ustası. Sith'in İntikamında hatırlarsanız Palpatine, Anakin'e ne kadar güçlü olduğunu anlatıyordu. Hepsi planlanmış bir süreç. Hadi bunları geçtim Qui-Gon Jinn bile sezdi Anakin'in gücünü. Sidious o zamandan alıp yalar yutardı Anakin'i. Ayrıca Windu bitirmemişti işini, kendini Anakin'e acındırmak için düştü o hallere. Kimse sezmesin diye yıllarda gücünü kontrol etmiş herif. Jedi konseyine girmiş ustaları bile biçti o enerji patlamasıyla. Emin ol Mace Windu'yu lime lime ederdi.
-
Eğer Anakin'i Qui Gon eğitseydi ortalıkta ne Palpatine kalırdı ne de Mace Windu. Yodanın bile sopasını eline verip köyüne gönderirdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hyapponzashi
Eğer Anakin'i Qui Gon eğitseydi ortalıkta ne Palpatine kalırdı ne de Mace Windu. Yodanın bile sopasını eline verip köyüne gönderirdi.
-
quote:
Eğer Anakin'i Qui Gon eğitseydi ortalıkta ne Palpatine kalırdı ne de Mace Windu. Yodanın bile sopasını eline verip köyüne gönderirdi.
Hey gidin koca qui gon.
maul bunu yardığında ağlayacak gibi olmuştum.
Bu arada kendi düşüncem olarak Anakin Vader olduktan sonra kılıç kullanma yeteneği azalıyor. Ne filmlerde ne kitaplarda Vader'ın saber ile ummalı bi düelloya girdiğini görmedik.
Yeni yetme Luke bile yamulttu adamı. Büyük ihtimal giydiği yaşam destek ünitesi rahat hareket etmesini engelliyordu ve ciğerlerde Vader amcayı zorluyordu.
Haa tabi gücü kullanma bölümüne geleceksek Vader bırakın kenobiyi sidiusu yodayı yamultur.
Ama en güçlü değildir kesinlikle. Vader mükemmel olduğu zamanlarda bile sürekli sidiusun emri altında bulunmuştur.
Benim favorim Darth Traya'nın tohumlarından Nihilus tabiki. Hayatta kalması başkalarının gücünü emmesine bağlıdır. Bu şekilde bazı gezegenleri bile yok ettiğini okumuştum.
Ayrıca bin yıllık çınar Jedi camiası en büyük darbeyi Sion ve Nihilus'tan almıştır. Nerdeyse Jedi'ların soylarını bitirmişlerdir . ( Anakin'de klonlar yardımıyla benzeri bir katliam yapmıştı ) .
Tabi Nihilus'unda sonu kendi çırağının elinden gelmiştir.
-
Revanda yadırganacak gibi değil. Adamın güce veya kılıca ihtiyacı yok. Adamın eline küçük bir ordu versen galaksiyi alacak. Zaten güçteki zayıflığı yardakçısının ihanetini kolaylaştırdı. Adamın adı Malak bir kere karakterinin düzgün olmasını nasıl bekleyebilirsiniz.
Bu arada Nihilus'u sürgün Jedi indirmemiş miydi? Enerji formuna dönüşmüş felan olmasın. Çünkü sadece maskesi kalıyor ortada. Öyle hatırlıyorum. Yanılıyorsam düzeltin. -
Sürgün Jedi'ın anlatıldığı bir kaynak var mı ?
Bir çok kez ismini görmeme rağmen hakkında neredeyse hiç bir şey bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askeladd -- 10 Kasım 2010; 20:17:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: RollingStar
Sürgün Jedi'ı anlatan bir kaynak var mı ?
Bir çok kez ismini görmeme rağmen hakkında neredeyse hiç bir şey bilmiyorum.
En büyük kaynak KOTOR 2.
Oynamam diyorsan al
http://starwars.wikia.com/wiki/Jedi_Exile
-
quote:
alın size darth vader
-
quote:
Revanda yadırganacak gibi değil. Adamın güce veya kılıca ihtiyacı yok. Adamın eline küçük bir ordu versen galaksiyi alacak. Zaten güçteki zayıflığı yardakçısının ihanetini kolaylaştırdı. Adamın adı Malak bir kere karakterinin düzgün olmasını nasıl bekleyebilirsiniz.
Bu arada Nihilus'u sürgün Jedi indirmemiş miydi? Enerji formuna dönüşmüş felan olmasın. Çünkü sadece maskesi kalıyor ortada. Öyle hatırlıyorum. Yanılıyorsam düzeltin.
hemen açıklık getirelim.
Nihilus Katar gezegenini yok ettikten sonra geriye kalan Visas marr bunun çırağı olur.
Sonra birgün Nihilus güçte bir dalgalanma hisseder ve bunun kaynağını bulması için visası görevlendirir.
Visas yuvadan uzaklaştıkça kendine gelir ve Sürgün Jedi Visas'ı aydınlık tarafa çeker. Ardından bu ikisi gidip Nihilus'u öldürür.
Öldürme denmemeli aslında çünkü nihilusun bedeni tamamen yok olmuş çoğu kişidi karanlık bir güç olarak hayatta kaldığını söylüyor.
Çoğu Sith'te olduğu gibi Nihilus'un da sonu sırlarla dolu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Glόin
quote:
Hey gidin koca qui gon.
maul bunu yardığında ağlayacak gibi olmuştum.
Bu arada kendi düşüncem olarak Anakin Vader olduktan sonra kılıç kullanma yeteneği azalıyor. Ne filmlerde ne kitaplarda Vader'ın saber ile ummalı bi düelloya girdiğini görmedik.
Yeni yetme Luke bile yamulttu adamı. Büyük ihtimal giydiği yaşam destek ünitesi rahat hareket etmesini engelliyordu ve ciğerlerde Vader amcayı zorluyordu.
Haa tabi gücü kullanma bölümüne geleceksek Vader bırakın kenobiyi sidiusu yodayı yamultur.
Ama en güçlü değildir kesinlikle. Vader mükemmel olduğu zamanlarda bile sürekli sidiusun emri altında bulunmuştur.
Benim favorim Darth Traya'nın tohumlarından Nihilus tabiki. Hayatta kalması başkalarının gücünü emmesine bağlıdır. Bu şekilde bazı gezegenleri bile yok ettiğini okumuştum.
Ayrıca bin yıllık çınar Jedi camiası en büyük darbeyi Sion ve Nihilus'tan almıştır. Nerdeyse Jedi'ların soylarını bitirmişlerdir . ( Anakin'de klonlar yardımıyla benzeri bir katliam yapmıştı ) .
Tabi Nihilus'unda sonu kendi çırağının elinden gelmiştir.
Yeteneği azalmıyorda eskisi gibi estetik olmuyor doğal olarak. Günümüz teknolojisiyle anlatılsa Darth Vader nasıl süpersonik piskopat bir Sith olduğunu daha iyi anlarız. He bir de Sion la Nihilus tam olarak yok edemiyorlar Jediları. Tüm galaksi de toplu kıyım yapıyorlar ama Vader'ın yaptığı kadar etkili olmuyor.
Bu arada iltifatlarınız için teşekkür ederim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X