Bildirim
DARK Türkçe yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kolay gelsin. _____________________________ -
Oo alırım bi dal
Kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Ben oyunu iyiydiye hatırlıyorum. Karıştırıyommu yoksaquote:
Orijinalden alıntı: FORZAFATHER
İyi bir oyun taklidi yapan vasat bir oyundu.Emeğinize sağlık, kolay gelsin. Teşekkürler.
-
vampir temalı oyun pek yok günümüzde TR olarak oynamak güzel olacak kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan12bjk -- 31 Aralık 2019; 19:21:30 >_____________________________ -
Eline sağlık ama yanlış hatırlamıyorsam Dark pek öyle iyi bir oyun değildi. Sanırım konsol üssünde görmüştüm incelemesini (yanılıyor olabilirim) ve bayağı gömmüşlerdi
Doğru ama oyun dikkatimi çekti. türkçe oynayıp paylaşmak istedim. tektik sorunları var, çeviride onlarla uğraşıyorum. sorunsuz biter umarım
_____________________________ YÜKSEKTE YER TUTANLAR,AŞAĞIDAKİLER KADAR EMNİYETTE DEĞİLDİR... -
Kolay gelsin
Oyun ilk çıktığı zamanlar bir site çeviriyordu. Daha sonra yanlış hatırlamıyorsam dosyada sıkıntı var diye iptal etmişti. İnşallah siz çevirebilirsiniz. Eski günlerin hatrına oynamak isterim.quote:
Orijinalden alıntı: Revenants
Doğru ama oyun dikkatimi çekti. türkçe oynayıp paylaşmak istedim. tektik sorunları var, çeviride onlarla uğraşıyorum.sorunsuz biter umarım
Kolay gelsin
Şimdilik teknik sorunları çözdüm.aksilik olmazsa yama erken çıkarquote:
Orijinalden alıntı: freeman1930
Oyun ilk çıktığı zamanlar bir site çeviriyordu. Daha sonra yanlış hatırlamıyorsam dosyada sıkıntı var diye iptal etmişti. İnşallah siz çevirebilirsiniz. Eski günlerin hatrına oynamak isterim.
Alıntıları Göster_____________________________ YÜKSEKTE YER TUTANLAR,AŞAĞIDAKİLER KADAR EMNİYETTE DEĞİLDİR...
-
Bu hızla gidersen çıkar tabiquote:
Orijinalden alıntı: Revenants
Şimdilik teknik sorunları çözdüm.aksilik olmazsa yama erken çıkar
Alıntıları Göster
Bakalımquote:
Orijinalden alıntı: freeman1930
Bu hızla gidersen çıkar tabi
Alıntıları GösterTeknik sorun 2 gün uğraştırdı ama değdi.
_____________________________ YÜKSEKTE YER TUTANLAR,AŞAĞIDAKİLER KADAR EMNİYETTE DEĞİLDİR... -
Kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗 -
Teşekkürler _____________________________ YÜKSEKTE YER TUTANLAR,AŞAĞIDAKİLER KADAR EMNİYETTE DEĞİLDİR... -
Yeni video eklendi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenants -- 11 Ocak 2020; 16:5:29 >_____________________________ YÜKSEKTE YER TUTANLAR,AŞAĞIDAKİLER KADAR EMNİYETTE DEĞİLDİR... -
bunun diziyle bir alakası yok değil mi _____________________________ -
Eline sağlık _____________________________
Benzer içerikler
- rdr türkçe yama
- satisfactory türkçe yama
- assassin's creed shadows türkçe
- hitman world of assassination türkçe yama
- disco elysium türkçe yama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X