41 Hours türkçe yama
Çevirmen
Revenants
Link
41 Hours\Proiect12\Content\Paks içine atın
Açıklama
Modern silahları, gelişmiş teknolojiyle birleştiren birinci şahıs nişancı oyununda uzay-zamanı manipüle et!
İşkolik bilim insanı ve uzun zamandır kayıp olan karısını arayan yetenekli savaşçı Ethan’ı kontrol ediyorsun. 41 Hours, yoğun çatışmalar ve gelişmiş teknolojilerin olduğu birinci şahıs macera oyunudur. Ethan, insanüstü güçlere sahip gibi görünen gizemli bir kadın eşliğinde zamanı manipüle etmeyi öğrenirken geleneksel silahları alacak, gelişmiş gizliliğe bürünecek, ışınlanma için portalları kullanacak ve yoluna çıkan paramiliter güçlere karşı telekinetik yetenekler kullanacak.
Seslendirilmiş diyaloglar, harika sahneler ve 11 zorlayıcı bölüm boyunca stratejik savaş senaryolarıyla 41 Hours’un karmaşık hikâyesini keşfet! İlerledikçe dünya dışı ortamları keşfedecek ve basit savaş hünerlerinden daha fazlasını gerektiren, beyin yorucu bulmacaların üstesinden geleceksin. Uyum sağlama, hayatta kalma ve gerçeği açığa çıkarma yeteneğine sahip misin?
Yayımlayan:
Eastasiasoft Limited
Geliştiren:
Eastasiasoft Limited, Texelworks
Çıkış tarihi
19.10.2022

⭐ Everreach Project Eden türkçe yama ⭐
Çevirmen
Revenants
Link
Everreach - Project Eden\Everreach_Data içine atın
FİNALDE İKİ FARKLI SON VAR, SON KAYITTAN İKİSİNİ DENEYİMLEYEBİLİRSİNİZ...
EDEN'e HOŞ GELDİNİZ
Everreach: Project Eden, görsel açıdan büyüleyici bir gezegen olan Eden'de geçen, yüksek tempolu, hikaye odaklı bir aksiyon RPG'dir. Everreach'te, Eden'in kolonizasyon sürecinin başarıyla tamamlanmasını sağlamak ve gizemli olayları araştırmak için görevlendirilen Everreach Güvenlik Birimi üyesi Nora Harwood olarak oynayacaksınız.
Bu devasa yabancı dünyayı keşfet ve çok uzun bir zaman önce unutulmuş bir medeniyetin kadim sırlarını keşfetmek için gezegenin derinliklerine in. Taktiksel kara çarpışmaları, yüksek hızlı araç savaşı ve zorlayıcı seviye ve yetenek sistemiyle dolu Everreach, merak uyandıran hikayesi ve çeşitlilik bakımından zengin oynanışı ile sizi içine çekecek.
Everreach: Project Eden Mass Effect üçlemesi oyun yazarı Michelle Clough'tan sekiz saatlik bir hikaye ve
WarCraft ile Star Trek: Beyond gibi filmler üzerinde çalışmış Mai-Anh Tran tarafından tasarlanmış güzel manzaralar sunacak.

Taken Soul Türkçe Yama
The Uncertain Last Quiet Day Türkçe yama
Çevirmen
Revenants
İlk bölüm test edildi, hatalı yerler varsa bildirin.
Link
The Uncertain - Last Quiet Day\TUE1_Data içine atın

⭐Strange Brigade 100% Türkçe Yama
Star Wars Battlefront 2015 türkçe yama
Dream Cycle türkçe yama
Oxide Room 208 türkçe yama
Çevirmen
Revenants
Korku oyunlarını sevmedim gitti, oynarım diye çevirdim sarmadı,
korku oyunları sevenlerin hoşuna gider. Test edilmedi 1 saat oynadım sıkıldım
Link:
Oxide Room 208\OxideRoom208\Content\Paks içindeki ile değiştirin.

Collapse türkçe yama
| YÜKSEKTE YER TUTANLAR,AŞAĞIDAKİLER KADAR EMNİYETTE DEĞİLDİR... |
| Bir İnsanı Kurtarmayı Denemezsen Kimseyi Kurtaramazsın... |
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 519
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.810)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 314 (Bu hafta: 3)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
3 Yanıt
1