Şimdi Ara

DAR OMUZLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

omuzlar 110cm 74cm bel 1,86 boy 65 kiloyum.

omuzlarim ASSİRİ dar tabiri caizse kari gibi ama belki fotograftan belli olmaz pumpli bi sekilde cektim cunku. olay su ben V type bi vucut istiyorum omuzlar essek kadar olucak max ne kadar genisletebilirim? araliklarla 4 5 ay rateral raise yaptim yok 1cm bile buyumedi buyumuyor yani pumpli fotodaki gibi anca. ne yapmaliyim? ilk bas kilomu almam gerek

DAR OMUZLAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ağırlık çalışmak tek başına yetmez, kilo al biraz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • omuz temel olarak 3 bölümden oluşur.

deltoid, rear, medial olarak alalım, lateral yaptığın zaman ağırlıklı olarak medial kısma yani orta kısma odaklanırsın halbuki omuza o top görünümünü veren asıl bölüm rear delt yani arka omuzdur.

3 bölüme de odaklanman gerek ayriyetten omuzda hacim istiyorsan compound yani bar ile yüksek ağırlık düşük tekrar antrenmanlar işini görür fakat istikrarlı şekilde en az 2-3 ay yapman gerek, newbie gains alacağın için sağlam beslenme ve iyi bir omuz programı ile 3 ayda değişim görürsün diye tahmin ediyorum.

• Vücut bütündür sadece omuzun büyümez vücut komple büyür saçma sapan durursun omuz genisleteyim derken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün hareketleri yap bacaüı asla ihmal etme kol göğüs omuz sırt sıkı çalış orantılı gleişirsin merak etme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geniş Omuz ve İnce Kollar
    2 yıl önce açıldı
    omuzlarım geniş mi ssli
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.