proteın tozu kullanımı hakkında
Merhabalar x pro protein tozunu kullanmamı bana tavsiye ettıler kakaoluus var ama aşırı şekerli geliyor çok çok tatlı ama kullanmaya calısıyoruz peki ben bunu hem spordan önce bir ölçek hem de spordan sora bir ölçek kullansam iyi olur mu yoksa spordan önce sadece karbonat yeterlı mı spordan sonra iki ölçek mi kullanayım ansıl verim alabılırım tesekkurler
NERENİZİ BEĞENMİYORSUNUZ?
kollar bacaklar çöp omuz dar gögus yok boyun ince burun büyük saçlar zayif pantul kısa kollu gömlek tişört giyemıyorum sesım kalın ve kaba muzmın bekarım denıze gırecek cesaret yok surat solgun 4.kopruyu yapsalar da ılk bız cıksak oraya ne yapacagımı bılemıyorum toplumdan uzak a sosyal pısırık tırsık bılgılerın ıse yaramadıgı gerı pozısyonda ezık vesaıre vesaıre .... :(
Fit olammak için ne yapmak lazim
181 boyunda 83 kg 48 yasında zayıf bırısıyım kollar bacaklar ince her gören ay ne kadar da fitsin deyip duruyor bıktim artık bu kadar da alay edılıp dalga gecılmesınden ben fit olmak degıl ahcımlı olmak ıstıyorum hakeret etme sözumudur bu fıtsın demek acaba
süper ince kol iğnesi var mı ?
kolllar maalesef çöpkolmatik vaziyetinde bütün hareketleri yapıyorum ama nafile kısa kollu gıyemıyorum ehrkes alay edıyor kol kalınlastıorma ile ilgili iğne ya da amalıyat var mı acaba ne yapmam lazım tesekkurler
penç pires nasıl bir harekettir ?
40 kg lık penç pires ile kol ve göğüs gelişir mi acaba tesekkurler
https://www.goodfood.com.tr/good-food-fistik-ezmesi-ve-kajulu-sporcu-granola-firsat-paketi
evde kalma psıkolojısı
merhabalar 50 yasına yaklastım hep alay edılıp dalga gecılıp hakarete ugradım kendıme guvenım yok isim var evım arabam var eyt den emeklı oldum ama hala bekarım kımse de benı begenmıyor omrum boyunca hep muadele vermek durumunda kaldım bıynum inceymıs burnum buyukmus saç tellerım ince kolalr bacaklar ince gargamel Erdal İnönu dıye hep alay edıldım kısa kollu gıyemıyorum kollar cöp alttan ıclık gıyıyorum yoksa pantolon olmuyor suratın solgun herkes bekarım dıye ustume gelıyor insan icine cıkamıyorum toplu yerlere gıdemıyorum kendımce spor yaptım kılo aldım ama medenı casaret yok 50 yıldır itıtel kakılan bırısı olarak dış görünus olmadan digerlerı.hav
evde kallanin spıkolojısı
merhabalar 50 yasına yaklastım hep alay edılıp dalga gecılıp hakarete ugradım kendıme guvenım yok isim var evım arabam var eyt den emeklı oldum ama hala bekarım kımse de benı begenmıyor omrum boyunca hep muadele vermek durumunda kaldım bıynum inceymıs burnum buyukmus saç tellerım ince kolalr bacaklar ince gargamel Erdal İnönu dıye hep alay edıldım kısa kollu gıyemıyorum kollar cöp alttan ıclık gıyıyorum yoksa pantolon olmuyor suratın solgun herkes bekarım dıye ustume gelıyor insan icine cıkamıyorum toplu yerlere gıdemıyorum kendımce spor yaptım kılo aldım ama medenı casaret yok 50 yıldır itıtel kakılan bırısı olarak dış görünus olmadan digerlerı hav
CİN ALİ BACAĞI SENDROMU
Arkidisler bende Cin Ali gibi çöp bacak vay o kadar ince ki pantul altından hep içlik giyiyorum yazın bile alttan içlik giyirem bu şekil olmuyeri nöğrecem nasıl kalınlaşacak bu bacaklar denıze gıdemıyorum utancımdan lutfen en hızlı bacak kalınlastırma hareketlerı yazabılırmısınız lutfen
Merhabalar ben 48 yasında evde kalmıs beyaz tenlı zayıf cesaretsız pısırik tirsık kendıne guvenı olmayan pantolunu içliksız gıyemeyen kısa kol hic gıyemeyen bunun icinde toplum icine giremeyen guzel is ımkanlarını degerlendıremeyen bırsiyım.Ne bacak ve kol ne de gögüs var sizler cok şanslisiniz bunu bilın ve kendinızle barısık olun bana gelince bu çile çekılecek artık çararım
TAMAMDİR f |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 120
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.573 (Bu ay: 324)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer Sporların Gündemi