Şimdi Ara

Dangal (2016) Aamir Khan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
2.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • spor konulu başka hint filmleri var mı ?
  • bu adamın bütün filmleri güzel olmak zorunda mı?
    adam sanki rol yapmıyor, oynadığı karakteri yaşıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonKullanIcIyIm

    spor konulu başka hint filmleri var mı ?



    Yine Aamir Khan'ın oynadığı bu film var 3 saatten fazla sürüyor ona göre izlemeye başlarsan iyi edersin. Film nasıl diye sorarsan ben beğenmiştim bence imdb puanı uygun ne bir puan aşağısı ne bir puan yukarısı.
  • Hani ara sıra konu açılır ailecek seyredilebilecek film diye. Bu film işte odur. Oturun ailecek seyredin. Komple mükemmel bir film. Süresi biraz uzun ama hiç sıkmıyor, devamlı seyrettiriyor. Oturun izleyin.
  • Forumlarda millet filmin uzunluğu ile ilgili eleştri yapmış. Türk dizilerini her hafta 2 saatten fazla izlemek zor gelmiyor ama bu filmlere laf atmaktan da geri kalınmıyor. Kafalar güzelmiş güle güle kullanın. Bu arada film gayet güzel ailecek izledik tavsiye edilir.
  • Film hintli bir güreşçi babanın ülkesi uğruna yaptıklarını anlatıyor. Bunu öyle bir anlatıyorki güreşe ilgisi olmayanların bile bu spora ilgi duymasını sağlayabilir. 3 saatlik filmde zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım. Yularıdaki arkadaşların dediği gibi tam bir aile filmi. Hint filmlerini takip eden biri olarak izlediğim en iyi hint filmi diyebilirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trityum

    Forumlarda millet filmin uzunluğu ile ilgili eleştri yapmış. Türk dizilerini her hafta 2 saatten fazla izlemek zor gelmiyor ama bu filmlere laf atmaktan da geri kalınmıyor. Kafalar güzelmiş güle güle kullanın. Bu arada film gayet güzel ailecek izledik tavsiye edilir.

    Bu uzunluk eleştirisi yapanlarla uzun ve dandik dizileri izleyenler aynı kitle değil kanımca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film diğer Amir Khan filmleri kadar başarılı değil. Üstelik ilk güreşçi kız Geeta büyünce yerine geçen kız hiç Hintliye benzemiyor. Üstelik kiloluyken cılız birini koymuşlar.
  • Peekay den sonra bende çok beğenmedim. Selman Khan BB izledim bugün daha çok hoşuma gitti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aşırı beğendim filmi. Adam her role gidiyor. Bizde böyle oyuncu var mı bilmiyorum yoksa ben mi cahilim. Uzatmayayım filmi izlemeyenler izlesin şiddetle tavsiye ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi az önce bitirdik ailecek. Epey güzel, epey gaz verici bir film. Çok yakın bir tarihi ele alan güzel bir biyografi filmi. 2 saat 35 dk bir şekilde geçiyor, film hiç sıkmıyor. Aile içinde izlenecek film arıyosanız tam size göre. İyi seyirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 5 Temmuz 2017; 4:10:53 >
  • Aamir Khan filmlerinde genelde ülkesindeki sorunları anlatıyor. Sistemi eleştirip farkındalık kazandırmaya çalışıyor.

    3 idiots da üniversitedeki eğitim sorunlarına, PK da din sorununa, Taare Zameen Par'da da eğitim sisteminin özel yetenekli çocukları nasıl harcadığı üzerinde durulmuştu.

    Bu filmde de 1 milyarlık ülkeden neden uluslararası başarı gösteren sporcu çıkmadığını, kritik görevlere gelen vasat insanları harika anlatmış.

    Hindistan bazı yönlerden ülkemize benzer filmi izleyip bizdeki bir çok sorunun da kaynağını anlayabilirsiniz. 70'li ve 80'li yıllarda Şener Şen ve Kemal Sunal ın da böyle sistemi eleştiren filmleri vardı ama şimdi saçma sapan filmler çekmekle meşgulüz.
  • Bu film haftaya girecek vizyona. Onca millet hep internetten indirerek mi izledi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek bir olay dan alınması filmi daha da güzel yapmış, bir de Aamir Khan olunca çok daha iyi oluyor tabi izlemeyenlere tavsiye ederim
  • AHAMIR KHAN NE ZAMAN TURKIYEYE GELECEK you tube da gelıcem gelıcem hayranlarımla buluscam deyıp duruyor 4 senedır ama bı turlu gelemedı.
  • Kimi görsem tavsiye ediyorum. Çoluk çocuk herkes gitsin. Muhteşem bir film. Bizde ya sanat filmleri ya da uyduruk komedi filmleri çekiliyor. Böyle şaheserlere ihtiyacımız var.
  • Aamir Khan olunca fazla söze gerek kalmıyor. Oynadığı filmlerin verdiği mesaj, hikayeleri büyük çoğunlukla beklentiyi karşılıyor. Bu filmde yine çok güzeldi. Oyuncular, senaryo, hikaye anlatımı başarılıydı. Tabi bizde böyle bir şey yapsalar neler olabileceğini tahmin edebilirsiniz sanırım.
    9/10
  • Harika bir filmdi,gerçek bir hikayeden alınması beni çok etkiledi,izlerken sıkılmadan keyif alarak izledim.bu tür sosyal mesajlı filmleri umarım bir gün ülkemizde'de görürüz.
  • çok beğendik. ilginç bir detay vereyim bilmeyenler için, aamir khan herkesin tahmin ettiği gibi önce normal haliyle kaslı sahneleri çekip daha sonra kilo alarak şişman sahneleri çekmemiş. yönetmen bu teklifi yaptığında film bitince bu kilolarla beni bırakııp gidemezsiniz diyerek ilk başta kilolu olduğu sahneleri çektirmiş daha sonra herkesin yardımıyla kilolardan kurtulup kaslı sahneleri çekmişler. şaşırmıştım ilk duyduğumda
  • Güzel yapım. Ailenizle gidin izleyin. Zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Kesinlikle boş bir film değil. Zaten biyografi. İyi seyirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.