Şimdi Ara

Daha seviyeli,daha iyi bir forum icin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuda yapılan provokatorlukleri yazalım.Provokatorleri yazalım.Madem provoke ediyorlar ettikleri gibi kalmasın herkes kimin ne olduğunu bilsin

Bu konuyu JessieJ ile konuşarak actık.Kendiside bana destek verecek

Amacımız daha seviyeli daha iyi bir forum ortamı oluşturmak

Provoke eden kisileri yazarken kanitiniz olsun lütfen

İlk olarak ben başlayayım

İnsurrection

http://forum.donanimhaber.com/m_56230417/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56231177 (konunun amacından tamamıyla farklı atılan bir mesaj

Efulim (uzun süredir forumda görmüyorum o yüzden bir kanıtım yok bu üye hakkında.Fakat ne kadar provokatör olduğunu herkes biliyor)

• Ergen provakatörler beni hiç ilgilendirmez,söylediklerini kaale bile almam ama birde zeki olanları var.Onlar çok ince yapar işini bazen bir konu açar kenara çekilir bazen konuda öyle bir cevap verir ki sanki iyi birşey dediğini zannedersiniz ama inceden inceden dokundurur.Benim bildiklerim arasında en iyisi ise BJK adlı arkadaştır.Ben ****'de de yazdım ekşi sözlükte de yazdım ama onun kadar iyisi ile hiç karşılaşmadım.Yaptığı işin hakkını veriyor.
  • Direk her yapılanı provoke olarak görmemek lazım. Temmuz ayından beri insanlar çok yıprandı. Ben her ne kadar tam anlayamasam da diğer takım taraftarları bizden daha çok ilgileniyor bu konuyla. Hak hukuk adalet aramak güzel, ama adaletin temel dayanaklarından birisi de Masumiyet Karinesi'dir. Ha bu bana hikaye geliyor şikecisiniz suçlusunuz iddaanamede gördüklerim benim için yargıdır diyen adam da gelip haktan hukuktan söz etmesin. Velhasıl olaya daha yapıcı bakmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris

Direk her yapılanı provoke olarak görmemek lazım. Temmuz ayından beri insanlar çok yıprandı. Ben her ne kadar tam anlayamasam da diğer takım taraftarları bizden daha çok ilgileniyor bu konuyla. Hak hukuk adalet aramak güzel, ama adaletin temel dayanaklarından birisi de Masumiyet Karinesi'dir. Ha bu bana hikaye geliyor şikecisiniz suçlusunuz iddaanamede gördüklerim benim için yargıdır diyen adam da gelip haktan hukuktan söz etmesin. Velhasıl olaya daha yapıcı bakmak lazım.

Bir konuda konuyla alakasız ve direk rakip takımı hedef alan bir sey yapılıyorsa o provokedir

Provoke olmazsa ancak düzgün bir forum olabilir

Suanda yapılan her şeyi provoke olarak algılamak lazım

Zamanında algılanmadigi icin şimdi böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

Direk her yapılanı provoke olarak görmemek lazım. Temmuz ayından beri insanlar çok yıprandı. Ben her ne kadar tam anlayamasam da diğer takım taraftarları bizden daha çok ilgileniyor bu konuyla. Hak hukuk adalet aramak güzel, ama adaletin temel dayanaklarından birisi de Masumiyet Karinesi'dir. Ha bu bana hikaye geliyor şikecisiniz suçlusunuz iddaanamede gördüklerim benim için yargıdır diyen adam da gelip haktan hukuktan söz etmesin. Velhasıl olaya daha yapıcı bakmak lazım.

Bir konuda konuyla alakasız ve direk rakip takımı hedef alan bir sey yapılıyorsa o provokedir

Faruk kardeşim böyle yaparak düzen sağlanamaz ki. Tüm insanların yapısında biraz anarşizm var. Böyle kuralları katı bi şekilde gösterirsen daha çok yaparlar yani.

• quote:

quote:

quote:

Faruk kardeşim böyle yaparak düzen sağlanamaz ki. Tüm insanların yapısında biraz anarşizm var. Böyle kuralları katı bi şekilde gösterirsen daha çok yaparlar yani.

Sen memnunmusun bu durumdan?

Her acilan konumuza birinin gelip muhalefet olmasindan?

Bazi zamanlar kati kurallar uygulanmak zorunda.Bu forum duzelene kadar boyle olmak zorunda

Provokatorleri fisleyelim.Rezil olsunlar yaptiklarindan utansinlar

Hepsi daha iyi bir forum icin

• http://forum.donanimhaber.com/m_53961290/mpage_1/f_/key_Chuckly//tm.htm#53966189

Kusura bakma ama insan önce kendini düzeltmeli.Yukarıda senin verdiğin linkteki arkadaşı savunmuyorum ama sende pek farklı sayılmazsın.Hatta bu forumdaki kimse farklı sayılmaz.Herkes yeri geldiğinde provakatörlük yapar.Hiç kimse sabır taşı değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir daha
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu konuda yapılan provokatorlukleri yazalım.Provokatorleri yazalım.Madem provoke ediyorlar ettikleri gibi kalmasın herkes kimin ne olduğunu bilsin

Bu konuyu JessieJ ile konuşarak actık.Kendiside bana destek verecek

Amacımız daha seviyeli daha iyi bir forum ortamı oluşturmak

Provoke eden kisileri yazarken kanitiniz olsun lütfen

İlk olarak ben başlayayım

İnsurrection

http://forum.donanimhaber.com/m_56230417/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56231177 (konunun amacından tamamıyla farklı atılan bir mesaj

Efulim (uzun süredir forumda görmüyorum o yüzden bir kanıtım yok bu üye hakkında.Fakat ne kadar provokatör olduğunu herkes biliyor)

geçen sene dökülüyolardı ilgilenmiyolar ligle.. doğal olarak foruma girip provakatörlükte yapmıyolardı.. onun tersine tsliler yapıyordu şimdi durum tam tersi tsliler yok ortada gsliler çıktı yeni yeni

• quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

http://forum.donanimhaber.com/m_53961290/mpage_1/f_/key_Chuckly//tm.htm#53966189

Kusura bakma ama insan önce kendini düzeltmeli.Yukarıda senin verdiğin linkteki arkadaşı savunmuyorum ama sende pek farklı sayılmazsın.Hatta bu forumdaki kimse farklı sayılmaz.Herkes yeri geldiğinde provakatörlük yapar.Hiç kimse sabır taşı değil.

Verdigin linkteki olayda evet benimde kabahatim var ama arkadasin yazdigi normal mi?

Once kendini duzeltmeli demissin.uzun bir zamandir provoke edici mesaj atmamaya calisiyorum.Arada kacmis olabilir.Ama benim linkteki yaptigimla bir konuyu tamamen degistirmek cok baska

• Forumun bu bölümü kesinlikle düzelmez. 2006'dan 2008'e kadar ne güzeldi. Keşke o günlere geri dönülse. Ben bile kendimi bozdum burada. İnsanı çığırından çıkartıyorlar. Millet ne kadar konuşursa, ben de onlara inat terso yapacağım
  • Başkasının mesajlarını kaldıramıyorsanız bloklayın olsun bitsin burada fişlemenin manası yok. Bana göre Mat Cuborn provakatörün önde gideni ona görede ben öyleyimdir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

Başkasının mesajlarını kaldıramıyorsanız bloklayın olsun bitsin burada fişlemenin manası yok. Bana göre Mat Cuborn provakatörün önde gideni ona görede ben öyleyimdir belki.

Bloklayinca is bitmiyor maalesef
  • "provoke etmek / kiskirtmak" ceza uygulanabilecek birsey degil cunku goreceli. Misal benim bir cumlemden bir uye kiskirir, digeri kiskirmaz, kiskiran sikayet eder bu sefer de yonetici kiskirtan bir mesaj olarak algilamaz.

Bazi uyeler herseye provoke olurken bazilari ise hic provoke olmaz ve saygi sinirlari icinde cevap verir.

Sonuc olarak boyle bir konu basli basina gerilim yaratir baska da bir ise yaramaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

"provoke etmek / kiskirtmak" ceza uygulanabilecek birsey degil cunku goreceli. Misal benim bir cumlemden bir uye kiskirir, digeri kiskirmaz, kiskiran sikayet eder bu sefer de yonetici kiskirtan bir mesaj olarak algilamaz.

Bazi uyeler herseye provoke olurken bazilari ise hic provoke olmaz ve saygi sinirlari icinde cevap verir.

Sonuc olarak boyle bir konu basli basina gerilim yaratir baska da bir ise yaramaz...

Yazdigi seyden o adamin niyeti bellidir.Bu dedigin futbol bolumu icin gecerli degil

Ben bir konuya girip(mesela quaresma ile ilgili bir konu acildi) quaresma dan bir yol olmaz hic iyi oyuncu degil besiktas kaziklandi vs yazsam sen provoke olmayacak misin?

• Daha seviyeli, daha iyi bir forumun tek bir kriteri vardir, o da saygi... Insanlar birbirine karsi saygili olursa, karsisindaki kisinin fikri kendininki ile zit olsa bile o fikre saygi duyarsa baska hic birseye gerek olmaz...
  • quote:

quote:

"provoke etmek / kiskirtmak" ceza uygulanabilecek birsey degil cunku goreceli. Misal benim bir cumlemden bir uye kiskirir, digeri kiskirmaz, kiskiran sikayet eder bu sefer de yonetici kiskirtan bir mesaj olarak algilamaz.

Yazdigi seyden o adamin niyeti bellidir.Bu dedigin futbol bolumu icin gecerli degil

Ben bir konuya girip(mesela quaresma ile ilgili bir konu acildi) quaresma dan bir yol olmaz hic iyi oyuncu degil besiktas kaziklandi vs yazsam sen provoke olmayacak misin?

Boyle birseyden neden provoke olayimki? Boyle bir dusunceye ya hic cevap yazmam ya da neden boyle dusundugunuzu aciklamanizi isterim, mesela ne kadar para verilmia, kac macta hangi istatistiklerle oynamis soylemenizi isterim. Boylece dusuncenizi gozden gecirebilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: o3

Chuckly
    ekşi sözlükte itüsözlükte yazdım böylesini görmedim

Mat_Cuborn
    JessieJ
    Cris

listeyi uzatırız sonra problem yok

Kişisel olarak dalmayayım diyorum ama son zamanlarda bana yaptığım bir tane provakasyonu gösterir misin?
  • quote:

quote:

quote:

Boyle birseyden neden provoke olayimki? Boyle bir dusunceye ya hic cevap yazmam ya da neden boyle dusundugunuzu aciklamanizi isterim, mesela ne kadar para verilmia, kac macta hangi istatistiklerle oynamis soylemenizi isterim. Boylece dusuncenizi gozden gecirebilirsiniz...

Sen olmadin baskasi olacak konu amacindan sasacak.

Sozluklerde yazdigimi nereden cikardin?

Burasi sozlukle bir degil.Ilk basta dusuncen yanlis.Buraya sozluk diye girme

• işiniz gücünüz yok mu ya.
  • Ozellıkle Galatasaray Taraftarı 3 Temmuzdan berı anamızı ağlattı. Atılan her mesaj kıskırtma dalga gecme
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.