aga kusra bakmayında ben hep diyorum gerçek pravakatörleri hep birlikte dışlayalım ama sen bir tane fenerli bile yazmazsan nasıl inancam sana ? ki saygı duyduğum bi üyesin. takım takım bakarak bu iş olmaz.
kasımpaşa tayfa yazmayan biri bu konuyuda açmasın.
ki bu tarz konular hep kavga çıkarır o yüzden karşıyım.
Onlari yazmadim cunku o an aklima sadece yazdiklarim gelmisti(konuyu acmadan once soyledigim galatasarayli bir is yapmisti oradan aklima geldi)
Kasimpasa tayfa,kemikkiran pepe bu 2 si en cok gorduklerim
Benim de en sevdigim uyelerden birisin cunku cok objektif birisin
Bazilarina gore solidfb de provokator fakat ben ayni sekilde dusunmuyorum
Cunku ters bir sey yazsa bile saldiri halinde degil duzgun yaziyor
hah bende onu diycektim. kime göre pravakatör ztn.
solidfbyle benim aram hep iyiydi, açık söyliym banlanmasınada üzüldüm. o adam 120 gün ceza alıyosa bu forumdaki bazı insanlar hapis cezası almalı. o kadar söylüyorum.
şikayetçi olduğum başka konuda, ben dediğin gibi objektif bi üyeyimdir, bilen bilir. feneri galatasarayı beğendikçe çokta övmüşümdür 1000 tane mesajımı bulursunuz rakip oyuncuları öven, takımları öven mesajlarımdan.
ama gel gör ki, bi olumsuz bişey yaziym savaş çıkıyo. o zaman olumlu bişey yazdığımda da kimse "tebrikler, objektifsin" vs. yazmasın. bu basitliktir. sadece övünce iyisin.
Bir ornek vereyim hemen
Bir konu vardi gokhan tore diye(ismi galatasarayla aniliyordu)
Girdim konuya
Iyi transfer olur insallah alamazsiniz Yazdim
Allah askina sence burada kotu bir niyet var mi
Kendi takimimin iyiligini dusunerek insallah alamazsiniz dedim
Bazi uyeler buna bile tepki gosterdi
Ben 2010 kasimindan beri buradayim
Forum cok degisti eskisi gibi degil
Aslinda objektif olanlari kutlamamiz,tebrik etmemiz bizim dusuklugumuzu gosterir.Oyle bir hale gelmisizki objektif insanlara tapiyoruz neredeyse
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
aga kusra bakmayında ben hep diyorum gerçek pravakatörleri hep birlikte dışlayalım ama sen bir tane fenerli bile yazmazsan nasıl inancam sana ? ki saygı duyduğum bi üyesin. takım takım bakarak bu iş olmaz.
kasımpaşa tayfa yazmayan biri bu konuyuda açmasın.
ki bu tarz konular hep kavga çıkarır o yüzden karşıyım.
Onlari yazmadim cunku o an aklima sadece yazdiklarim gelmisti(konuyu acmadan once soyledigim galatasarayli bir is yapmisti oradan aklima geldi)
Kasimpasa tayfa,kemikkiran pepe bu 2 si en cok gorduklerim
Benim de en sevdigim uyelerden birisin cunku cok objektif birisin
Bazilarina gore solidfb de provokator fakat ben ayni sekilde dusunmuyorum
Cunku ters bir sey yazsa bile saldiri halinde degil duzgun yaziyor
hah bende onu diycektim. kime göre pravakatör ztn.
solidfbyle benim aram hep iyiydi, açık söyliym banlanmasınada üzüldüm. o adam 120 gün ceza alıyosa bu forumdaki bazı insanlar hapis cezası almalı. o kadar söylüyorum.
şikayetçi olduğum başka konuda, ben dediğin gibi objektif bi üyeyimdir, bilen bilir. feneri galatasarayı beğendikçe çokta övmüşümdür 1000 tane mesajımı bulursunuz rakip oyuncuları öven, takımları öven mesajlarımdan.
ama gel gör ki, bi olumsuz bişey yaziym savaş çıkıyo. o zaman olumlu bişey yazdığımda da kimse "tebrikler, objektifsin" vs. yazmasın. bu basitliktir. sadece övünce iyisin.
Kime göre derken olay şöyle oluyor, bazı yazılar vardır taraflı tarafsız herkes onun ne amaçla yazıldığını anlar, tartışma çıkarmaktan, rakibi kışkırtmaktan başka hiçbir amacı yoktur. Mesela demin bizim bölümde "bütün rakiplerimiz puan aldı bizim aldığımız 3 puanın bir önemi kalmadı" gibisinden bir konu açıldı. Şimdi bu fenerlileri provoke etmek değildirde nedir? Bu konunun açılma amacı nedir ? İşte bu tarz şeylerden bahsediyoruz. Kim açtı hatırlamıyorum ama direk şikayet ettim ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme