Şimdi Ara

Daha seviyeli,daha iyi bir forum icin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıkıntı mı? O zaman bütün Galatasaray forumu çıkıntı.
  • Tahrik içeren mesaja aynı dozda yanıt verilmediği sürece forumda sorun çıkmaz. Tahrik olacağınıza sallamayın olsun bitsin. Yazılan her mesaja cevap vermek zorunda değilsiniz, cevap vermediğinizde "altta kaldık anasını satayım" diye düşünmeyin. Yoksa forumdan çıkamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tritium

Çıkıntı mı? O zaman bütün Galatasaray forumu çıkıntı.

3-5 kisi var sadece her yazdigima tepki gosteren onlarin disinda gayet seviyeli bir sekilde tartisabilen arkadaslariniz var, bence onlari ornek alin siz de...
  • Provokatorleri pek takmamaya çalışıyorum fakat arada cahilleri görünce dayanamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tritium

Hicks
    antikitos
    samplus(Gerçi yok artık, neden bilmiyorum)
    ornitolog
    Chuckly
    D'Artagnan
    !sTaNbLuE
    Fraulein
    mur@t_fb
    RevolucionTR

Yaptigim provokatorlugu bana gosterirmisin lutfen.Gerekirse ozur dileyecegim
  • batsın bu dünya diyesim geldi. başlığı görünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

batsın bu dünya diyesim geldi. başlığı görünce

• Düşündüğüm gibi gidiyor konu
  • Arkadaslar jessiej i haklı cikarmayin

Lütfen tartışmada seviyeyi düşürmeyelim
  • adının altındaki rütbede 2 yıldızdan az olan kimseye cevap vermem.
    dikkate bile almam. hatta yazdıklarını okumam bile.
  • Bu konunun amacı nedir, herkes kendi takımını koruyacak ve diğer takım taraftarına provokatör diye hitap edecek. Başkalarına provokatör diye hitap edenler asıl ortalığı kızıştıranlar olunca bu ünvandan mahrum mu bırakılıyorlar akıllarınca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Bu konunun amacı nedir, herkes kendi takımını koruyacak ve diğer takım taraftarına provokatör diye hitap edecek. Başkalarına provokatör diye hitap edenler asıl ortalığı kızıştıranlar olunca bu ünvandan mahrum mu bırakılıyorlar akıllarınca?

Kimsenin kendi taraftarını koruyacağı yok.Amac forumu daha iyiye götürmek.Neler yapabileceğimizi konuşmak

Ayrıca ne provokatörlugumu gordun?

Varsa dediğim gibi haksızsam özür dileyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

Bu konunun amacı nedir, herkes kendi takımını koruyacak ve diğer takım taraftarına provokatör diye hitap edecek. Başkalarına provokatör diye hitap edenler asıl ortalığı kızıştıranlar olunca bu ünvandan mahrum mu bırakılıyorlar akıllarınca?

Kimsenin kendi taraftarını koruyacağı yok.Amac forumu daha iyiye götürmek.Neler yapabileceğimizi konuşmak

Sana bir şey diyen oldu mu kardeşim? Genel olarak söyledim.

• quote:

quote:

quote:

Sana bir şey diyen oldu mu kardeşim? Genel olarak söyledim.

Ben Yanlis anladım o zaman kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

batsın bu dünya diyesim geldi. başlığı görünce

• quote:

Mesela sende akıllı provakatörlerdensin
  • aga kusra bakmayında ben hep diyorum gerçek pravakatörleri hep birlikte dışlayalım ama sen bir tane fenerli bile yazmazsan nasıl inancam sana ? ki saygı duyduğum bi üyesin. takım takım bakarak bu iş olmaz.

kasımpaşa tayfa yazmayan biri bu konuyuda açmasın.

ki bu tarz konular hep kavga çıkarır o yüzden karşıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

aga kusra bakmayında ben hep diyorum gerçek pravakatörleri hep birlikte dışlayalım ama sen bir tane fenerli bile yazmazsan nasıl inancam sana ? ki saygı duyduğum bi üyesin. takım takım bakarak bu iş olmaz.

Onlari yazmadim cunku o an aklima sadece yazdiklarim gelmisti(konuyu acmadan once soyledigim galatasarayli bir is yapmisti oradan aklima geldi)

Kasimpasa tayfa,kemikkiran pepe bu 2 si en cok gorduklerim

Benim de en sevdigim uyelerden birisin cunku cok objektif birisin

Bazilarina gore solidfb de provokator fakat ben ayni sekilde dusunmuyorum

Cunku ters bir sey yazsa bile saldiri halinde degil duzgun yaziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn

quote:

Mesela sende akıllı provakatörlerdensin

Bu forumda provokatör olmayan var mı? Herkes taraflı, herkes birbirini tahrik ediyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

aga kusra bakmayında ben hep diyorum gerçek pravakatörleri hep birlikte dışlayalım ama sen bir tane fenerli bile yazmazsan nasıl inancam sana ? ki saygı duyduğum bi üyesin. takım takım bakarak bu iş olmaz.

Onlari yazmadim cunku o an aklima sadece yazdiklarim gelmisti(konuyu acmadan once soyledigim galatasarayli bir is yapmisti oradan aklima geldi)

Kasimpasa tayfa,kemikkiran pepe bu 2 si en cok gorduklerim

Benim de en sevdigim uyelerden birisin cunku cok objektif birisin

Bazilarina gore solidfb de provokator fakat ben ayni sekilde dusunmuyorum

Cunku ters bir sey yazsa bile saldiri halinde degil duzgun yaziyor

hah bende onu diycektim. kime göre pravakatör ztn.

solidfbyle benim aram hep iyiydi, açık söyliym banlanmasınada üzüldüm. o adam 120 gün ceza alıyosa bu forumdaki bazı insanlar hapis cezası almalı. o kadar söylüyorum.

şikayetçi olduğum başka konuda, ben dediğin gibi objektif bi üyeyimdir, bilen bilir. feneri galatasarayı beğendikçe çokta övmüşümdür 1000 tane mesajımı bulursunuz rakip oyuncuları öven, takımları öven mesajlarımdan.

ama gel gör ki, bi olumsuz bişey yaziym savaş çıkıyo. o zaman olumlu bişey yazdığımda da kimse "tebrikler, objektifsin" vs. yazmasın. bu basitliktir. sadece övünce iyisin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.