Bildirim
Daha önce ürünü Aramex kargoyla gelen var mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Normalde 10 gunde geliyor. Turkiyedede aras kargo getiriyor diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aramex değildir o. CN ile bitiyorsa chinapost devlet postasıyla gelir. Ptt teslim eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ (: ʞoʎ ʎǝsiq uǝpiƃ sɹǝʇ ɯiʎiʎi uǝq -
Ben aldım Aramex ile ama sadece rakamlardan oluşur takip kodu
_____________________________ -
Hocam urun elinize geçtim çünkü açıkça telefon yazmışlar ustune benimde var aramexden kargom size geldiyse kaç gunde geldi
quote:
Orijinalden alıntı: Proprietor
Hocam urun elinize geçtim çünkü açıkça telefon yazmışlar ustune benimde var aramexden kargom size geldiyse kaç gunde geldi
Adam görseli yardımcı olmak için paylaşmış. İçeriğine bakın lütfen.
Soru sormayı çok seven milletiz
Cep telefonu ise geçmiş olsun gümrükte %140 takılır :) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Proprietor
Gümrüğe 7 günde ulaştı ve orada kaldı, telefon olduğu için takıldı çakallara kaldı._____________________________ -
aramex tehlikeli, ups dhl vs gibi bir firma. gümrük vergisi vs ye hazır olun :) _____________________________ Alper ŞEN
KALBİMİZDESİN PİLOT ALPER
GALATASA|RA|Y
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X