Şimdi Ara

Dacia'ya çarpan volvo'nun haşat hali!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

volvo'da ciddi bir kalite düşmesi olduğunun göstergesidir. ikinci ellerin fiyatlarını yükseltir bu tarz bilgiler. demek ki yeni volvo almamak gerekiyormuş, 10-20 yıllık alsak en temiziymiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herhangi bir markayı savunmuyorum ya da gömmüyorum ama ;

Fotoğraflar üzerinden yorum yapmak bana pek birşey ifade etmiyor. Kimi zaman fotoğrafta dıştan birşey yokmuş gibi görünüp sökülünce altta panellerde eğilmeler bükülmeler görülebiliyor. Kimi zaman fotoğrafın çekiliş açısı gerçeği gizleyebiliyor. Bakınız :

"Oooo Mercedes Astra'yı pert etmiş" "Mercedes'in acaba kazadan haberi var mı" açısı :

"Oha Astra'da birşey yok Mercedes pert olmuş" açısı :

• 'Arkadan çarpan daha çok hasar alır' terör örgütü gelmeden yerimizi alalım.

• Volvo güzel reklam yaptı ama pek bir numarası yok.

• Dacia'ya çarpan volvo'nun haşat hali!

• Alçak bir arabayla fren yaparak yüksek bir arabaya şehir içi hızında çarpıyorsunuz, nasıl bir sonuç olmalıydı?

• Ibrahim Akca kullanıcısına yanıt
    Bir BMW kadar şekilli göçmese de.
  • Konuya girerken konuyu açanı tahmin ettim, dacia öven varsa o da ortağını cok seven biridir dedim tabii ki. Neyse siz kaporta ile güvenlik ve sağlamlık ölçmeye devam edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herhangi bir markayı savunmuyorum ya da gömmüyorum ama ;

Fotoğraflar üzerinden yorum yapmak bana pek birşey ifade etmiyor. Kimi zaman fotoğrafta dıştan birşey yokmuş gibi görünüp sökülünce altta panellerde eğilmeler bükülmeler görülebiliyor. Kimi zaman fotoğrafın çekiliş açısı gerçeği gizleyebiliyor. Bakınız :

"Oooo Mercedes Astra'yı pert etmiş" "Mercedes'in acaba kazadan haberi var mı" açısı :

"Oha Astra'da birşey yok Mercedes pert olmuş" açısı :

• quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Dacia'ya çarpan volvo'nun haşat hali!https://store.donanimhaber.com/6c/4d/c2/6c4dc2f00a8ea671df46d9876de484a9.jpeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun -- 14 Ağustos 2020; 14:14:17 >

• Senin bu konuları açabiliyor olman senin suçun değil bu forumun kalitesini gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 14 Ağustos 2020; 14:34:32 >
  • rst78 kullanıcısına yanıt
    Şu iki fotoğraf bütün olayı özetliyor
  • dacianın çeki demiri takılı, o demir direkt şasiye bağlıdır ve herhangi bir aracın kaputunu göçertir.

muhtemelen dacianın tamponu da içe göçtü ama plastik olduğu için geri attı düz görünüyor.
  • Duster plastik siyah tamponlu değil miydi?

• Her markanın fanları belli şeylere tutunur. Volvoda da bu sağlamlıktır.

Bu tip bir tartışmada çok sayıda "fotoşop" yorumu vardı.

Malın esiri olmaya gerek yok. Hasar görmez mi çizilmez mi olabilir. İçerideki canlıyı koruması birincil önem. Teneke denen hyundai, Honda lar çarpışma testlerinden yüksek puanlar alıyorlar.
  • Arkadan vuran her zaman daha fazla hasar alir Volvo ya da Mercedes fark etmiyor. Bir de sunu unutmayin ani fren yaparken arabanin onu asagi dogru egilir suspansiyon kisilir. O yuzden iyice arabanin altina girer.
  • Yine bir suv ile sedan çarpışması da sedan fazla hasar görür ama volvo olupta bu kadar hasar görmesi normal değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Trollüğe kaldığı yerden devam..
    Nedir bu Fransız sevdası??
    Çok Türkiye dostu bir ülke olsa anlarım karşılıklı bir sempati vardır derim de...Neyse
    Neymiş Volvo almıyoruz Dacia alıyoruz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.