|
Herkese selamlar, öncelikle olay şöyle oldu geçen sene fiesta aracım varken, trafik sigortası 8. basamaktaydı. 2. aracımı aldım, aldıktan 1 ay sonra fiesta aracımı sattım. Alırken araç cok ucuz olduğu için fiesta satılmasını beklemeden işlemleri hallettim. Neyse asıl olaya gelecek olursak, şuan aracım 5. basamakta gozukuyor trafik sigortası için! Ben ortalama 8 yıldır arac sahibi olan ve prim olarak yüksek basamakta birisiyken direkt 2. arac aldığım ve daha sonrasında ilk aracımı sattığım için, şu an aracım 5. basamakta gözüküyor trafik sigortası!!! Kasko firması ile konuştuğumda basamak değişikliği yapılmadı aktarma yaptığım için kasko fiyatı anlık 5 bin öderken, trafik sigortasına 7-8 bin lira gibi saçma bir meblağ ödemek çok saçma geliyor. Bu düzenlemeyi nereye şikayet edebiliriz acaba, resmen liste aşırı saçma bir hal aldı. Kasko teklifleri bana 5-7 arası geliyor, trafik 8-20 arası değişiyor. Kusura bakmasın kimse ama aktif olarak araç sahibi olan 8 yıldır basamak basamak atlamış birisinin bu saçmalık yüzünden yüksek prim ödemesi ise aşırı koyuyor. Yardımcı olursanız sevirim. iyi forumlar. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

Mid-tempo beats, soulful grooves and head nodding selections.
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı