Şimdi Ara

Dacia Duster alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
4
Favori
27.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet, O paraya Volvo XC90 Satılıyor da, millet salak olduğu için bu arabayı alıyor değil mi süper zekalı?

  • Parayı denkleştirebilirsem 2015 model ve üzeri almayı kafaya koydum.

  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Dacia Duster alınır mı?




    al bunu naparsan yap. arkadan çarpılan hasar almaz derler.. dusterin girdiği durum ortada. bilmesek tamam diycem. sizin gibi süper zekilere laf anlatmak zor.

  • Hiç hasar almayan araç olur mu, cidden ilginçsiniz, tam köşeden darbe almış, orta noktadan alınsa daha farklı da olabilirdi. He hiç hasar almaması da onu sağlam yapmaz o ayrı konu ama yani foto atıp da araç karalamak da ilginç. Bu Duster'ı olmayanların, Dusterla alıp veremedigi nedir cozemedim 10 yıldır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tefennili kullanıcısına yanıt

    Bana da denk geliyor böyle arkadaşlar. Diyor ki o fiyata o model araba beş para etmez çöp diyor. Sonra aynı fiyata daha iyi bir model sun diyorum, yok. Aynı özelliklerde daha ucuz araba göster diyorum ona da yok. Bir model ver teknik olarak karşılaştıralım diyorum ona hiç cevap yok. O zaman sabah kadar herkes sallasın, şu marka alınmaz, bu modele binilmez. Her kafadan farklı ses çıkar. Milletimiz dikkat çekmeyi seviyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memocan2468 kullanıcısına yanıt

    Hocam sen bu foruma bakma, burda konu aç Volvo aldım diye, ona dahi bin türlü laf eden olur. Son zamanlarda araç forumlarında, araç gruplarında atıp tutmak moda oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carsever kullanıcısına yanıt

    aracın sahibi bizdik. 2017 model otomatik dusterimiz vardı. 160 bin km kullandık. burdaki sümbül de bize ait. 2 tane aynı marka araç farklı sonuçlar..




    Dacia Duster alınır mı?
  • Carsever kullanıcısına yanıt

    fanboyluğu bırak bence. sana iyi gelen başkasına kötü gelir. sen iyi yönlerini saydın. ben de kötü yönlerini. kütük işte bana göre.

  • Carsever kullanıcısına yanıt

    Youtube'da denk geliyor. Tamam eyvallah, bazı model araçlar muadillerine göre kalite olarak daha düşük, e fiyatı da ona göre düşük. Sen kullanım durumuna göre fiyat performans hesaplaması yapıp uygun olanı seçeceksinz, bu kadar. Kayınpederde otomstik Caddy var, içi özel döşeme hakikaten güzel ve konforlu araç, ama yıl ve km olarak eskidi artık. Beraber bayileri geziyorum. Kendi arabası özelliklerindekilere 'oo pahalı' diyor, alt segmentlerdekinin sağına soluna bahane buluyor. Yok arka fren disk değil, yok bagajı 750 lt değil. Baktığında haftada 10 km yapmıyor. Sadece kendi şehir içinde kullanıyor ve bagajla da işi yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam işte bu fotografla sümbüle sağlam diyebilir misin? Ne alaka yani.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dacia Duster alınır mı?

    Evet yaaa arkadan kaza yapınca sadece DUSTER, bir de yukarıda ki gibi dandik Mercedesler hasar alıyor değil mi çok üstün zekalı, sende bunu al ne yaparsan yapDacia Duster alınır mı? 

  • Temmuz 2022 den beri kullaniyorum. Cok memnunum. 1.3 edc 2021 comfort paket. Onceki aracim peugeot 3008 1.6 allure 2022 model. Tabiki lux bir araba degil beklentinizi ona gore ayarlamalisiniz ama ben aldigimdan beri kafam rahat etti. Cizildi mi vs takintim kalmadi. Ailece tepe tepe kullaniyoruz. Ici les gibi oluyor kisin camur oluyor cocuk yemek yiyor umrumda degil :) bagaji kocaman, motor super atik 150 beygir. Cruise control, far yagmur sensoru kullanisli. 10inch geri goruslu navigasyon aldim car playli super oldu. Bozuk yollarda vs gram akliniz kalmiyor. Gecmez dedigin yerden yag gibi geciyor sasiriyorsunuz. Bakim araligi 20bin km. Servise soktum gecen 1600 tl odedim. Kaskosu uygun parcasi uygun vs. tepe tepe kullanmak isteyen gitsin alsin ailece keyfini sursun. Ben 3008 sifir aldim rahat edemedim yok cizildi yok kapi surttu gocuk oldu sonra gittim sattim baska bir yatirim yaptim. Temmuz 2022 de bunu aldim 500e kafam rahat etti. Derdim bitti. simdi 630 falan olmus. Tr piyasasi gercekten uzucu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxygen3 -- 7 Şubat 2023; 20:20:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Duster tam Türkiye arabasıdır.
    Özellikle doğuda her yere dağa taşlığa gir hiçbir şey olmaz.
    Yürütme ve yakıt maliyetleri uygundur.
    Ama beklentileride çok yüksek tutmamak lazım.
    Ayrıca burada duster'a tü kaka diyenlerin kıçı bmw, mercedes'ten aşağı inmiyor galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi kaynak bulamayacağım ama bir yerde okumuştum 4x4'lerin altyapısı doğrudan Nissan kaynaklıymış. Bu yüzden arazi için fiyat/fayda oranında çok beğeniliyor.


    Bunun dışında birazcık araştırmayla bile elde edebileceğiniz en kritik bilgi ise bu aracın altyapısında ilk çıkan Logan'daki eskimiş Renault teknolojisi kullanılıyor ve bu şekilde üretilmeye devam ediyor. Kardeşi Sandero'lar bile artık güncel Clio 5 şasisinin Low-Spec haliyle üretiliyor. Allah korusun Duster ile bir kaza yaşamayın.

  • oxygen3 kullanıcısına yanıt

    Size çok üzüldüm . 3008 den duster'a düşmek gerçekten çok acı olmalı . Hayatımda bir iki kere Duster kullandım . Gerçekten berbat bir arabaydı .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Cok aci gercekten. Psikolojik destek aliyorum atlatmak icin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tefennili kullanıcısına yanıt

    kamyon çarpmış belli..

  • Yok Uçak çarpmış Hocam, Boing 747 başka türlü hasar mı alır Mercedes?

  • tefennili kullanıcısına yanıt

    sen tenekene binmeye devam et. traş yapma fazla.

  • Ne oldu söyleyecek lafın olmadı mı, anca böyle boş boş konuşursun değil mi? Hadi anca gidersin.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.