Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (189. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.057
Cevap
104
Favori
520.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banada en son aylık 11 TL full paket HD teklif ettiler kabul etmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eteksen kullanıcısına yanıt
    Ek bir bedel yok,sadece ilk faturaya damga vergisi yansiyormus o kadar.Diğer aylar 15 lira sabit gelecekmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elebasi7102 kullanıcısına yanıt
    12 ay 52 lira ile 60 lira arasında 16mb ve cihazı alabilirsin. İptal bölümüne bağlan telefonda.
    Zamanında "ömür boyu" diye 300 lira verilen cihaza el koyuyorlar daha ne olsun. Bedavadan geri alıyorlar işte mülkiyeti bizde olan cihazı. Bir de üstüne para mı istesinler? :)

Aksine "eski alıcısını getirene 3 ay mega paket bedava" gibi bir kampanya yapmaları lazım. Tamamen bedavadan cihaza çöküyorlar. Kurnazca.
  • Limitsiz 50 Gb akn internet 48,5 Tl (yalın) aile paketi + 6 ay ful paket hediye 15 Tl ye aldım nasıl ful paketi 12 ay için zorladım ama vermediler. Kurulum ve aktivasyon ücreti yok. Modül vardı kutuya geçtim.
  • Aylık 13 TL ödediğim Modüllü HD Mega paket üyeliğim 13.12.2015 de sona eriyor. Futbol adına bişey kalmadığından aboneliğimin yenilenmemesi için iptal dilekçesini bayii bıraktım. Bakalım beni arayıp ikna edebilecekler mi veya aramazlarsada önemli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Aylık 13 TL ödediğim Modüllü HD Mega paket üyeliğim 13.12.2015 de sona eriyor. Futbol adına bişey kalmadığından aboneliğimin yenilenmemesi için iptal dilekçesini bayii bıraktım. Bakalım beni arayıp ikna edebilecekler mi veya aramazlarsada önemli değil

En iyi 15 tl'lik mega teklif edebilirler uzun pazarlıkla.
  • 23 ekimde paket uyeligimi sonlandirdim. 2008 uyesi oldugumdan dolayi ucretsiz kanallar acikti. Diger yayinlar yoktu. 1 hafta sonra baktim kanallarin hepsi acik. Aradim 5 araliga kadar hediye edilmis dediler. Eyvallah dedim. Ama yayinlar hala acik. Valla arayip sormuyorumda. Arada online islemlerden bakiyorum fatura vs yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuanda yeni kurulumlar için hangi cihaz veriliyor. Birde sıfır cihaz mı yoksa kullanılmış cihaz mı veriyorlar.
    Bugunde beni aradılar hiç pazarlıksız 17 TL full paket teklif ettiler. Dedim 15TL veren varken bana neden 17TL. Tamam ozaman giriş paketi fiyatı olan 15TL ye tüm kanallar açık olacak şekilde mega paket ve blu hizmetini 1 yıl hediye edelim dediler. 12 ay taahütle 15TL ye anlaştım. Peşin ödemeli modul üyeliğim vardı. Şimdi fatura gelecek bakalım umarım faturada sorun yaşamam. Dsmarttan memnundum bu şekilde geçen seneden daha uygun fiyata geldi bana.
  • halilcc kullanıcısına yanıt
    An önce aradım 15 Tl ye ful paket vermediniz iptal edin dedim iptal ettiler :(
  • yapma be bende 15 tl için bastırıyordum bugün son gün demekki benimkide iptal olacak neyse çok da tınn yani
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    Düzeltme : Bende modül vardı . İnternet sözleşmemin günü bitiyordu aradım onun için sözleşme yeniledim. Birde benim modüllü üyeliği kutuya cevirelim yeni sözleşme yapalım dedim. Tamam dediler modülü alacağız yerine kutu vereceğiz kutu gelince de aile paketine ek 6 ay ful paket 15 Tl dediler tamam dedim. Bu gün ful paket verin yoksa iptal edin dedim. İptal edildi dediler. Şimdi tekrar aradım cihaz değişimince bulunmuşsunuz o iptal edildi. Modül devam ediyor dediler(zaten 15 i son gün) yani benim cihaz değişimini iptal ettikleri için cihaz değişimi sonrası aktif olacak paket iptal olmuş oldu. Tam bir iptal söz konusu değil.

Bir de izle yazıp göndersek mi :)
  • 2 yıllık üyelik sonunda aralık 2014 de

HD alie paketi ( mega paket tanımlı) + 8 mb sınırsız adsl + yalın internet toplamda 57,5 tl ilk 2 ay ücretsiz olarak anlaşmıştık !

şimdi yumurta yine yaklaştı :)

sizce aynı paketler ile bu yıl neyi kabul edelim ?
  • eyvallah bende 2850 ye mesaj attım ama aramadılar henüz...16 mb 50 akn internet + mega pakete 48 tl ödüyordum aynısını istiyorum diyorum kabul etmiyorlardı.75 akn ye 48 tl ye anlaşanlar var .dsmart kabul ederse devam edicem yoksa kapattırıcam...
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    yalın ücreti dahil 8 mb 50 akn 48,5 Tl aldım ben zaten hızım 4 mb üstüne çıkmıyor kopuyor internet.
  • halilcc kullanıcısına yanıt
    benimde aynı şekilde 16 mb ama 8 mb üzerine çıkamıyor o yüzden bu fiyat bile fazla fakat internet için sesimi çıkartmıyorum çünkü spor olarak bişey kalmadı,en azından geçen yıl ayaklarımı uzatıp istediğim ş.ligi maçlarını izliyordum aynı fiyata...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

An önce aradım 15 Tl ye ful paket vermediniz iptal edin dedim iptal ettiler :(

Benide bugun aradılar 15TL ye full+blu anlaştık.

İzle yazıp 2850 msj atın. Ben öyle yaptım pazarlık bile etmedim desem yeridir. Modüllü üyelik kullanıyordum. Aynen devam edeceğim.
  • onlar aramadı ben aradım aynı tarife 6 ay boyunca taahütsüz olarak devam edebileceğimi söylediler ve 16 mb 50 akn + mega paket 48 tl ye devam ediyorum.1 yıllık verin dedim vermediler.
  • Merhabalar
    üyeliğim 02/01/2016 da sona erecek hd değişimden 24 aylık paket almıştım email attım yenilemek için 37 tl dediler çok iptal ettiririm dedim uydu alıcısını iade etmeniz gerekiyor dedi bayiyi aradım yanlış biliyorlar mülkiyeti d-smarta ait ama sizde kalcak dedi sözleşmenin (bayi tarafından verilen )11. maddesinde 24 ay sonunda mülkiyeti muhafaza kaydıyla tarafıma verilen uydu alıcısının şifresiz kanalların kulanımı açık olarak kullanımıma bırakacağımı bildiğimi ... diye devam ediyor 12. madde de ise taahhütnamenin feshi yada sona ermesi halinde tarafıma teslim edilen uydu alıcısı dahil tüm donanımım 7 gün içerisinde teslimi ... yazıyor şimdi uydu bana mı ait iptal edersem uyduyu vermek zorunda mıyım başına gelen varsa paylaşımlarınızı bekliyorum bi el atın arkadaşlar lütfen saygılar ...
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.