Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (188. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.071
Cevap
103
Favori
521.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Ayın 4ünde 12aylık modül üyeliğim bitti. Ne arayan var ne soran

IZLE yaz 2850 'ye sms at dönerler. Önce sana 30 küsürlük masal anlatırlar. Çok pahalı deyip kabul etme. Kapatırsa kapatsın. Sonra dönerler. Dönmezlerse yine IZLE yaz 2850'ye at. Bu sefer 17 tl civarında fiyatlar gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 7 Aralık 2015; 9:28:05 >

LG 32LH3010 LCD TV VAR ARKASINDAN PCMCIA‎ SLOT CARD GİRİŞ YERİ VAR BUNA D SMART IN MÖDÜLÜNÜ TAKABİLRİMYİZ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ES-ESKIZILCIK

MERHABA BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM

LG 32LH3010 LCD TV VAR ARKASINDAN PCMCIA SLOT CARD GİRİŞ YERİ VAR BUNA D SMART IN MÖDÜLÜNÜ TAKABİLRİMYİZ ?

Televizyonunuzda sanırım teledünya için kart girişi var. Uydu alıcı yok. Bu yüzden ayrı uydu alıcı almanız lazım.

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

Orijinalden alıntı: ES-ESKIZILCIK

MERHABA BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM

LG 32LH3010 LCD TV VAR ARKASINDAN PCMCIA SLOT CARD GİRİŞ YERİ VAR BUNA D SMART IN MÖDÜLÜNÜ TAKABİLRİMYİZ ?

Televizyonunuzda sanırım teledünya için kart girişi var. Uydu alıcı yok. Bu yüzden ayrı uydu alıcı almanız lazım.

evet dahili bir uydu alıcısı yok ozaman benim için gerçeli oluycam dsamrtfıx
  • Az önce aradndım... Adıma 1 adet sd cihaz var... Arayan arkadaşın söylediklerini aynen iletiyorum..
    - 1 ocak 2016 tarihiyle sd yayınlar ve sd cihazlar kapatılacaktır... Bütün uydu frekansları değişecektir ve yayınlar artık hd olacaktır... Normal cihaz kullanan herkesin yayını kesilecektir...

Bu ne derece doğru merak ediyorum açıkcası... İnternette araştırma yaptım ama pek bişey bulamadım... Bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: _emreplt

Az önce aradndım... Adıma 1 adet sd cihaz var... Arayan arkadaşın söylediklerini aynen iletiyorum..
    - 1 ocak 2016 tarihiyle sd yayınlar ve sd cihazlar kapatılacaktır... Bütün uydu frekansları değişecektir ve yayınlar artık hd olacaktır... Normal cihaz kullanan herkesin yayını kesilecektir...

Bu ne derece doğru merak ediyorum açıkcası... İnternette araştırma yaptım ama pek bişey bulamadım... Bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim???

Aldiginiz bilgi dogru. Pazar gunu manisa soma dsmart bayiine bizzat gidip sordum sd yayinlarin son bulacagini sadece hd cihazlarin faal olacagini soylediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu sadece d smart için mi geçerli acaba ?? Mesela evinde sıradan bir uydu alıcısı olan vatandaş ne yapacak merak ediyorum? Lig tv için digitürk var evde, sd d smart yatıyo öyle. Birine vermek lazım onu

Orijinalden alıntı: _emreplt

Az önce aradndım... Adıma 1 adet sd cihaz var... Arayan arkadaşın söylediklerini aynen iletiyorum..

İnternette aramayın. Dsmart ana sayfasına baktınız mı?

Ayak mı yaptı acaba

• Müşteri hizmetleri ne anlar frekanstan.laf salatası yapıyolar.özeti bütün kanallar hd olcak kutunu değiştirip aylık ücret ödersen izlersin.izlemem dersende sıradan bi alıcı takar türksat kanallarının keyfini çıkarırsın bu kadar basit

Orijinalden alıntı: mobilephone

15 19 arası makuldur hocam.daha yükseği kabul etmenin manası yok.15 civarı dolanıyor teklifler.

Geçen yıl 150 tl vermiştim yıllık ama bu yıl 400 lü fiyatlardan söylüyorlar aylık 37 tl diyorlar dalga geçer gibi.. Birde işi bilmeyen mh temsilcisi gelirse 1500 tl fiyat çekiyor :))

• 2008 aktivasyonlu sd cihazı hd degistir ile ayda 15 liraya aile paketi ve 12 ay mega paket hediyesi ile teklif ettiler.Taahhüt suresi 12 ay.Elimde kullandığım Digiturk var ama macera ariyorum kabul ettik bakalim.

Orijinalden alıntı: gefe16

2008 aktivasyonlu sd cihazı hd degistir ile ayda 15 liraya aile paketi ve 12 ay mega paket hediyesi ile teklif ettiler.Taahhüt suresi 12 ay.Elimde kullandığım Digiturk var ama macera ariyorum kabul ettik bakalim.

Çok iyi fiyat. Cihaz vs ücretsiz değil mi?
  • Arkadaşlar geçen ay sözleşme yenilemiştim 8 megabit sınırsız internet + aile paketi + sinema kanallar 58 ödüyordum, 65 yaptılar eyvallah dedim kabul ettim. Ve ardından 20 gün işimden izne çıkmıştım. Döndüğümde TV ile pek işim yok ama yerli kanallarda birşey bulamayınca sinema kanallarına doğru bakayım dedim. Amannn Tanrım Didim :))) 1 den 20 ye kadar hiçbir kanal yok ! Neyse müş. hizm. aramaya üşendim online destekten elemana yazıyorum benim kanallara ne oldu diye. Meğer onlar 3 yıldır hediyeymiş süresi bitmişmiş üst paket satın alabilirsiniz falan filan. kapatayım o zaman yazdım. 3 dakikada cevap yazamayan eleman hemen şak diye hazır metni: cihazı bayiye bırakın dilekçe falan yapıştırdı koca bir sütun yazı. Bu gün cihazı kucaklayıp bayiye gittim dilekçe verdim. cihazı size mesaj gelir sonra teslim edersiniz dediler. bakalım geri dönüşte ne olacak ?

sınırsız internet + sinema yada üzeri paket için ne ücret verirler ? Güzel fiyat alan var mı ? Bugün izinli günümde hasta hasta bayiye kadar yordular beni acısını çıkarmam lazım :)

Birde bu SD yayınlar yılbaşında kapanacak diyolar. benim bir arkadaş ilk abonelerden haliyle sd yayın izliyor ücretsiz diye. Bunlar nasıl olacak acaba bilginiz var mı ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.