Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (190. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.916
Cevap
102
Favori
511.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Az önce yaşama sevincini yitirmiş bir müşteri temsilcisi hanımefendi aradı. Bizi niye uğraştırıyorsun der gibiydi :)

    aile paketine ek ful paket 12 ay hediye 15 Tl ye aldık sonunda.
  • Beni aradılar bugün. Duymamışım. Tekrar ararlar mı ? Yoksa sms atayım mı yeniden
  • Bu 15 tl teklifler neye veriliyor anlamadım.4 yıllık hd mega üyesiyim,40 tl veriyordum,geçen hafta aradılar ,yeniden 40 tl teklif ettiler kabul ettim. Farklı şeylerdenmi bahsediyoruz,kazıklandım mı?:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mebat M kullanıcısına yanıt
    Evet aynı şeyden bahsediyoruz. Ful paket 15 tl ya direk ful paket veriliyor yada diğer paketlere hediye olarak ful paket veriliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mebat

    Bu 15 tl teklifler neye veriliyor anlamadım.4 yıllık hd mega üyesiyim,40 tl veriyordum,geçen hafta aradılar ,yeniden 40 tl teklif ettiler kabul ettim. Farklı şeylerdenmi bahsediyoruz,kazıklandım mı?:)

    25 tl'lik büyük bir kazık sözkonusu.
  • mebat M kullanıcısına yanıt
    Ben de diyorum 40 50 lira kim veriyo bunlara.biraz foruma göz gezdirseniz anlarsınız.yazık olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün anlaştım 15tl mega paket ve blu yanında ilk 22tl dediler kabul etmedim iptal faksı çektim arayıp 15tl mega paket artı yanında blu hediyemiz dediler kabul ettim.
  • 50 tl altında, yalın 16 mb 50 akn (yada 75-100)snınırsız + mega paket ödeyen var mı?
  • 13 aralıkta geçen yıl 179 lira peşin vererek alıp kullandığım sinama paketli modül üyeliğim bitiyor. 20 gün önce aradılar ve 29 liradan devam edebileceğimi söylediler. Teşekkür edip bu kadar yüksek fiyata düşünmediğimi, 15 liraya mega verirlerse devam edebileceğimi söyledim ve kapattım. Bugüne kadar arayan soran olmadı. Az önce mesaj attım ve yarım saat sonra döndüler. KK ile ödemede kampanya olmadığını ve abonelik faturalıya çevrilirse 1 yıl mega paket ve blue için 19 lira teklif ettiler. 15 liraya hatta 11 liraya bunların verildiğini söyledim ama nuh deyip peygamber demediler. Ben yine kabul etmedim. Bakalım 2 güne kanallar kapanacak, biraz zaman geçsin.

    Bu arada ulusal kanalların HD olanları şu an herkese açık değil mi? Kanal D HD sadece Dsmartta vardı ben abone olurken.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thorondor06

    13 aralıkta geçen yıl 179 lira peşin vererek alıp kullandığım sinama paketli modül üyeliğim bitiyor. 20 gün önce aradılar ve 29 liradan devam edebileceğimi söylediler. Teşekkür edip bu kadar yüksek fiyata düşünmediğimi, 15 liraya mega verirlerse devam edebileceğimi söyledim ve kapattım. Bugüne kadar arayan soran olmadı. Az önce mesaj attım ve yarım saat sonra döndüler. KK ile ödemede kampanya olmadığını ve abonelik faturalıya çevrilirse 1 yıl mega paket ve blue için 19 lira teklif ettiler. 15 liraya hatta 11 liraya bunların verildiğini söyledim ama nuh deyip peygamber demediler. Ben yine kabul etmedim. Bakalım 2 güne kanallar kapanacak, biraz zaman geçsin.

    Bu arada ulusal kanalların HD olanları şu an herkese açık değil mi? Kanal D HD sadece Dsmartta vardı ben abone olurken.

    Kanal D ve Star HD ücretsiz artık.
  • Vay arkadaş kalbime inecek bu teklifler. Mega paket + 16 mbit 75 gb akn sınırsız 77 TL dediler fatura 72 idi ocak 13 de bitiyor taahhüt. Buna yakın bir pakette uygun teklif alan kim var bi yardım etsin.
  • Aylık 15 liraya megapaket izleyenler pm den ya da buradan üye no paylaşabilir mi? Herkes faydalansın, forum ruhuna uygun hareket olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıllık Mega Paket üyeliğim Şubat 2016'da dolacak. Aynı fiyat+blu yu 1 yıllığına aktif edelim dediler. Kabul etmedim. Şubat 2016'da iptal ettireceğim dedim. Yeni teklifi bekliyorum.
  • 2 aydir ucretsiz kullandigim dsmart uyeligine 22 tl'ye 1 sene taahhutle devam ediyorum mega paket, kutulu 264 tl ediyor 14 aya boldugumuzde 19 tl ediyor, normal fiyat bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArmaganT A kullanıcısına yanıt
    İptal ettiricem de gör teklifleri hocam.iptal kelimesini duyunca indirmeye başlıyolar.zor bi pazarlık yapmıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil yardım

    modül kullanıyordum bugün kutu takıldı elektrikler kesik olduğundan sadece taktılar gittiler. şimdi cihazı açıyorum 00:00 şeklinde açılıyor tv sinyal yok diyor HDMI 1 e takılı onu seçiyorumda galiba uydu açılmıyor çünkü 00:00 daha sonra 00:1-2 diye dakika sayıyor cihaz nasıl açılıyor. kumandanın düğmelerine bastığımda üstte DSMART yazan kısım kırmızı yanıp sönüyor bu normal mi.
  • halilcc kullanıcısına yanıt
    Uydu kablosunu bi kontrol et.uydudan sinyal gelemediği için saat kendini güncellemiyo.veya ayarlarında uyduyla frekansla alakalı bi bölüm eksik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri sinyal gelmiyor diyor. Uyku kablosunu direk tv ya bağladığımda tv yayınları var ama dsmartın cihazına taktığımda cihaz 00:00 olarak açılıyor saati güncellemiyor açılmıyorda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ArmaganT

    Vay arkadaş kalbime inecek bu teklifler. Mega paket + 16 mbit 75 gb akn sınırsız 77 TL dediler fatura 72 idi ocak 13 de bitiyor taahhüt. Buna yakın bir pakette uygun teklif alan kim var bi yardım etsin.

    Mega Paket + 8 Mb ( 100 GB) sınırsız yalın internetli pakete herşey dahil 69 tl ödüyorum.

    15 tl mega paket,
    40 tl internet
    10 tl yalın net
    4 tl de vergi şeklinde fatura çıkıyor.
  • Tam benim işimi görecek paket arkadaşım teşekkürler. Varsa diğer arkadaşlarda paylaşırsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.