Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (187. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.057
Cevap
104
Favori
520.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halilcc

quote:

Orijinalden alıntı: jamie35

Gecen ay 93 tl'lik taahhudum sona erdi. Mega paket + 8mbit 50gb akk internet icin 50 tl. yalin internet bedeli icin 10 tl ye anlastik. 12 ay taahhut.

Yalın adsl yi 43 tl den alıyorum geçen yıl kampanyadan modül almıştım ikisininde süresi dolmak üzere bugün aradılar ful paket + internet için 56 TL teklif ettiler yalın adsl için ekstra 10 tl 66 TL oluyor pahalı kabul etmiyorum dedim tamam dedi kapattı.

En gec pazartesi sizi ararlar ancak verdikleri fiyat 16 mb internet icin olabilir. Benim kullandigimla 6 tl var arasinda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz bu teklifleri nasil aliyorsunuz beyler ben 16mbit+mega pakete 70 lira oduyorum taahhutum bitti 75 lira yapalim devam edin diyorlar aboneligimi iptal ettirmek istiyorum vs desem guzel bi teklif yaparlar mi acaba

• Kool Giancana kullanıcısına yanıt
    Aynen iptal ettiricem iptal birimine bağlayın beni de.bu kadar faturayı ödeyemem kanallarınızda da hiçbişey yok de inerler direk

• quote:

Orijinalden alıntı: Kool Giancana

Siz bu teklifleri nasil aliyorsunuz beyler ben 16mbit+mega pakete 70 lira oduyorum taahhutum bitti 75 lira yapalim devam edin diyorlar aboneligimi iptal ettirmek istiyorum vs desem guzel bi teklif yaparlar mi acaba

Valla ben iptalk istedim

Fax çekin dediler

Çektim aman Tanrım oda ne , 2 gün sonra ne internet ne dsmart

83 liraya çıkmıştı dsmart + net

İptal edince ne terbiyesiz şirketsiniz dedim aradım ,68 yapalım dediler 12 ay taahhüt. Valla uğraşcak durum yoktu kabul ettim

İptali göz önüne alın

Ama yukarda dediğim gibi AKK ya hiç takılmıyorum 16mbps. Bundan dolayı çok memnunum.

180 gb kullanmışım şu an. Evime gelen max hız 12 mbps.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 30 Kasım 2015; 23:50:29 >
  • taahhüt surem bu ay bitiyor. 21 tl'ye full paket hd izliyordum modül üzerinden.

yaptiklari teklif 26 tl ayni paket ama kendilerine paketin
    La liga
    Formula 1
    Nba ve
    Şampiyonlar Ligi olmadan nasil ayni olduğunu sordum "biz spora değil sinemaya ağırlık veriyoruz, spor kanallarını çıkaralım 19.90 ver" pdediler. iptal talebi oluşturdum.

sadece nba tv ve nat geo izliyordum zaten. 19.90'a devam teklifi gelse düşünürüm diyordum adamlar kanal çıkarmaya çalışıyor bi de.

• fuatturkrap F kullanıcısına yanıt
    Bekle ucuz gelmesse iptal ettir gitsin.adamlara spor soruyoruz film kanallarımız süper diye ağzımıza tıkıyolar.bana da sinemaya gitsen şu kadar para ödersin diye hesap yapıyolardı.gösterdiği film 2000 yapımı bana ettiği lafa bak

• Benim üyeliğim 26 Kasım 2015'te 1 yıllık peşin aldığım Modüllü Sinema HD üyeliğim bitmişti. Kimse aramadı, 27 Kasım'da IZLE yazıp 2850'ye mesaj attım, yarım saat içerisinde aradılar. Aile'ye 15TL, Sinema-Dizi'ye 17 TL, Sinema-Dizi-Spor'a 19 TL ve Mega'ya 22 TL teklif ettiler. Baştan Sinema-Dizi-Spor'u 19 TL'ye aldım, anlaştıktan sonra telefonda 6 ay Mega paketi bizden hediye dendi. Neyse kapattım.

Bu forumu okuduktan sonra 15 TL'ye mega paket sahibi olanları gördüm. Bunun üzerine D-Smart'ı aradım, ilk olarak iptal kaydı açıyorlar, neden iptal ettirmek istediğini soruyorlar. Fiyat dedim, telefonda bekleyin, aktarıyorum diyor. İptal birimine bağlandım. Sonrasında iptal biriminden bir hanımla görüştüm, ikna yetenekleri çok yüksek. Paketimi Aile paketine düşürmeyi yanına +6 ay Mega paket hediye edelim. 6 ay 15 TL olsun, 6 aydan sonra isterseniz bir üst pakete 2 TL'ye geçebilirsiniz dedi. Kabul ettim.

Daha sonrasında teyit amaçlı görüştüğüm müşteri temsilcileri 6 aydan sonra paket değişimi ile ilgili net birşey söyleyemediler. Bunun üzerine iptal birimiyle görüştüm, yine ikna etmeye çalıştılar, ama kesin kararlıydım ve 30 Kasım'da iptal faksı çektim. Dün aradılar, iptal faksı çekmişsiniz, neden diye, durumu anlattım. 15 TL'ye Mega paket istiyorum dedim. Yok çok indirimli kullanıyorsunuz, falan filan dediler. İstediğimi dile getirdim ama nafile iptal olsun dedim. Tamam dediler.

Bugün tekrar aradılar. Dünkü muhabbetler devam etti. Kadın yine çok iyi fiyattan kullanıyorsunuz. Yeni abonelere Mega paket 64 TL falan. Dedimki 11 TL'ye bile mega paket verdiğiniz varmış. Yok en düşük 15 TL'ye verdik dedi. Bende bak, siz dediniz 15 TL'ye Mega paket mümkünmüş dedi. Bende 15 TL'ye mega veriyorsanız devam vermiyorsanız kesin iptal dedim. Kesin ve netim dedim. Telefonda bekletebilirmiyim dedi, bekletti, geri döndü, ses notu bozuktu. 15 TL'ye Aile paketi yayına 12 ay Mega paket hediye. Aboneliğinizi bugünden başlatmam gerekiyor onaylıyor musunuz? dedi bende onayladım.

Arkadaşlar diretin, eninde sonunda istediğinizi alacaksınız. Yeni yılda Discovery'ler Filbox'ta bile HD olacakmış, Filbox'la devam ederim diyordum. Şimdi D-Smart'a devam edicem, en azından Nat Geo, Nat Geo Wild ve Eurosport 2 için değer diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Bekle ucuz gelmesse iptal ettir gitsin.adamlara spor soruyoruz film kanallarımız süper diye ağzımıza tıkıyolar.bana da sinemaya gitsen şu kadar para ödersin diye hesap yapıyolardı.gösterdiği film 2000 yapımı bana ettiği lafa bak

bugün isler yogundu faks çekmeye fırsatım olmadi öğleye kadar, öğleye dogru aradılar.neden iptal ediyorsunuz falan ben de spor org. hepsini kaybettiniz bir de fiyat yükseltiyorsunuz dedim 19 tl'ye full paket hd ye devam edin dediler kabul ettim. 21'den 19'a düştü yani.

sadece nba tv ve belgesellere bakiyorum aylık 19 fena değil.

• Benim de taahütüm bitmek üzere bugün aradılar 22 tl ye mega paket izliyordum teklifleri 27 tl oldu ben de kabul etmedim sizce ne yapıyım daha iyi teklif gelir mi iptal için başvuru yapıyım mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oist

Benim de taahütüm bitmek üzere bugün aradılar 22 tl ye mega paket izliyordum teklifleri 27 tl oldu ben de kabul etmedim sizce ne yapıyım daha iyi teklif gelir mi iptal için başvuru yapıyım mı?

IZLE yazıp 2850'ye sms atın. 15'tllik fiyat teklifi gelirse kabul edin. (Birçok kişiye vermişsiniz deyin). Sonuna kadar zorlayın.
  • Tama atıyorum ama IZLE 2850 nedir peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: oist

Tama atıyorum ama IZLE 2850 nedir peki?

Beni arayın sevin okşayın demek :) Dsmart sizi arar teklif verir.
  • En sonunda istediğimi aldım dsmarttan..modülü üzerimden düşürttükten sonra tekrar döğüş kavga ettim önce yok dediler olmaz dediler.şikayetvar sitesine şikayette bulundum yetkili biri aradı önce aktivasyonu eşimin üzerine yaptık daha sonra hediye paket ne verceksiniz dediğimde enson kullandığınız paket uygunmu dedi bende güldüm tabiki..sağolsun halden anlayan kızmış.yada aramamdan sormamdan sızlanmamdan sıkılmışlar anlaşılan istediğimi verdiler onlarda kurtuldu bende:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wkend -- 4 Aralık 2015; 20:06:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wkend

En sonunda istediğimi aldım dsmarttan..modülü üzerimden düşürttükten sonra tekrar döğüş kavga ettim önce yok dediler olmaz dediler.şikayetvar sitesine şikayette bulundum yetkili biri aradı önce aktivasyonu eşimin üzerine yaptık daha sonra hediye paket ne verceksiniz dediğimde enson kullandığınız paket uygunmu dedi bende güldüm tabiki..sağolsun halden anlayan kızmış.yada aramamdan sormamdan sızlanmamdan sıkılmışlar anlaşılan istediğimi verdiler onlarda kurtuldu bende:)

Hediye paket yaptılar derken ? Ücretsiz mi seyreceksiniz bi paketi belli bir süre için ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

quote:

Orijinalden alıntı: wkend

En sonunda istediğimi aldım dsmarttan..modülü üzerimden düşürttükten sonra tekrar döğüş kavga ettim önce yok dediler olmaz dediler.şikayetvar sitesine şikayette bulundum yetkili biri aradı önce aktivasyonu eşimin üzerine yaptık daha sonra hediye paket ne verceksiniz dediğimde enson kullandığınız paket uygunmu dedi bende güldüm tabiki..sağolsun halden anlayan kızmış.yada aramamdan sormamdan sızlanmamdan sıkılmışlar anlaşılan istediğimi verdiler onlarda kurtuldu bende:)

Hediye paket yaptılar derken ? Ücretsiz mi seyreceksiniz bi paketi belli bir süre için ?

1 sene sinema-dizi-spor paketi hediye ücretsiz..
  • Yumurta dayanınca hepsi ücretsiz bir şey teklif ediyor

• Beyler 16 mbit yalin adsl 50 akn aile giris paketi tanimli ama mega hediyeli d smart 58 tlye bir yıldır kullaniyorum. 5 ocakta sozlesmem bitiyor. Aramalar basladi ancak 58'den asagi fiyat vermiyorlar. 62-63 tl fiyat cekiyorlar. Daha dusuk fiyatlar alan varsa abonelik numaralarini paylaşabilir mi bizlerde faydalanalim.

• serhat_silvan kullanıcısına yanıt
    Aynı internet paketi bende de var 43.5 tl yalın ödemem var. Dün aradım sadece internet için 55 tl + aile paketi için 66 tl teklif ettiler. Kabul etmedim. Bunlar iptal edin demeden iyi fiyat vermiyorlar. Geçen yılda aynı oldu iptal edin diyerek istediğimizi alacağız anlaşılan.

• Arayanları hiç takmayın arkadaşlar.zaten doğru dürüst teklif edeni de yok.zam gelicek sizi erkenden aradık kabul edin falan sallayıp duruyolar.dsmarttan fiyat almanın yolu iptalden geçiyo.iptal edin ödeyemiyorum kanallar yetersiz internet çok pahalı diye çemkirin istediğiniz fiyata gelirler.

• Ayın 4ünde 12aylık modül üyeliğim bitti. Ne arayan var ne soran

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.