Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (186. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.071
Cevap
103
Favori
521.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıllık modüllü sine+dizi üyeliğimin bitmesine daha 1,5 ay olmasına rağmen dün aradılar. Yayınlarınız kesilmesin şimdiden size özel aylık 29 TL'ye ister taksid ister peşin uzatalım dediler. Ben "geçen sene N11 den bu paketi 12 ay için 150 ye almıştım, yani aylığı 12,5 TL'ye geliyor" deyip teklifi kabul etmedim. Pazarlık süreci başladı. Du bakalım en son kaça kadar düşecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mobilephone

15 civarına düşmeden kabul etme.gerekirse iptal ettir.29 lira nedir ya abartıyolar iyice

Zaten 15 liraya düşene kadar kabul etmeye niyetim yok. Bunlarda ticari ahlak denen birşey yok ki. Kimisi 15 TL'ye mega paket izliyor, kimisi 40 TL verdiği halde daha alt paketleri izliyor.
    Paralı platformların eski cazibesi kalmadı zaten. Aşağı yukarı herkeste smart Tv var. Ya da Ip Tv'li uydu alıcı. Kâr payları iyice düştü. Digital platformların geleceği pek de içaçıcı değil.

• benide 2 gün önce aradılar arkadaşlar.. üyeliğiim 1 yıllık sinema dizi paketi idi ve 1 ay sonra bitecekti,. bende n11den modül dahil 185 tlye almıştım bu paketi. bana aynı üyeliğinizi yıllık 350 tl ye (normalde 500 tl imiş) yenileyelim size özel dediler. bende olmaz o kadar para vermem artık eddim. o zaman iptal olucak üyeliğiniz dediler bende iptal edin dedim.

bugün tekrar aradılar ve mega paket herşey dahil (sinama, dizi, spor, yetişkin vs...) ve d smart blu 1 yıllık üyeliği aylık 22 tl ödemeyle (Toplamda 264 TL) anlaştık. Nasıl sizce iyi mi?
  • 10-15 gün önce aradılar 48 tl ye kullandığım aile hd paket (mega paket açık halde) + 16 mb 50 akn internete 4 tl zam yapıcaz 52 tl ye izleyeceksiniz dediler.bende kabul etmedim şimdi tekrar arıyor bu sefer aynı tarifeme 53 tl çekiyor.tabi yine kabul etmiyorum.48 tl ye devam edelim hiç bir şey kalmadı kanallarınızda (özellikle futbol) diyorum olmaz biz değil devlet zam yaptı diyor.bende bak aynı tarifeyi kullanan var diyorum asla olamaz diyor.ayrıca süper liğ ihalesine girdik seneye biz alacaz diyor hey allahım:)

neyse baktık anlaşamıcaz dedim iptal edelim nasıl yapacaz, 0850 numarayı arayın talebiniz oluşturun dedi.10 aralık son gününmüş bakalım neler olacak....
  • 2010 çıkışlı modülüm var ısrarla faturalıya fiyatı aylık 13 tl veriyorlar mega hd için, lakin ben peşin ödeyeyim dediğimde 250 tl diyor müşteri temsilcisi, sonra yönetici ile konuşup bekletiyor otomatik ödeme talimatı verin gibisinden çözüm önerisi getiriyor. Yahu 13 tl'nin taahhütü mü olur. Peşin ödeme yaparsan iskonto sağlanır, taksitle vade biner. D-smart bu dayatmayla modüllü üyeleri kaybeder.Ben yenilemedim. Hayır sanki ŞL, UEFA, euroleaguge, la liga, F1, seri a vs. varda ne özgüven var derim d-smartta ama elinde belgesel ve film kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihavend_Mucize -- 24 Kasım 2015; 13:01:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto83

75gb aknli net ile mega paket 48tl el sıkıştık iyimi

Eski abonesiniz galiba. Siz mi aradınız onlar mı aradılar?

Sinema-Dizi + 16 Mb 75gb akn net temmuzda yenilendi 54 tl. 24 ayın ardında uzattğım aboneliktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckk -- 25 Kasım 2015; 14:29:05 >

Orijinalden alıntı: ckk

quote:

Orijinalden alıntı: eto83

75gb aknli net ile mega paket 48tl el sıkıştık iyimi

Eski abonesiniz galiba. Siz mi aradınız onlar mı aradılar?

Sinema-Dizi + 16 Mb 75gb akn net temmuzda yenilendi 54 tl. 24 ayın ardında uzattğım aboneliktir.

ETO üyelik no verir misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kipırs Çipırs -- 25 Kasım 2015; 15:37:00 >
  • sinema dizi belgesel... taahhüt olmadan 19,75 tl teklif verdiler... 3 ay da mega paket hediye edelim dediler. Kendime sınır koymuştum mega pakete 19tlden fazla vermeyeceğim diye. Daha aşağı inmedikleri için iptal ettiriyorum.
  • ya bu d smart ta çalışanların hepsimi mal arkadaş..bana 17 tlteklif ediyolar yok diyom bi başkası arıyo 37 tl diyo..deli ederler adamı bunlar..en son dün ağzımı bozdum kıza sık... çektim...3 kez geri aradılar açmaım adileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupervisor -- 27 Kasım 2015; 8:50:49 >
  • aile paketi yanına 12 ay mega paket verelim 15 lira dediler... ok dedim. sanırım püf nokta şu; iptal başvurusu yapın telefondan-hemen bi yere aktarıyorlar o bi teklif veriyor-kabul etmeyin ya da uygunsa edin; bu aşamadan sonra iptal faksı çekince tekrar arıyorlar-neden iptal ettirmek istediğini soruyorlar-fiyat nedeniyle diyorsun-15e düşürüyorlar. sanırım çalışma prensibi bu...

TV+ ım oldugundan dolayı ıptal ettırdım
    mega paketı bır yıllık 15,90 a teklıf ettıler.
    Dell G5S Ryzen 7 / 64 gb / 2 TB / RX5600m
    Lenovo Carbon X1 Gen.8
  • Gecen ay 93 tl'lik taahhudum sona erdi. Mega paket + 8mbit 50gb akk internet icin 50 tl. yalin internet bedeli icin 10 tl ye anlastik. 12 ay taahhut.

Orijinalden alıntı: orthomike

aile paketi yanına 12 ay mega paket verelim 15 lira dediler... ok dedim. sanırım püf nokta şu; iptal başvurusu yapın telefondan-hemen bi yere aktarıyorlar o bi teklif veriyor-kabul etmeyin ya da uygunsa edin; bu aşamadan sonra iptal faksı çekince tekrar arıyorlar-neden iptal ettirmek istediğini soruyorlar-fiyat nedeniyle diyorsun-15e düşürüyorlar. sanırım çalışma prensibi bu...

calisma prensipleri aynen bu tebrikler

Orijinalden alıntı: jamie35

Gecen ay 93 tl'lik taahhudum sona erdi. Mega paket + 8mbit 50gb akk internet icin 50 tl. yalin internet bedeli icin 10 tl ye anlastik. 12 ay taahhut.

Yalın adsl yi 43 tl den alıyorum geçen yıl kampanyadan modül almıştım ikisininde süresi dolmak üzere bugün aradılar ful paket + internet için 56 TL teklif ettiler yalın adsl için ekstra 10 tl 66 TL oluyor pahalı kabul etmiyorum dedim tamam dedi kapattı.

Orijinalden alıntı: ykmzrecep

D smart Mega paket + 16 Mbit 100 gb kotalı yalın internet 53 tl aldım bir yıl taahhüt

yalın adsl ücreti 53 Tl nin içerisinde mi yoksa ek 10 Tl mi ödeyeceksiniz. Birde nasıl aldınız bu fiyatı bana 56+ 10 (yalın adsl ücreti) 66 Tl fiyat verdiler.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.