Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (185. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
9.061
Cevap
104
Favori
520.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 yıldır HD+ abonesiyim. 2 yıldır mega pakete 28₺ ödüyorum. Ayın 24ünde taahhüt bitiyor. Dün adres değişikliği için canlı destekle konuşurken henüz aranmadığımı yazmıştım.

Bugün aradılar, "liste fiyatı 76₺ ancak sizin için 33 ₺" dediler. :) Geçen yıl taahhütü Formula 1'in devam edeceğini söyledikleri için verdiğimi, şu anda F1'in de kalmadığını ve bu fiyatın yüksek olduğunu söyledim. "Ama futbol bikbik" dedi, ilgilenmediğimi söyledim. "O zaman kaydınızı kapatıyorum" dedi, tamam dedim.

Hd+ için mega paket veya sinema-dizi paketi için kaç liraya tamam demeliyim sizce? Tabi ararlarsa..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okircali O kullanıcısına yanıt
    En fazla 20 ver.gerisi değmez.internetle bile alsan 55 60 lira.sanki tek tv ye o kadar para ödeyen var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ful hd paket 21 tl aylik
    5. Yılım

• Full paket 15 tl. Daha fazla verilmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    HD+ yani kaydedicili cihaz olsa bile mi max.20TL diyorsunuz?

Ben de 2850'ye mesaj atsam diyorum. Başka önerisi olan var mı?
  • Pace marka hd cihazım var. yayınları 2 ay önce kapatmıştım. mesaj attım. aradılar.
    15 tl ye 12 ay taahhüt ile mega paket teklif ettiler. kabul ettim.
  • 16mbit 50gb AKK + Tüm kanallar açık (yetişkin kanalları dahil) + blu üyeliği toplam 48 TL

modem yok kendi modemimi kullanıyorum hd cihazım vardı verdim d-fix aldım yerine. şuan gayet memnunum. tüm kanallar açık. 17.11.2015 te taahhüt yeniledim (12ay).
  • Vay arkadaş ya
    Bana da bu ay 83 geldi
    Aradım artık..

Kayıt oluşturdular, arayacaklarmış.

Olmazsa iptal edecem..

Şu an tek güzel yani akk çok ciddi uygulamıyor bu smartta. Onun dışında zaten çekici değil bide dünyanın parası..
  • 2850 ye 3 sefer mesaj attım dönmediler 28 tl den bayisinden yenilettim mega paket+spor+yetişkin..
    15 tl ye alan arkadaşlara helal olsun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korfare

16mbit 50gb AKK + Tüm kanallar açık (yetişkin kanalları dahil) + blu üyeliği toplam 48 TL

modem yok kendi modemimi kullanıyorum hd cihazım vardı verdim d-fix aldım yerine. şuan gayet memnunum. tüm kanallar açık. 17.11.2015 te taahhüt yeniledim (12ay).

sd cihaz vardı hd değişim istedim aynı paketi hatta bende 8mb var 68 e 1 yıl taahhüt etttik şerefsiz bunlar ya o kadar indirim yap dedim düşmediler ayrıca 16 mb istedim değişimde olmaz dediler falan filan ...

sen yeni üyemisin eski üyemi iyi fiyat anlaşmışsın arada 20 tl fark var ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro34

quote:

16mbit 50gb AKK + Tüm kanallar açık (yetişkin kanalları dahil) + blu üyeliği toplam 48 TL

sd cihaz vardı hd değişim istedim aynı paketi hatta bende 8mb var 68 e 1 yıl taahhüt etttik şerefsiz bunlar ya o kadar indirim yap dedim düşmediler ayrıca 16 mb istedim değişimde olmaz dediler falan filan ...

3 seneyi geçti d-smart kullanıyorum. geçen sene ttnete geçecektim iptal için aradım. Başka bir bölüme aktardılar 16mbit+aile(hd) paketine ek spor kanallarını verdiler 48TL ye. kabul ettim. bu sene 10. ayın sonunda taahhüt bitti. yenilemedim biraz bekledim. bu arada diğer servis sağlayıcılarla görüştüm sonra d-smarttan arandım. 48TL ye 16bit ve aile hd verelim dediler. Kabul etmedim. Sonra sinema kanallarını verdiler. 48TL olunca kabul ettim. Müşteri hizmetlerini aradım ttnete geçcem ben falan dedim iptal edin taahhüt bozduğum için nekadar fatura gelcek falan dedim. yine başka bölüme aktardılar :D spor kanalları yetişkin kanallarını blu üyeliğini kısacası herşeyi açtılar paket aile hd görünüyor ama 12 ay boyunca tüm herşey açık. diğer paketler hediye görünüyor. Birde uydu alıcısı çok takılıyor dedim TVmin özellerini kullanamıyorum ayrıca falan dedim dedim. D-fix istiyorum dedim. Bide onun yönlendirmesini yaptılar. Cihazı verdim d-fixi aldım. şimdi canavar gibi :) azcık çirkeflik yaptım ama bende ilk üye olduğumda 75 ödüyordum her ay :D bilmem etkisi olurmu ama aboneliğim hep otomatik ödemede hiç aksamadı. 4. senenin içindeyim.
  • s.volkan kullanıcısına yanıt
    aynen öyle akk bendede uygulanmıyor yazın 735GB download yaptım tek ben kullanıyorum :D 5650modeme takıyorum harddiski paso torrent :D
  • quote:

quote:

quote:

3 seneyi geçti d-smart kullanıyorum. geçen sene ttnete geçecektim iptal için aradım. Başka bir bölüme aktardılar 16mbit+aile(hd) paketine ek spor kanallarını verdiler 48TL ye. kabul ettim. bu sene 10. ayın sonunda taahhüt bitti. yenilemedim biraz bekledim. bu arada diğer servis sağlayıcılarla görüştüm sonra d-smarttan arandım. 48TL ye 16bit ve aile hd verelim dediler. Kabul etmedim. Sonra sinema kanallarını verdiler. 48TL olunca kabul ettim. Müşteri hizmetlerini aradım ttnete geçcem ben falan dedim iptal edin taahhüt bozduğum için nekadar fatura gelcek falan dedim. yine başka bölüme aktardılar :D spor kanalları yetişkin kanallarını blu üyeliğini kısacası herşeyi açtılar paket aile hd görünüyor ama 12 ay boyunca tüm herşey açık. diğer paketler hediye görünüyor. Birde uydu alıcısı çok takılıyor dedim TVmin özellerini kullanamıyorum ayrıca falan dedim dedim. D-fix istiyorum dedim. Bide onun yönlendirmesini yaptılar. Cihazı verdim d-fixi aldım. şimdi canavar gibi :) azcık çirkeflik yaptım ama bende ilk üye olduğumda 75 ödüyordum her ay :D bilmem etkisi olurmu ama aboneliğim hep otomatik ödemede hiç aksamadı. 4. senenin içindeyim.

geçen sene bende çirkeflik yapıp yarı fiyatına kullanmıştım neti ama bu sene unuttum nedense yeni tv almanın heyecanından olsa gerek..acaba tekrar iptal blöfü yapsam yerler mi acaba elimizdekinden de olmayak sonunda
  • quote:

quote:

quote:

quote:

geçen sene bende çirkeflik yapıp yarı fiyatına kullanmıştım neti ama bu sene unuttum nedense yeni tv almanın heyecanından olsa gerek..acaba tekrar iptal blöfü yapsam yerler mi acaba elimizdekinden de olmayak sonunda

sizin fiyat fazla arayın görüşün derim. Yeni abonelere kampanya yapıyorlar cayma bedeline kadar ödeyelim diyorlar ama eski abonelere bişey yok. Asıl ellerindeki aboneleri tutmaları lazım. Şuan çok memnunum. Birde fiber olsa oturduğum yerde tadından yenmicek :D
  • arkadaşlar dsmart modül aile paketi peşin ödemeli üyelik sürem doldu. Belgesel yayınları, smartçocuk vs yayınları artık açmaz oldu. Ama star hd ve kanald hd yayını izliyorum. Bu şekilde devam eden var mı? normal midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zupervisor

arkadaşlar dsmart modül aile paketi peşin ödemeli üyelik sürem doldu. Belgesel yayınları, smartçocuk vs yayınları artık açmaz oldu. Ama star hd ve kanald hd yayını izliyorum. Bu şekilde devam eden var mı? normal midir?

Star HD Kanal HD Turksatta zaten ücretsiz artık. Siz artık Turksat uydu yayınlarını izliyorsunuz beleş olanları :)
    Abone olursanız Dsmarta ait kanallar açılır.

Abone olacaksanız IZLE yazıp 2850'ye sms atın. Size fiyat teklifi verirler. 15-17 tl civarı teklif alırsanız kabul edin. Fazla söylerlerse kabul etmeyin sonra ararlar düşük fiyattan.

Ayrıca bu sefer aile değil en azından sinema-dizi-belgesel açık olsun deyin. 15 tl fiyata olur deyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 20 Kasım 2015; 15:52:08 >
  • Mesaj attin aradilar..15 tlye yetiskin haric hepsini kullanmak icin aradim mesaj attim dedim..sen pesin 2 yillik aile paketi almissin..12 ay aylik odemeyle mega paket 19 tl ay...olur dedi tamam dedim...bilginize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam abone numarası verir misin

• 8 gb 50 akk süper hd paket kullanıyorum erotik hariç hepsi açık= 50 TL arıyorlar 1 haftadır 4 aralık'ta bitiyor 55 TL yapalım diye hayır dedim,

İnternetim 8 den yukarısını zaten kaldırmıyor, sizce ne yaptırmalı ne için direnmeliyim?

• az önce müşteri hizmetleri denen salaklarla 3 kez görüştüm adamı çıldırtır bunlar...modulu devretmek istediğimi söyledim bi başkasına olmaz dediler devir yok iade edeceksiniz diyolar.bende okkalı hasssikkk..... çektim..parasını ödemişim almışım sana ne diye verekmişim..zaten üyeliğim sona ermiş uygun fiyat ta verilmemiş..kapatmışım modül üyeliğini..neyin kafasını yaşıyosun lan sen aydın doğan...al sana 5 parmak arası gördünmü ışığı..
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.