Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (157. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.699.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oxray
    quote:

Orjinalden alıntı: yalnızefem
    arkadaşlar 2004 albeama göre sis farı takımı aldım. bunun tamponu nasıl kesilir. fara göre bilgisi olan varmı, sanayide sordum ustalar yamuk olur gibisinden yanaşmadı, kendimmi tamponu işaretleyip kestirsem, yardım olabilecek biri var mı? sisler bagajda öyle gezdiriyorum..... herkese selamlar.....FETHİYE'li Fatih

Birde burayabak. Belki aradığın budur.

oxray Baktım da üstad onu birde boyatmak lazım değil mi? Bende sis farı takmak istiyordum ama. Sadece sis alsak - takılsa olmayacak mı dersiniz? Ne bileyim hadiseyi de tam anlamadım galiba. Komple tampon mu yapçaz şimdi? Yok öyle değil dimi?
    edit=Yeni yazmadan ekleyeyim şuraya. Bizim playerlara tek bass takılırmı? Harici bişey, bagaja olacak ama. Kendinden amfisi olan küçük bişi mesela. Öyle devyarasa makina istemem zaten. 200-250watt yeter-fazlası bozar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeiffer -- 14 Nisan 2009; 13:11:10 >

• Albea Üretim Bandından 2 resim.Tofaş-Bursa
    Daha fazla resim olsa hatta üretim videosu falan süper olurduAma bulabildiklerim bunlar elinde başka video resim olan varsa paylaşsın.
     dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br251 -- 14 Nisan 2009; 15:35:38 >

• Arkadaşlar lastik ebatları kaç arabanın 185 mi 175 mi 185 i görünüyor ama katalogta tamamlayıcı paketle olabilir.

2005 model yeni kasa 1.2 16V aracımı dün sattım. (lpg'li) 84.000 km'de idi. Artık aranızdan ayrılıyorum, kendime parasına göre lüks bir araba almaya karar verdim. Gördüğüm ve beğendiğim Hyundai ERA Dizel var ve sanıyorum kararımıda verdim arabada lüks ve görüntü denen bir cekici unsur var,

Elveda Albea, merhaba ERA :))

kullanayım biraz sizede tavsiyelerimi yazarım.

• quote:

Orjinalden alıntı: volkan_efe
    Arkadaşlar merhaba,
    2005 model yeni kasa 1.2 16V aracımı dün sattım. (lpg'li) 84.000 km'de idi. Artık aranızdan ayrılıyorum, kendime parasına göre lüks bir araba almaya karar verdim. Gördüğüm ve beğendiğim Hyundai ERA Dizel var ve sanıyorum kararımıda verdim arabada lüks ve görüntü denen bir cekici unsur var,

Lüx , çekicilik, Era???? . Allah gönlüne göre versin, tekerleğin düz bassın ne diyeyim. Hayırlısı artık...

• lüks denince ben de BMW mercedes vs sandıydım...era???? sıfır era almaya yetecek imkanım varken ozellikle albea 1.2 16v lpg aldıydım..iıiki de almışım..
  • puahahah ulan nası güleceğimi şaşırdım ya.daha ne istediğini bilmiyorsun sen.albeayı satıyon ben de segment değiştirdi sandım ala ala aslı faslı era alacakmış.bari konuşma da cehaletini belli etme be adam.ha bu arada bana sorarsan aynı paraya daha lüks linea dizel var.bilgin olsun diye söylüyorum.

Ssangyong XLV 1.6 AT Diesel LACİ
  • era dizel daha fazla paran varsa albea era arasındaki seçimde belirleyici olabilir ama ben ikisi de aynı segment aracı....fiyatları 20000 li fiyatlarda...daha lüks deyince tabi benim de aklıma passat avensis accord felan geldi....

eranın dizeli de iyi orası kesin...240 tork 110 bg..

2012 Civic Sedan Fb7 Elegance
    SİGARA DÜŞMANI
    ÇEVRECİ

• quote:

Orjinalden alıntı: şoför

Arkadaşlar lastik ebatları kaç arabanın 185 mi 175 mi 185 i görünüyor ama katalogta tamamlayıcı paketle olabilir.

175/70 R14 veriyorlar genelde.Ama alaşım jant opsiyonu satın alınırsa 185/65 R14 lastik takıyorlar.(en azından ben öyle biliyorum.)

Arkadaşlar merhaba,

Hayırlı Olsun.Aracı kaça sattın?Era sıfır mı Alacaksın? Diğer arkadaşları bilmiyorumda benim fikrimce Albea,Clio ve Era arasında öyle abartılacak derecede çok fark yok.Tabiki hepsinin kendine göre bir sürüş karakteri.........vb. var.Albeadan sonra Eranın bagajı sana çok küçük gelebilir..........vb.Tabi bu tercih meselesi inşallah senin için hayırlısı olur.

Bence Albeadan sonra en azından Linea ve onun sınıfı araçlara geçmek lazım.

• quote:

Arkadaşlar merhaba,

arkadaşı acımasızca eleştirmemek gerekiyor arkadaşlar kendisine gore doğru olanı yapmış era bana görede diri görünüş bakımından era daha güzel duruyor ama konu yakış ve bagaj hacmi olnca albea hepsınden ıyı sonuçta hepsi aynı sınıf araç.

• albea kesinlikle ve kesinlikle era dan daha sorunsuz ve yedekleri daha ucuz bir araçtır....
  • quote:

Orjinalden alıntı: scoupeman

albea kesinlikle ve kesinlikle era dan daha sorunsuz ve yedekleri daha ucuz bir araçtır....

• merhaba arkdaşlar bende aranıza yeni katıldım bizde albea premio 1.4 aldık rengi kristal mavisi ama biz martın 23 ünde sipariş vermiştik anca geliyo hayırlısı olsun size bi sorum olacak bu lastiklerde 175 liklerde yol tutuşu fazla iyi değilmiş doğrumu ??
  • Sen lüks bir araçmı aldıgınımı düşünüyorsun?Senin lüks dedigin araç 100 km hızdan sonra hertafından ses alan,yedek parçası albeadan daha pahalı olan,bagajı daha küçük olan araç senin için lüks ise birşey diyemiyorum.Kardeş bence senin paran cok.Aracı aldıktan bir sene sonra ben nerde hata yaptım diye kendi kendine soracaksın.Biz lüks arabaya binemiyoruz.Biz ancak ALBEA YA Binebiliyoruz degilmi ARKADAŞLARR.....
    O Bir CengaveR
    AlbeA, AlbeA, AlbeyAAAAAAA
    alimete
  • arkadaşım hayırlı olsun araban allah kaza bela vermesin..
    175 lik lastiklerle aracın limitlerini fazla zorlamazsan problem olmuyor, ayrıca 185lik lastikler daha iyi yol tutuyor olabilir ancak bunlar da daha fazla yol sesi demek.. bence albea iyi yol tutan bir araba takdir edersin ki bu konu sadece tekerleklerle alakalı değil aracın ağırlığı, süspansyon sistemi vs..

quote:

Orjinalden alıntı: dark_lord_44

merhaba arkdaşlar bende aranıza yeni katıldım bizde albea premio 1.4 aldık rengi kristal mavisi ama biz martın 23 ünde sipariş vermiştik anca geliyo hayırlısı olsun size bi sorum olacak bu lastiklerde 175 liklerde yol tutuşu fazla iyi değilmiş doğrumu ??

Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun.Aracı kaça sattığını öğrenebilir miyim?İkinci el Albea arayan biri olarak bana fikir verecektir.

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.