Egea Gündüz Ledi Sorunu (2020 Sedan Urban Plus)
Selamlar,
2020 Egea Sedan Urban Plus aracım var, 2-3 hafta önce sabah aracı çalıştırdım, 5 km kadar gidip park için yanaştığımda aracın gündüz ledinin pır pır yaptığını gördüm (biten floresan gibi) aracı kapatıp ofise çıktım, akşam indim aracı çalıştırdım yanmadığını gördüm, eve geldim park edince bir kontrol edeyim dedim, aracı kapatıp açınca flash gibi bir ışık çıktığını fark ettim bir defa, sonra içeriden tabletten menüye girip menüden gündüz ledini kapatıp açtım... sonuç o gün bugündür yanmıyorlar :)
Normal farlar, Sis lambaları aktif, virajlarda yanıyor vs...
Gündüz ledi ile ilgili daha önce sorun yaşayan varmıdır ? yada önerisi, youtube yada forum da bir konu gören varsa beni yönlendirirse çok sevinirim.
Sağlıklı günler.
Kart Anahtar Tamir ve Değişimi Hk. Yardım
Arkadaşlar merhaba,
2016 model Renault Fluence touch plus aracım var, kart anahtarlı (key less li olan yuvasına takmadan da aracın çalıştırılabildiği)
6 ay kadar oldu alalı, yedek anahtarını ilk aldığım gün kontrol etmiştim çalışıyordu, anahtarlığa astım orda duruyordu... 6 ay hiç kullanmak gerekmedi, Pazar yedek anahtar lazım oldu, aracın başında tuşlara tepki vermeyince hemen pilinin bittiğini düşünerek pilini değiştirdim, çalıştı, o gün sorun olmadan kullandık , bugün sabah tekrar kullanmak için yanıma aldım bir baktım ki yine tuşlara tepki yok... Pil yine bitmiş...
Sanıyorum bir arızası var pil hızlıca boşalıyor... Sorun sizce ne olabilir? tecrübelerinize ihtiyacım var,
İstanbul Anadolu yakasındayım, Kart tamiri yada sorunu neyse tecrübeli bir yer varmıdır bildiğiniz?
İlgi ve fikirlerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar,
Motorsiklet kullanırken yaşadığımız sorunları birçok sayfa yerine tek bir sayfada yazalım girip baksınlar diye düşündüm, bir sorun için konu açsam cevap bulduğumda yok olup gidecek, buraya herkes yazarsa tek konuda birçok sorun ve arıza marka ve model bağımsız toplanır diye düşündüm...
Ya tutarsa
Arkadaşlar merhaba,
yaklaşık 10 yıldır kullandığım Asus K50I modeli laptop um var. yıllar içinde ramlerini artırdım (4 gb ram var) harddiskini SDD olarak değiştirdim, gayet işimi gören ve iş amaçlı kullandığım bir cihaz... (win 7 ve office 2010 kullanıyorum)
Yaklaşık 3 gündür açıldığında fan yüksek hızla çalışmaya başlıyor ve bu ses olarak da dikkat çekiyor, laptop da bileğimi koyduğum alanın tam altında fan, daha 3-4 ay önce açıp tozunu almıştım yani toz problemi olduğunu sanmıyorum.
Ses çok rahatsız edince bir 15-20 dk sonra dayanamayıp bileğimi koyduğum laptop'un mouse alanının olduğu yerin hemen yanına birkaç defa vurunca ses kesiliyor, bazen uzun süre kesiliyor bazen 1 dk sonra tekrar başlıyor...
Yazdıklarımdan anlayacağınız gibi bilgisayar terimlerinden çok anlamam, yazılımdan hiç anlamam pek bulaşmak istemem :) sök tak olayını severim :)
Bu yüksek hızla fan çalışması mutlaka birşeylerin değiştiği yada birşeylerin bozulacağı anlamına geliyor diye düşünerek buradan fikir ve tecrübelerinizi almak istedim.
Sağlıklı günler.
Arora Cappucino 50cc ve 125 cc Kullanıcıları
|
|
İstanbul Anadolu Yakası Servis Önerisi
|
SYM JET 14 125 İ Almayı düşünüyorum
|
DOLAR Düştü, NE OLACAK BU MOTORLARIN FİYATI ?
|
Honda PCX 150 Görüşleri ve Fiyatları
|
Geçmişini unutan toplumlar yok olmaya mahkumdur... |
Son Giriş: 22 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.530
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 122.846 (Bu ay: 1.856)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 190 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası