CDPR yok yere kredisini harcıyor. |
Cyberpunk 2077 Yine Ertelendi (5. sayfa)
-
-
Birşey çok abartılır çok üstüne gidilirse böyle olur işte
Oyunu alanlar ve dört gözle bekleyenler akışına bırakın..
-
Eeee öve öve yere göğe sığdıramadık firmayı bunlar da yılan hikayesine döndürdü oyunu. ben pre order ı iptal ediyorum mesele 20 gün değil verilen sözlerin tutulmaması. 3 seferdir erteleme yok kesin çıkıyor diyip 3 kere ertelediler. Oyun 3 kere gold sürüme geçti ya yalan söylüyorlar ya da salak yerine koyuyorlar bizi bir oyunun 3 kere üst üste gold sürüme geçtiği nerde görülmüş? Tepkimi koyarak pre order ı iptal ediyorum çıkınca torrnent yükler, içeriklerle hatalarını telafi ederlerse yine alırım. Tüketici biziz ve güç bizim elimizde unutmayalım. Ayrıca birileri CDPR e Duke Nukem: Forever ın neden rezil bir oyun olarak çıktığını hatırlatsın :)
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
quote:
Orjinalden alıntı: Alkolog
Ben iptal ettim on siparisi. Bekleyenlere mutluluklar.
etinde 250tllik oyun 500 600 tl olursa alabilcekmisin alt üstü 21 günlük erteleme zaten o gün bir çok oyun çıkıyor o oyunları dene bitirirsin belki cyber çıkınca ona başlarsın aylarca bekleyip 20 günlük için anma ağlıyorsunuz ya -
Watch Dogs kokusu alıyorum ama neyse... -
quote:
Orijinalden alıntı: gamer-x
Sırf xbox series s te optimize edebilmek için ertelediler canim oyunu ah ulan mickkrosoft sen yokmusun :)İmkansız. Series S/X ve PS5 update 2021 de alacak. Bu oyun PC deki yeni ekran kartları RTX ler için iyice optimize edilmesi için ertelendiğini düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GTA 5 PC sürümü ertelemesi geldi aklıma. Aslında oyunu hiç geliştirmediler. Çıkış günü jpeg indireceksiniz
-
sıkıntı yok bekleriz bir CDPR daha da yok piyasada....
haklısın yanlış okumuşum, sildim.
-
Oyunlarına güvenmiyorlar belli. Sürekli farklı oyunlarla yakın tarihlerde çıkış yapacağı zamanlar hep erteleme aldı. Tlou 2 ile yakın tarihteyken şimdi de Cod, Wd ve Ass Creed'den çekindi ultra mega balon oyun. Neyse, Aralıkta oyun yok Siberserseri. Rahat rahat şovunu yaparsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 27 Ekim 2020; 23:30:25 >
Abi oyun hazır olunca çıkacak deyip de neden sürekli erteliyorsunuz? En baştan tarih vermeseydiniz o zaman. Potansiyel müşteri kaybediyorsunuz sürekli.
Cyberpunk'ın fizikleri mobil oyun gibi duruyor. Oyun motorunu değiştirme kararı alırlarsa şaşırmam
Ps5 ile alakalı olduğunu tahmin ediyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Salla kazan valla. Bu kadar ilgi varken ön sipariş veren insan varken bekletilmesi çok saçma. Adamlar GTA 5'i bilgisayara 2 sene sonra getirdi, bir şey oldu mu? Yoo, deli gibi sattı oyun. Nolacak bilgisayara 1 ay önce çıksa. Alacağımdan değil, sinir edici olduğundan diyorum. 250 lira da az ama çok napalım :(
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny SilverhandBu oyun 16 nisandan beri erteleniyor. Ben dahil herkes bıktı bu erteleme muhabbetleri yüzünden. Çıktığı gün deli gibi olumsuz yağmuruna tutulacaklar.
Malum salgın var,anlayışlı olmak lazım.
-
Yorumlar fazla sert olmuş. Sanki 6 ay ertelendi. Açık dünya oyunları yapmak zor iş ve oyuncuların beklentileri çok yüksek. 3 hafta daha beklemek sıkıntı değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 28 Ekim 2020; 0:53:19 > -
Alabilirim evet, keyfim boyle istedi iptal ettim.quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiriquote:
Orjinalden alıntı: Alkolog
Ben iptal ettim on siparisi. Bekleyenlere mutluluklar.
etinde 250tllik oyun 500 600 tl olursa alabilcekmisin alt üstü 21 günlük erteleme zaten o gün bir çok oyun çıkıyor o oyunları dene bitirirsin belki cyber çıkınca ona başlarsın aylarca bekleyip 20 günlük için anma ağlıyorsunuz ya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yapma hocam Allah aşkına ya Tlou 2 neyse de şu yazdığın kopyala yapıştır olup her sene yenisi çıkan boktan Ubisoft veya Cod oyunlarından mı çekinecek bu oyun . Prestij sahibi olmayan tek derdi para kaldırmak olan Ubisoft gibi firmalarla karıştırmayın bence. Bunun arkasında elbette başka nedenler vardır. İyi olmadı erteleme ama geç olsun güç olmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 28 Ekim 2020; 1:24:49 >
Artik aralikta da cikacagina inanmiyorum
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HimurajutsuNerden alınıtı bu gif hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X