R

Yüzbaşı
28 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 104 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir üzerinde emek ederek çalıştığım oyuncu sosyal ağı Gamerids.com ' u aktif ettim..Bugüne kadar sık sık oynadığım oyunları bir listeye eklemek, oyuncu günlüğümü oluşturmak istedim fakat internette bu işi doğru düzgün yapan bir platform göremedim.Yazılımla da ayrıca hobi olarak ilgilendiğim için kolları sıvadım ve 6 ay üzerinde çalıştım. www.gamerids.com/rcpyksl bu adresten benim oyuncu günlüğümü , sevdiğim oyunları görebilirsiniz hatta şuan oynadığım oyunları da görebilirsiniz.

Oyun oynayan arkadaşların sitemi inceleyip kendi oyun listelerini oluşturmasını ve bu yazının altına kendi gamerids profillerini bırakmalarını çok isterim böylelikle forum içinde kimlerin neler oynadığını görebilir takip edebiliriz.Aynı zamanda bu liste oluşturma ve siteyi kullanma ile ilgili görüşlerinizi / varsa karşılaştığınız hataları bana bildirirseniz ayrıca çok sevineceğim.
Merhaba Arkadaşlar,

Evimde Pioneer vsx-930 avr ile Harman kardon hkts 16 5.1 hoparlör setini kullanıyorum.Hem playstation oyunlarının 7.1 ses vermesi hemde 7.1 destekli blu ray filmler için sistemimi 5.1 den 7.1 e çıkartmak istiyorum.Arka surround lar için ne almamı önerirsiniz mevcut sistemlede uyuşacak birşey mi olmalı yoksa özel surround hoparlörler var mı onlardan mı almalı ? Aşağıdaki linkteki hkts 4 bq bunun için uygun mudur ? RX FX hoparlör gibi şeyler gördüm bunlar nedir ? Bir de 7.1 deki arka 2 hop. öndeki 2 nin yansımasını mı veriyor amacı bu mudur bir yerde öyle yazıyordu ? Tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler,

https://www.amazon.de/Harman-Kardon-HKS-4BQ-Lautsprechersystem-Erg%C3%A4nzungslautsprecher/dp/B004HHOO2C/ref=pd_bxgy_23_img_2?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=VJ1FYA8VAVKJXTPPAGY7
Arkadaş duvardan yansıtmalı atmos hoparlörleri yada tavana monte modelleri deneyimleyen oldu mu ? Duvara monte edilenleri çok daha iyi midir yoksa yansıtma ile de iyi verim alınabilir mi ? Daha önce atmos deneyimi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Pioneer vsx 930 um ve hkts 16 ım var. 2 kanal hakkım var :D arka surround için değil de atmos için kullanmak istiyorum.
https://www.donanimhaber.com/dolby-atmos-nedir-ne-ise-yarar--155320
Daha dün -20 ininde üstüne çıkıyordu en fazla ne kadar çıktığını bilmiyorum çünkü bir yerden sonra dinleme şansım olmuyordu fakat bugün farkettim ki en fazla -20 oluyor ve üstüne çıkmıyor.Hem tv(arc-hdmi) de hem optik te hem coaxial girişte -20 oluyor üstüne çıkmıyor.Ayarları kurcaladım ama bulamadım acaba neresi bozdum cihazın daha önce başına gelen var mı ? Bir çocuk kilidi gibi birşey mi var acaba sesi çok açamayım falan diye ? Bilenlerden biri yardımcı olursa çok sevinirim.
Arkadaşlar 2.500 tl bütçeyle bir sinema sistemi kurmak istiyorum.Bu konudan anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevineceğim.

Öncelikle aklımdan bu model geçiyor.
http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-av/audio-video/home-entertainment-system/HT-J7750W/TK

Ama biraz araştırınca bazı arkadaşlar bu tarz hazır sistemlere oyuncak falan diyor.Benimde açıkçası bluray player a ihtiyacım yok çünkü hem playstation 4 var hemde genelde izleyeceklerimi tvnin içindeki netflix uygulamasından stream ederek izleyeceğim bu yüzden cd ile pek işim olmayacak.Sadece netflix ve playstation oynayacağımı düşünürsek nasıl bir ses sistemi önerirsiniz ? Bu fiyat aralığında bir toplama yaparak yardımcı olur musunuz çünkü modellere baka baka kafayı yiyeceğim kendi başıma da avr bulup birşeyler toplamaya çalışmak istemiyorum.Sadece gerçekçi bir sinema keyfi olsun oyunlardan aldığım tadı yukarı çıkartayım istiyorum.

Mevcutta 2 kanallı bir sound bar kullanıyorum sub wooferı olan aslında çok memnunum ama arkamdan gelmesi gereken seslerin arkamdan gelmesini istiyorum bu yüzden böyle bir işe kalkıştım.
Merhaba arkadaşlar,

PS4 te bir arkadaşımla kardeşlik yapıyoruz.Oyunları onun hesabından alıyoruz.Onun hesabı bende ana hesap kendiside ikincil hesap olarak kendi hesabına bağlanıp oynuyor.Buraya kadar bir problem yok...Sormak istediğim şey şu , biz onun hesabına bir dlc satın alırsak yada bir Season pass satın alırsak bende bu season passten ve dlc den faydalanabiliyor muyum ? Yoksa sadece kendisi mi faydalanabilir ? Birde ilk gün bonusları var.Mesela GTA 5 satın aldık.İlk gün bonusu olarak gelecek 1 milyon dolar hem ona hem bana mı gelir yoksa sadece ona mı gelir ?

Bilgisi olan biri lütfen yanıtlasın araştırdım forumda bulamadım.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 746
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.146 (Bu ay: 118)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 636 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.