Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (928. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.015
Cevap
199
Favori
1.088.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 926927928929930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunun mantığı ne ki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Eğer ana oyunu bitirip dlcye geçerseniz final öncesine attığı kısımdaki görev günlükte gözükür adı noctune ile başlar
    Yeni oyun seçip dlc ile oyuna başlarsanız voodo oğlanları görevinden sonrasında başlayacağı için takemura ile konuş görevi günlükte gözükür
    Phantom liberty görevlerine günlükte bakarken görevin hemen altında phantom liberty yazar
    Bu şekilde ayırt edebilirsiniz hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi DLC yapmislar.2 sonu gördüm.Hala etkisi deyim.Diger sonları da yapacağım.Hikaye ana oyunun hikayesinden kat kat daha iyi.

• Yani bunu yapmalarındaki amaç ne onu çözemedim :D dlc'den başlıyorsak sadece dlc görevleri olsun isterdim. Harita karman çorman oldu iyice.

Bir de ben bir dlc görevinde ilerlemek istiyorum ama beni kendi kafasına göre ana hikaye görevini yapmaya zorluyor. Tekrar görevlerden o görevi devam ettirmek için vakit kaybediyorum. Biraz saçma olmuş.

Ana hikaye görevlerine hiç bakmanıza gerek yok ben dogtowndan çıktığımı hatırlamıyorum
    Sadece sonlara doğru bol bol çıkıyoruz onunda ana görevlerle ilgisi yok
    Günlükte iki tür sarı ünlem var biri dolgun ana görevler diğeri sadece çevresi ve ünlem işareti sarı renk olan yan görevler
    Bunlarin phantom liberty etiketli olanlarından devam ederseniz ana oyuna bulaşmadan bitirirsiniz :)
    Adamlar oyuncunun kafası karışması diye günlükte bu etiketi koymuş :)
    Zaten dlcde ana görevleri başlattığınız zaman günlüğü açmaya bile gerek yok biri bitiyor diğeri otomatik başlıyor
    Zaman su gibi akıp gidiyor dlcde nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile

• benim amd ekran kartıyla aynı şeyi söyleyemem ama neyse :D oyunu oynadıktan 1 saat sonra istemsizce kapatasım geliyor. bikaç sorunu var canımı sıkan, çözüm üretemedim kaldı öyle.

Bende de amd ekran kartı var ne gibi sorun yada sorunlar yaşıyorsunuz hocam
    Çözüm her zaman vardır :)

• pm attım hocam konu kirlenmesin simdi

• Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

• Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 20 Ekim 2023; 17:38:52 >

• Bütün görevleri bitirmek gibi bir takıntım var. Haritada 150 den fazla NCPD görevi var el insaf ya. Yap yap bitmiyor bunun bir kolayı yok mu acaba?

• Beyler bu yetenekleri buildleri falan neye göre yapıyorsunuz site falan var mı yoksa kafanıza göre mi yapıyorsunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mdiler27 kullanıcısına yanıt
    Ne yapmak istediğine bağlı
    Netrunner samuray sniper pistol knife monowire bir sürü build var

• mdiler27 kullanıcısına yanıt

Yetenek ağacını incele, kazanımları dikkatlice oku, ne tarz dövüşmek istiyorsan ona göre seçim yap

Silahlarıda ona göre geliştir, mesela gizli ilerliyeceksen, susturucu takılan ve fırlatılan silahlara önem göster...

Sandeviaran, ayıboğan falan seçersen ona göre hack gelişemessin, hem hack hem zaman yavaşlatma istersen kerzinkov cyberdeck i kullan mesela, bunun gibi ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arakdaslar pardon sorulduysa,

skyclouda cikiyorum bardaki kadini bulmaya, neyse doll ile konusuyorum yukari vipdeki adami buluyorum , sonra ofisine girince adam ates ediyor, yumrukla olduruyorum herseyini aliyorum ama silah cekemiyorum. ondan oncede bir adam oldurmustum yumrukla ayni yerde, gene silah cekemiyorum.

silah yasak mi o mekanda

• makman kullanıcısına yanıt

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Eğer doğru yeri anladıysam o mekana girerken silaha müsaade etmediklerini söylüyorlar ve girişte emanet dolabına elimizdekileri bırakıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu ilk çıktığı bozuk haliyle 30 saate yakın oynanışla bitirmiştim. Nispeten düzelmiş haliyle 70 saat daha oynayıp hem ana hikayeyi tekrar hem de Phantom Liberty DLC’sini bitirdim.

Ana oyun ve DLC için toplam 10 kadar farklı son var sanırım, ben 4 tanesini gördüm. Merak ettiğim 1 son daha kaldı, onu da bu gece oynayacağım.

Daha önce de fikirlerimi birkaç kez yazmıştım. Tekrar tekrar aynı şeyleri söylemeye gerek yok. Son oynayışımda gerçekten keyif aldım ama halen sinir bozucu hatalar var. İşin kötüsü bazı hatalarda acaba hack’lendim mi, bir hata mı yaptım tam anlayamadım oyunun yapısı müsait olduğu için. İnternet’ten bakınca oyundaki bug’lardan bazılarına denk geldiğimi fark ettim.

Tekrar oynar mıyım bilmiyorum ama oynarsam sol bumper tuşunu kesinlikle başka bir tuşa atayacağım. Bu haliyle Steam Deck hiç fena malzemelerden yapılmamış olmasına rağmen oldukça hırpaladı, tuşun yıprandığını hissettim.

Oyun şu haliyle çıkmış olsa eleştiriler çok daha olumlu olurdu. Yazık ettiler oyuncuların güvenini sarsarak. Oyunu halen eleştirenlerin en büyük motivasyonu oluşan algı. Ben de arada bazı noktalarda ağır şekilde eleştirsem de mantıklı olmak lazım. Her sene bu kapasitede 8-10 tane oyun geliyor gibi davranmaya gerek yok. Özellikle cyberpunk evrenini şimdiye kadar en iyi hissettiğim tatmin edici bir oyun haline geldi son haliyle. Genelde DLC daha çok beğenilmiş ama ben ana oyunu daha sevdim konusuyla, kurgusuyla. Seçilen müzikler ve müziklerin kullanımı konusunda Phantom Liberty’de çok daha iyi iş çıkarmışlar.

Şu son kalan bug’ları da temizleyebilirlerse ve 1-2 detayı düzeltebilirlerse neredeyse 9/10’luk bir oyun haline gelecek nihayet ama sanırım çok da uğraşmayacaklar bundan sonra Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

Edit: Bu arada yazmayı unutmuşum. Herhalde yapılmış en iyi first person oyunlardan biri oldu. İyi ki konsolcu bebeleri dinleyip third person falan yapmadılar, bunların başka bildikleri bir şey yok. Araç sürüşlerini bile tamamen iç kamera açısıyla oynadım, gerçekten çok iyiydi. Tezat olarak Steam Deck üzerinde oynadım bitirdim ancak uzun zamandır eski tip bir PC oyunu oynadığımı hissettiren nadir oyunlardan oldu. Muhtmelen ileride oynamadığım tek sınıf olan Nomad ile PC üzerinde tekrar bitireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 23 Ekim 2023; 16:25:34 >

• Yazık ettikleri bir şey yok. Efsane bir hype ve satış yakaladı adamlar Phantom Liberty ile. Ve kuruşuna kadar hakediyorlar. PL'yi bitirene kadar yazmayacaktım. İnanılmaz güzel bir expansion yapmışlar. Blood and Wine'a neredeyse rakip olacak kadar iyi.

CDPR şu an CP 2077 çıkışındaki negatifliği tamamen üzerinden atıp üzerine koymuş durumda. Çok uğraştılar bunun için ve hakettiler. RT ile Hollywood filmi oynar gibi bir senaryo ve kurgu içindeyiz PL'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 22 Ekim 2023; 23:54:3 >
  • Herhangi bir menüye girip oyuna dönünce acayip kasıyor 30-40 saniye sonra düzeliyor. Yeni güncellemeyle oldu var mı çözümü?

• Dante kullanıcısına yanıt

Bence gayet yazık ettiler. Biraz daha geliştirmeyle Half Life, GTA, Baldur's Gate'lerin yanına yazılabilecek bir oyun iyi ihtimalle sıçtıklarını temizlediler olarak görülüyor.

Oyun piyasası şu anda Hollywood'un çok önünde. Umarım bu çizgi bozulmaz.

Neyse, bu arada oyunun farklı sonlarını oynamayan bence en büyük hatayı yapıyor. Her son için baştan başlamak mantıklı değil, o kadar kez sıkılmadan aynı bölümler tekrar tekrar oynanmaz. Ancak kesinlikle uygun bir kayıt noktasına dönüp farklı kararlarla diğer yolu seçseniz ne oluyor görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 23 Ekim 2023; 3:33:32 >
  • 
Sayfa: önceki 926927928929930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.