Evet kesinlikle benden kaynakli hepsi yüksekte olmasina karşin Ayna rezaletti yani :) Bi araştirsam iyi olacak. |
Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (854. sayfa)

-
-
Alemsiniz hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz ne yiyip ne içiyorsunuz da bu kafaya ulaşıyorsunuz cidden merak ediyorum. ''Oyuna küstürmek'' nedir yahu? oynamak isteyen gitsin oynayın tutan mı var? bu kadar minnoş olmayın ya her şeyden de nem kapıyorsunuz. Yok oyuna küstürdün, yok oyuna laf ettin, yok eleştirdin. Aga siz ciddi misiniz ya? şu saçma sapan boş yorumlarınız normal bir kafanın ürünü değil cidden.
Forumlarda, youtube da yada sağda solda kötü yorum görünce oyun oynayamayan, morali bozulan, hevesi kaçan adam gitsin kavanozda yaşasın.
-
Arkadaşim , o havayi sen veriyorsun cok agresifsin. Sakin ol , Alt tarafi bir oyun istedigini eleştirebilirsin. Burda herkes fikrini yaziyor. Hic bir oyun 4 4'lük degil hatalar zamanla kapanir. Avukatlari degilim. Oyun içi İcerikleri fazla olmasi fps'nin düşük olmasi gayet normal.Optimizasyonu zamanla düzenleyeceklerdir. En büyük hatalari Bütün platform'a oyunu cıkarmalari oldu yetişemiyorlar belliki. Catişmaya müsait birisin onu söylemek istedim :)
-
Bugün yeni patch ile 5-6 saat kadar tekrar denedim ve beni tatmin etmedi, evet çok fazla fixlenen şey olmuş ama bunların büyük çoğunluğunu umursamadan oynamıştım o yüzden daha önce oynayıp bitirenleri tekrar oyuna çekecek neredeyse hiçbir şey yok.
Oyunu sevmeyen, hatalara katlanamayan vs. insanların da büyük çoğunluğu tekrar dönüp oynamaz gibime geliyor. Expansion gelirse ileride tekrar bakarım.
Değişikliklerden bahsetmek gerekirse araç trafiği haricinde genel olarak npc yapay zekası ve combat sırasındaki yapay zekada bence ciddi değişiklikler olmuş, ve görsellik olarak oyun eskisinden bile daha güzel görünüyor ki bu nedenle performans açısından gelişmeyi geçtim
ciddi bir düşüş var, birde anlamsız şekilde oyun haritayı açtığımda bir süreliğine 10-20 fpslere düşüyor. Sürüş dinamiklerinde de ciddi değişiklikler var ama açıkçası benim çok hoşuma gitmedi. Ekonomi, eşya üretimi vs. konularındaki dengelemeler çok hoş olmuş, eski halinde
hile yada glitch kullanmadan tüm arabaları almak ya da efsanevi eşyalar üretmek vs. imkansız durumdaydı bunu düzeltmişler. Fizik motoru da daha düzgün çalışıyor, havada duran ya da loot yaptığınızda birden acayip tepkiler veren eşyalar yok, suya vs. tepkiler eklenmiş.
Yan karakterlerle ve özellikle romantik olaylar yaşadığımız karakterlerle ilgili yeni mesajlaşmalar eklenmiş, evlerinde kalabiliyoruz vs. Performansı düşüren detaylardan birisi de şehir eskisinden çok daha kalabalık, gerek araç trafiği gerek insan sayısı çok daha fazla, yaşayan bir şehir havasını daha iyi veriyor. Ama tekrar aynı yere geleceğim, bu oyuna daha fazla içerik şart. Karakter yaratma ekranından tut şehirde yapılacak aktivitelere, detaylı karakterlere ve yan görevlere, daha derli toplu bir ana hikayeye ihtiyacı var oyunun, ama insanlar bunu bekliyor mu bunu da ilk expansion çıkarsa o zaman öğreneceğiz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu herifler biraz dengesiz, 1 2 güne fix çıkar, şimdi indirmeyin
-
forumdaşlar durum bu bir el atarsanız sevinirim.
-
Oyunu dünden beri oynuyorum. Optimizasyon aynı. Yapay zeka çok hafif gelişme var ama ne kadar yeter işte. Buglar hala var bir tanesini ss olarak paylaşayım.
Sonuç olarak oyunun 1.31 yamasında yapay zeka, bug, optimizasyon, combat vs. gibi teknolojik kısımlarını puanlamak gerekirse 3/10
1.5 patch'i sonrasını oyunun teknolojik olarak puanlamam gerekirse 5.5/10
Yani olması gereken kabul edilebilir 6.5/10'luk puana ulaşmasına daha çok yol var ki ben bu tarz büyük bir güncellemenin bir daha geleceğini düşünmüyorum. Hikayeli bir DLC getirirler bu saatten sonra sadece. O yüzden bu zamana kadar bekletenler boşuna daha fazla beklemesin bu oyundan en fazla bu olur. Umarım Cd Project Red bir daha ki oyunun Red Engine gibi bir motorla geliştirmez. Zira motor geliştirmek tek oyun tecrübesi Witcher olan bir firmanın yapabileceği kadar kolay olsaydı herkes yapardı. Koskoca Rockstar bile yıllarını vererek anca yapabildi.
Bahsini geçtiğim kaliteli bir bug. Bir kere de polis'in başka bir arabanın içine siper halde spawn olduğunu gördüm ve arabaya ateş ederek öldürebildim(?).
-
Yeni yamadan sonra oynun arayüzünü açmaya çekiniyorum,fena bir frame düşüşü oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut-993 -- 16 Şubat 2022; 20:18:22 > -
evet, aslında gayet heves ettim ve tekrar oynayacaktım ama bu durum yüzünden haritayı açmaya çekiniyorum
haritayı da bir değişik yapmışlar, eskisi gibi görevlerin zorluğu yazmıyor
-
Sorma ya başıma ağrı girdi resmen bu olaydan,bu sorunu çözülene kadar açmayı düşünmüyorum.
-
Gelecek ay epic te bedava ol inş..
-
Hocam troll kendisi. Hiç boşa laf anlatmaya çalışmayın. Vurun şamarı gitsin.
Bloklamış beni ciddiye almadığımı söylediğim yazımdan sonra Galapagos australorpu. Al muz demeniz yeterli kendisi anlar.
Amacı ilgi çekmek. Klasik troll ruh hastalarından işte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu bi sonraki güncellemede açık dünyasını kapatıp sadece çizgisel bi oyuna dönüştürseler daha iyi bi iş ortaya çıkabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşlemciniz aşırı sıcaklıktan dolayı kendisini korumaya almak için hızını düşürmüş ve haliylede ekran kartı önemli bir kullanım kaybına uğrayınca fps değerleriniz bundan etkilenmiş . Hangi ayarlarda, çözünürlükte ve sistem bileşenleriyle oynuyorsunuz. Ray Tracing, DLSS yada FSR açık mı bunları paylaşırsanız yardımcı olalım fakat önce işlemci sıcaklığını düşürmeniz gerekli aşırı bir ısınma görülüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Laptop mu kullanıyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
topu dikti hatası nasıl çözülür arkadaşlar patchten sonra oldu.
-
arkadaşlar sorunu çözdüm.meğer afterburner'ı kapatmak gerekiyormuş.teşekkürler cyberpunk
-
windows 11 ise sistem son güncellemede cpu'da sıcaklık sorunu yaratıyor diyorlardı.
-
Hesap makinesinde oynamaya çalışıp da oyunu çalıştıramayanlar ne güzel de kötülüyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X