Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19.004
Cevap
201
Favori
1.084.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 60 dolarlık oyunu 40 dolara alıp şikayet etmek?

Korsan indirilmeyi hak eden çok fazla oyun var, ama bu oyun onlardan değil.

Bu oyunu geliştiren adamlar korsan hakkında "isteyen satın alır isteyen korsan alır parası olduğu zaman satın alır" diyen adamlar. DRM bile koymuyorlar, direkt GOG üzerinden satın alıp kopyala yapıştır ile istediğin kadar oynayailiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireSwords -- 10 Haziran 2019; 12:52:53 >
  • Bir oyuna 249 tl fiyat çok, 100 tl olsa hiç düşünmeden ön sipariş geçerdim. Bakalım epic games de ne kadar olacak. Zaten ilk çıkışında oynancak seviyede olmaz muhtemelen, yamaydı vs oyunun oynanacak seviyeye gelmesi 6 ayı bulur. O zamana kadarda steam kış indirimi, epic indirimini görür 100 tl civarına alırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frost05

Bence Bilkom fiyatlandırması henüz gelmedi. Bilkom ülkemize getirdiğinde fiyatının yaklaşık 120 - 150 lira arasında olacağını düşünüyorum. Zira Witcher 3 gibi bir oyun zamanında 69 liradan çıkış yapmıştı. Bunun da dolardaki değişkenliği göz önüne alırsak bahsettiğim fiyatlardan resmi olarak çıkacağını düşünüyorum. Yoksa babam yapsa 250 lira verilmez bir oyuna.
    The Witcher 3 2015 de çıktığında Türkiye de Euro 2.9 TL idi. Cyberpunk 2077, 2020 yılında çıkacak ve şuan mevcut Euro 6.56 TL. Çevremize, iç ve dış siyasetimize ve dünyada ki istikrarı göz önünde bulundurursak 2020 ye kadar bu euro burda kalmaz dahada artar. Günümüz Türkiyesin de oyun oynamak lükse giriyor artık. Buna rağmen bence fiyat çok da yüksek değil gibi geldi bana. Bu kura göre ucuz göründü gözüme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 10 Haziran 2019; 12:59:59 >

• steam 150tl vardı, 150tl den çıksaydı kesin almıştım. yapcak birşey yok zaten oyun 2020 de çıkacak önce gameplay'ını izleyip bakacağım,sonra da indirime düşmesini bekleyeceğim.
  • Herkes vaziyet alsın beyler. Bu oyun ortaklığı yıkar geçer.
    Ayrıca bu oyunu RX 590 + nitro se Sapphire oynatır mi ona göre alırım oynatmazsa elimde kalmasin.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalıştıramıyorsa kapatalım dükkanı gidelim kardeş xd

ps4e çıkan bir oyun işte, 1050tili adam bile kendine bir ayar bulur oynar, çok takma kafana
  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Hocam bazı oyunlarda ön siparişi veriyorum direk ya artık, acımıyorum. Esoya gelen son ek paketi de önsiparişten aldım, acımadım. Pişman etmedi çok şükür.

C77 yıllardır beklediğim oyun. O yüzden dayanamadım ve aldım maalesef. Pişman etmesin de verdiğim paraya acımam, C77 sonuçta bu. Tes VI çıkarsa da mesela ön siparişi yapıştırırım çünkü 4 5 senedir bekliyorum o oyunu, geçen sene ucundan gösterdiler sadece.

• Karşılıklı oynarız hocam

• Oyunun çıkmasına 10 ay var, çıkana kadar her ay kenara 25TL atsan alıyorsun oyunu zaten, bunu dahi yapamıyorsan kendi kendine söyleyip inandığın "korsan oynayayımda indirime girince alırım" vs yalanları gelip burada kusup savunmanın bir manası yok yani.
  • arkadaslar oyun fiyatlarının genelde aral ve bilkom ile ilgisi yok. tamamen publisher lar fiyatlar belirliyor ulkere gore.

en buyuk ornek yeni Mortal Kombat 102 tl steam de , o oyun 60$ her yerde.
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    Bazı oyunlar ucuza steamde çıktığı zaman , rekabet kuruluna şikayet eden bu firmalar değil mi? 90 TL ile başlayıp uçuk fiyatlara bu yüzden çıkan çok oyun oldu.
  • 1 saatlik yeni demoyu şuan E3'de gösteriyorlar sanırım, umarım birisi sızdırır veya insaf edip kendileri paylaşırlar. Keanu abimizin sahnedeki şovu sonrası kısa da olsa oynanış mevcut.

• Lowda belki.
  • Kutulu fiyatı da 250₺ olursa kutulu alırım hatıra olur. Dijital bir ürüne 250₺ malesef çok fazla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence 1-2 ay erteleme alacaktır oyun haziranda çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StronaK

Bazı oyunlar ucuza steamde çıktığı zaman , rekabet kuruluna şikayet eden bu firmalar değil mi? 90 TL ile başlayıp uçuk fiyatlara bu yüzden çıkan çok oyun oldu.
    steam deki tek kural , steam keyleri baska yerde ucuza satılamaz. atıyorum oyun steamde 60$ baska yerde steam keyini 60$ satması gerekir. tabii greenmangaming bunun icin cozum buldu. yeni oyunları pre-order yaparke checkout da %10 indirim yapıyorlar direk.

ayrıca store daki fiyatlaro steam belirlemiyor. tamamen publisher kararı, steam sadece fiyat tavsiye eder. kısacası bir cok publisher bizi sallamıyor.

Mesala DMC 5 ve Resident evil 400 tl gibi bir fiyatdan satılmasına ragmen Sekiro 288 tl mi ne suan.
  • Ayrıca bir sitede 180₺ satılıyor ama hala laf sokuyorlar. Yıllardır beklediğim oyundu Steam’den önsipariş çaktım. Koleksiyon da alacağım valla. Değer her türlü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

Ayrıca bir sitede 180₺ satılıyor ama hala laf sokuyorlar. Yıllardır beklediğim oyundu Steam’den önsipariş çaktım. Koleksiyon da alacağım valla. Değer her türlü.
    Koleksiyon gelir mi yav turkiyeye

• Kaç yıllık R9 280X'e güvenip aldım oyunu ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Hocam bazı oyunlarda ön siparişi veriyorum direk ya artık, acımıyorum. Esoya gelen son ek paketi de önsiparişten aldım, acımadım. Pişman etmedi çok şükür.

C77 yıllardır beklediğim oyun. O yüzden dayanamadım ve aldım maalesef. Pişman etmesin de verdiğim paraya acımam, C77 sonuçta bu. Tes VI çıkarsa da mesela ön siparişi yapıştırırım çünkü 4 5 senedir bekliyorum o oyunu, geçen sene ucundan gösterdiler sadece.
    Çok güzel demişsin aynı düşünüyoruz, özellikle bazı 'özel' oyunlarda kesinlikle acımadan önsiparişi yapıştırmak gerek hele ki günümüz Türkiye şartlarında Dolar/Euro değişkenliğinde habire yükselme korkusu oyun fiyatlarının birden tavan yaptırılması (Konsol oyunları daha vahim oldu artı 460-600 TL'den fiyatlarla karşılaşıyoruz) derken böyle düşünmeye mecbur kalıyoruz şu Cyberpunk 2077'ye 250 TL vermeye acımıyoruz mesela, acımıyorum çünkü bana göre The Witcher III büyüklüğünde kalitesinde olacağı varsayılan aynı Yapımcının oyunu olması üstelik official Türkçe olması bile yetiyor. Ayrıca benim öyle aman bir oyuna 170 TL 250 TL bile pahalı aman yanarız biteriz şöyle böyle dediğime bakma sen aynı oyunlar için aynı konumda akıl fikir yapısındayız bence.

Bunca yıllık (ki Steam üyeliğim 10 yıl oldu bir öncesinden de 10 yıl sayabilirsiniz) oyun hayatımda ilk önsiparişi(pre-order) Vampire M. Bloodlines 2'ye verdik işte, ikinci önsiparişim de hatırlarsanız Steam'de 90 TL'den pre-order satışa çıkmıştı Metro: Exodus olacaktı ertesi güne fiyatı güncellediler yetişemedik kaldı (yine parası için çok kararsız kaldığım bir andı yazık oldu), Cyberpunk 2077 sonrası herhalde benim de (ilk açıkladıkları fiyatla) önsiparişini kafaya koyduğum üçüncü pre-order oyunum "The Elder Scrolls VI" falan olurdu. TES Online demişsin ESO'ya önsipariş hiç düşünmedim, yine de (TES Oblivion & Skyrim sevdamız sağolsun) çok sevdiğim beğendiğim bir oyun oldu ESO daha ana base oyununa tam alışamamışken gittim "Summerset" alıverdim daha bu ay çıkan "Elsweyr" ek paketini bile aklıma koydum alacağım mutlaka.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.