Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.008
Cevap
200
Favori
1.087.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • epic i yakından takıp etmek lazım. fiyat hatası felan olur yapıştırırız
  • İlk önsipariş edenlerdenim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun firmaya... Satış rakamı iyi olursa bundan sonra çıkacak A++ oyunlara çok iyi referans olucaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARTALIZMA -- 10 Haziran 2019; 8:30:40 >
  • Normalde ön sipariş vermem ama Türkçe gelecek diye steam deki bakiyeyi kullanarak ön sipariş geçtim bakalım hayırlısı
  • İmkanı olan arkadaşlar orji almaya gayret göstersin, sonuçta oyunun fiyatı kur ile alakalı ve mevcut kur dan fiyatı aşağıda adamlar TR dil destekli getirdi bizede orji alarak destek olmak düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 10 Haziran 2019; 9:12:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250 liraya çeyrek altın alıp koyun (tabii para ekleyip üstüne), oyun çıkınca alın, her türlü karlı çıkarsınız.
  • 170 liralık giftler oyunun Rusya fiyatı galiba, büyük ihtimal ordan alıp giftliyorlar. O yüzden direk steamden alıp Türkiye'den destek verildiğini göstermek daha mantıklı. Öğrenci değilsen 170 lirayı veren 250'yi de verir.
  • Sabah haberini görür görmez ön siparişimi verdim. EA felan isterse oyunların kralını yapsın atıyorum 50TL üzeri tek kuruş vermem ama işini böyle iyi yapan firmalara da her türlü destek gösterilmeli. Gel nisan, gel...
  • webmaster33 kullanıcısına yanıt
    hayır tr hepsi.
  • Kesinlikle orjinal alınmalı ve destek olunmalı CD Project Red gerçekten en iyi oyun firmasıdır gözümde herifler mükemmel ya milleti düdükleme peşinde değiller ve oyunlarının kalitesini söylemeye gerek de yok zaten

• çıkışına 1-2 hafta kala falan anca ön sipariş ederim 10 ay çok uzun bir süre
  • Keanu reeves olduğu için satın alacağım
  • çok kararsız kaldım. şimdi pre-order yaparsam, yaz indirimlerinde wish list deki oyunların hepsini almam demek baya masraf cıkartır. gerci pre-order bonusu yok degil mi su an Cyberpunk ın?
  • DH'de "Türkçe Yamalar" ana konu gurubunda da böyle bir 'Cyberpunk 2077 16.04.2020'de official Türkçe geliyor' benzeri konusu açılmış, oradaki mesajım burada da bulunsun ALINTI yapıyorum:

https://store.steampowered.com/app/1091500/Cyberpunk_2077/
    Epic Games Mağazası
    Cyberpunk 2077 - GERÇEK HALİN YETERLİ DEĞİL
    https://www.epicgames.com/store/tr/product/cyberpunk-2077/home
    www.gog.com
    Cyberpunk 2077 on GOG.com
    https://www.gog.com/game/cyberpunk_2077

Görüldüğü gibi GoG'da 60 $ = 350 TL olarak Steam'de ise "16 Nisan 2020 tarihinde çıkacak. Yaklaşık olarak 10 ay içinde erişime açılacaktır" şeklinde 250 TL önsiparişe açılmış.

Üste bir arkadaş Hi2games.com sitesinden 170 TL'ye aldım demişti hemen koştum baktım da ne bileyim ya bana pek güven vermedi orası, sitenin hali steamgift olayı Nisan 2020'ye çıkacak bir oyuna önsipariş falan kim öle kim kala ne olur ne olmaz çok riskli. Oyun keyleri konusunda mesela daha hakiki güvenli bulduğum başka siteler var çok kez buralardan oyun aldım (özellikle steamgift değildi) HRKgame.com Fanatical.com Kinguin.com GamersGate.com GreenManGaming.com, bazılarında yok bazılarında Cyberpunk 2077 sayfaları açılmış olsa bile şu an satış dışı gözüküyor satışta olanlar 300-360 TL'den başlıyor.

Aralıksız 4-5 yıldır tüm dünya oyuncularınca beklenen anılan saygı duyulan ve The Witcher III sonrası CD Projekt RED'in en güvendikleri en büyük oyun projeleri olan "Cyberpunk 2077" yanında "official Turkish" çıkacak, eh ne diyeyim ne yapsak ne etsek bilemedim Türkçe olması bir yana Nisan 2020'de çıkacak olması bir yana Steam fiyatı 250 TL insanı acayip cezbediyor arkadaşlar diğerleri düz 60 $ = 350 TL üzerinden satarken bilemiyorum.

Metro: Exodus mesela Epic Store indirimleri ilk haftası (Mayıs'da) 170 TL olmuştu bundan bile vazgeçmiştim bir kaç gün sonra (309 TL) indirimli fiyatı 250 TL yaptılar (gerçi yine 'official Türkçe' çıkacak Beyond: Two Souls, Detroit: Become Human, The Sinking City oyunlarını 30-40 TL görünce gözüm bunlarda kaldı) hem Metro'ya Türkçe yama çıkacağı belli değildi hem de kafaya koymuştum bu oyunu Steam'e çıkacağı Şubat 2020'ye kadar bekleyecektim, hani @Qnoops'un çıkardığı Metro Exodus Türkçe yamasından haberim olsaydı belki harca borca girer Metro'yu Epic'den kapardım. Şu an düşünüyorum da 170 TL'den kaçtık ee şimdi tek seferde 250 TL bastırıp "Cyberpunk 2077" önsipariş edinmek nasıl olacak yahu ellerim kaşınıyor çok kafa kırıcı bir şey büyük bir ikilem kararsızlık örneği bu Allah kimseyi düşürmesin :) Bir de şu Epic Store fiyatını bir görseydik diyeceğim çünkü belli olmaz Steam kendi fiyatını da 300-360 TL'ye çekebilir.

---
    Son dakika sorusu:

Arkadaşlar acaba Cyberpunk 2077'ye official Türkçe çeviriyi yapan hazırlayan gurup/kişiler hakkında bir bilgi var mı?

The Witcher III'ün (W3) official Türkçe çevirisini yapanlar 23Studios'muydu neydi umarım onlar yapmıyordur kesinlikle Cyberpunk 2077 çevirisine bulaşmamalılar. Bilen bilir W3'ün enfes ötesi efsane güzellikte kalitede "W3TR.PIDACS" fan yaması varken official Türkçe altyazıların (oyun çıkışından 2 yıl sonra gelmişti) hali gerçekten göze batıyordu içler acısıydı, kimse kusura bakmasın oyuna hiç yakışmayan W3'ün resmiii Türkçe çevirisini düşününce ne olur aynı kişiler Cyberpunk 2077 çevirisinde yer almasın aman diyeyim oyunu da altyazıları da batırırlar ellerine yüzlerine bulaştırırlar hiç güvenmiyorum onların çevirilerine. Bunca yıl sonra akılları başlarına gelip kendilerini/çeviri kalitelerini düzeltmişlerse ne ala ne tatlı ne güzel bir lafım olmaz ama işte 'görünen köy klavuz istemez' meselesi.

Bahsettiğim "W3TR.PIDACS" Türkçe yaması budur, şu an W3 oynamayı düşünenlere önerim kendinize bir iyilik yapın official yamanın a'sına bile dokunmadan iptal edin W3'ü hemen bu yamayla oynayın, kesin ve net olay budur! Şimdiden söyleyebilirim W3'ü bu yamayla oynayıp bitirdikten sonra o kadar eminim ki yamayı hazırlayan ekibin her birinin ellerinden gözlerinden öpeceksiniz baştacı edeceksiniz omuzlarınızda sırtınızda taşıyacaksınız: https://forum.donanimhaber.com/the-witcher-3-100-turkce-dil-paketi-v3-00-yayimlandi-w3tr-pidacs-com--110088760

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 10 Haziran 2019; 10:18:18 >

• Adamlar zorlasan dublaj getirecekmiş :) Ön sıparişe açıldığı anda satın aldım. Fiyat güzel. Türkçe olması zaten harika oldu.
  • Bu firmaya kanım ısındı vallahi
  • Fiyat kademeli olarak artmaz herhalde değil mi ?

Yani şimdi almakla aralık ayında almak arasında fiyat farkı olur mu acaba.
  • Ne olursa olsun fiyat bu haliyle pahalı. Biraz daha uygun olabilirdi. Arjantin, Azerbaycan, Rusya, Ukrayna 200 TL altına alabiliyor. Genelde biz de bunlarla aynı fiyatlandırırdık bu sefer bizimki pahalı olmuş: https://steamdb.info/app/1091500/

Hele PS4 TR fiyatı ise 469 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 10 Haziran 2019; 10:46:30 >
  • An itibariyle ön siparişi geçtim. Vampire ve bu ilk defa ön sipariş geçtiğim oyunlar oldu. Umarım pişman etmezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Fiyat kademeli olarak artmaz herhalde değil mi ?

Yani şimdi almakla aralık ayında almak arasında fiyat farkı olur mu acaba.
    Dolar artarsa artabilir. Bu ülkede hiçbir şeye olmaz diyemem.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.