Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19.028
Cevap
199
Favori
1.095.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dark matter

rdr2 ses getirmedi zaten kullanıcı yorumları beklenildiğinden çok kötü.rdr2 yi silip süpürecek bu oyun.

Alıntıları Göster
    rdr 2 ses mi getirmedi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bu oyunun Rdr2 ile ne benzer yönü var.

Allah dusmanima fanboyluk vermesin :((

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rdr2 ses getirmez olurmu dostum , millet yıllardır bekliyordu bu oyunu ve beklentileri şuan için karşılamış gözüküyor.Umarım pc ye çıkarda bizde oynarız.

Bakalım cyberpunk neler yapacak.
  • quote:

rdr2 ses getirmedi zaten kullanıcı yorumları beklenildiğinden çok kötü.rdr2 yi silip süpürecek bu oyun.

Alıntıları Göster
    Aynen RDR2 ses getirmedi, Fortnite diye bir oyun varmış onu da kimse oynamıyor o da duyulmadı, kimse Game of Thrones izlemiyor, Infinity War diye bir film var gişede batar kesin, az bilinen film tavsiyesi lazımsa Fight Club ve Matrix var he bir de Avrupa bizi kıskanıyor.
  • Rdr2 nasıl ses getirmedi, arkadaş paralel evrende yaşıyor sanırım hoş görün
  • Şu para için her şeyi yapan yayıncılardan bahsediyorsun sanırım.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yemin ediyorum kahkaha attım
  • "Red Dead Redemption 2" deneyim ettim , güzel bir yapım lakin "ASSASSIN'S CREED ODYSSEY" karşı işi zor , gönlü olsun diye "Wildland" katagorisinde "Game of the Year" ödülünü verirler büyük ihtimal ile.

Buna daha çok kahkaha atarsın bence.AC ODYSSEY ana konusuna yazmış başka birisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 28 Ekim 2018; 22:21:32 >
  • R-10 kullanıcısına yanıt
  • Ne zaman on siparise acilir

• quote:

Orijinalden alıntı: R-10

"Red Dead Redemption 2" deneyim ettim , güzel bir yapım lakin "ASSASSIN'S CREED ODYSSEY" karşı işi zor , gönlü olsun diye "Wildland" katagorisinde "Game of the Year" ödülünü verirler büyük ihtimal ile.

Buna daha çok kahkaha atarsın bence.AC ODYSSEY ana konusuna yazmış başka birisi.
    Ahahahaha... Tier 2 oyunla tier 1 oyunu kıyaslamakta iyi kafaymış ha

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

Ne zaman on siparise acilir
    Belli değil hala, bazı key siteleri açmış ön siparişe ama GOG keyi veriyolar.
  • 3 günde 750 Milyon dolarlık hasılat yapmış ses getirmedi filan yazmışınız (:
  • Witcher Tales diye bir oyun çıktı geçen hafta, fiyatı 30 dolar. Steam fiyatı dün 159 tlye fırlamış, 59 tl mi neydi eski fiyatı. Cyberpunk için umudunuzu kesin o yüzden, üç yüz tl olacağı onaylandı bir anlamda.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Community'de saydırıyolar fena halde CDPR'ye haklı olarak. İlk sayfa full fiyat değişimi ile dolu her ülkede sapıtmış fiyatlar.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sadece donanım haber sitesinde kaç sayfa yorum var bir bakarsanız. Adamlar hangi dilencinin sahtekar olduğunu, kime sadaka verilmesi gerektiğini konuşuyor. Düşünün oyunun derinliğini. Oyunu bir kere bitirip tekrar başladım. Rdr2 yıllar sonra bile insanların aklında kalacak türden bir oyun.

• syukseker kullanıcısına yanıt
    Oyunların çok konusulmasini sağlayan pc platformu bence ses getirmemesinden kasıt bunu kastetmis olabilir oysaki devasa bir yapım

Online platformu ile beraber 1 sene sonra pcye getirsinler siz o zaman oyuncular tarafından reklamı görün her yerde o konuşulur

Örneğin 1 milyon konsol oyuncusu varsa 5 milyon pc oyuncusu var

Online kısmı geniş olsun kimse korsan yönelmez gta v in pc tarafında ne denli fazla sattığı ortada

Hepsi bir yana Cyber gelsin o bana yeter tr dilde olacak rockstar şu dil konusunda biraz feyz alsın

Rdr1i konsolda oynadım anlamadan bitirdik ikinciyide oynasak diyaloglar çok uzun anlamadan bitirsek oyuna yine yazık olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkçe dil desteği kesin mi arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Neden kesin değil dostum ?

Firma en son açıklama yapmıştı, sonrasını takip edemedim.

• Gameawards'da hiçbişe gösterilmeyecekmiş cyberpunk ile ilgili.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.